Seuraa Sony Finland.

Älypuhelimien ja musiikkisoittimien kumppaniksi sopivat uudet kuulokkeet MDR-ZX, MDR-EX ja MDR-AS700BT tarjoavat ensiluokkaista ääntä, mukavuutta ja tyyliä

Lehdistötiedote   •   Maalis 11, 2014 10:39 EET


  • MDR-ZX -sarja: sankakuulokkeet tarjoavat vahvan soundin musiikille joka lähteestä
  • MDR-EX -sarja: nappikuulokkeet tuottavat täyteläisen äänenlaadun ja sopivat korvaan erityisen mukavasti pitkän kuunteluhetken ajan
  • MDR-AS700BT: uudet langattomat roiskeenkestävät kuulokkeet

Sonyn kevään kuulokevalikoima pitää sisällään yksitoista uunituoretta MDR-ZX ja MDR-EX -mallia. Kaikki mallit on suunniteltu tuntumaan mukavilta pitkiäkin aikoja lempimusiikin parissa tarjoten samalla dynaamisen, vahvan ja tarkan äänimaailman. Lisäksi useat mallit sisältävät johdossa olevan mikrofonin/kaukosäätimen, joka lisää vapautta mahdollistaen hands-free -puhelut älypuhelimella. Keväällä julkaistavien uutuuksien joukossa ovat myös roiskeenkestävät MDR-AS700BT -kuulokkeet, jotka ovat tehdyt liikkuvaan käyttöön.

MDR-ZX -sarjan sankakuulokkeet

MDRZX750BN Bluetooth® langattomissa sankakuulokkeissa yhdistyvät edukseen erottuva äänen eristys, hälynpoistotoiminto ja kätevät liitännät sekä langattoman kuuntelun miellyttävyys.

Kevyet ja mukavat MDR-ZX750BN -kuulokkeet toistavat vahvan digitaalisen äänimaailman älypuhelimesta, tabletista tai tietokoneesta vaivattomasti Bluetooth®-yhteyden avulla. Lisäksi Xperia™-älypuhelimen, tabletin tai muun NFC-yhteydellä varustetun laitteen omistajat pääsevät vieläkin helpommalla. Välittömän langattoman yhteyden muodostamiseksi riittää vain kuulokkeiden kosketus mobiililaitetta vasten.

Pehmustetut sankakuulokeet varustettuna 40 mm kaiutinelementeillä takaavat terävän yksityiskohtaisen ja laaja-alaisen äänen. Kuuntelukokemusta parantaa entisestään digitaalinen hälynpoisto, joka eristää jopa 98 % ympäröivistä äänistä sulkien pois ulkopuoliset häiriötekijät. Samalla korvat pysyvät mukavasti peitettyinä viileinä kevätpäivinä. Sisäänrakennettu litiumioniakku antaa virtaa jopa 13 tunnin yhtäjaksoiseen langattomaan kuunteluun hälynpoiston ollessa päällä*. Kuulokkeissa on myös sisäänrakennettu mikrofoni, jonka avulla on helppo vaihtaa musiikinkuuntelun ja puheluiden välillä liikkeellä ollessa.

Ohuiden ja kevyiden MDR-ZX310 -kuulokkeiden suunnittelu perustuu ominaisuuksiin, jotka rakensivat edeltäjiensä, suosittujen MDR-ZX300 –kuulokkeiden, hyvän maineen. Kuulokkeet ovat täydellinen valinta vaivattomaan jokapäiväiseen kuunteluun. Niissä on erinomainen äänenlaatu sekä kätevä kokoontaitettava muotoilu, joka sujahtaa helposti laukkuun. 30 mm voimakkailla magneeteilla varustetut kaiutinelementit herättävät basson, keski- ja ylä-äänet henkiin.

Sonyn sankakuulokemalliston toinen merkittävä uutuus, MDR-ZX610AP -kuulokkeet, ovat saatavilla neljässä värisävyssä. Kuulokkeet ovat varustettu tehokkailla 40 mm neodyymikaiutinelementeillä. Nämä uutuudet välittävät jokaisen nuotin kuulijalle poikkeuksellisen selkeästi ja herkästi. Jos MDR-ZX610AP -kuulokkeita käyttää älypuhelimen kanssa, maksuton Google Playsta ladattava Smart Key -sovellus tuo johdossa olevaan kaukosäätimeen ja mikrofoniin lisää toimintoja. Toimintoja puheluiden hallitsemiseksi ja musiikin toistamiseksi on mahdollista muokata oman maun mukaan.

MDR-EX -sarjan nappikuulokkeet

Sonyn kevään nappikuulokemalliston kärkituote on MDR-EX650AP. Uusi muotoilu pitää sisällään 12 mm EX kaiutinelementit, jotka ovat uudelleen suunniteltu istumaan vieläkin mukavammin ja kuulostamaan vieläkin paremmilta.

MDR-EX650AP –kuulokkeissa on käytetty messinkiä joka vähentää värinää ja parantaa äänen laatua. Tämä kuparin ja sinkin seos, jota käytetään myös trumpeteissa, saksofoneissa ja muissa vaskipuhaltimissa, on muusikoiden arvostama ominaispainonsa, kiiltävän ulkonäkönsä ja akustisten ominaisuuksien ansiosta. Alumiinia raskaampana materiaalina se poistaa ei-toivotun värinän ja resonanssin sekä takaa näin puhtaan ja värittämättömän keski- ja ylätaajuuksien toiston. Lisäksi johdossa olevan mikrofonin ansiosta hands-free -puheluiden puhuminen on helppoa.

Värikkäät MDR-EX110 ja EX15 –kuulokkeet tarjoavat pykälää korkeamman äänenlaadun edullisesti verrattuna digitaalisen musiikkisoittimen mukana tuleviin kuulokkeisiin. Kuulokkeet ovat myös saatavilla AP-versioina johdossa olevalla mikrofonilla/kaukosäätimellä vaivattomia puheluita ajatellen.

MDR-AS700BT – Uudet langattomat roiskeenkestävät kuulokkeet

Kuntoillessa musiikki antaa treeniin lisäpotkua. Sonyn uudet langattomat roiskeenkestävät kuulokkeet mahdollistavat kaiken hyödyn irtiottamisen treeniin puhtia antavista kappaleista. Näissä kuulokkeissa yhdistyvät luja ja joustava rakenne sekä erinomainen äänenlaatu, jonka 30 mm kaiutinelementit tuottavat. Roiskeenkestävät ja mukavat kuulokkeet pysyvät paikallaan äärimmäisessäkin treenissä niskan takaa menevän sangan avulla.

Sisäänrakennetut NFC- ja Bluetooth-yhteydet tekevät musiikin kuuntelusta ja hallinnasta älypuhelimesta tai musiikkisoittimesta nautittavan helppoa ilman liikkumisen tiellä olevia johtoja. Välitön langaton yhteys muodostetaan helposti koskettamalla NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai musiikkisoittimella kuulokkeita, jonka jälkeen musiikinkuuntelu onnistuu heti. MDR-AS700BT -kuulokkeiden sisäänrakennetun mikrofonin avulla vaihtaminen puhtia tuovien kappaleiden ja puheluiden välillä onnistuu vaivattomasti. Kuulokkeet toistavat jopa yhdeksän tuntia musiikkia tauottomasti yhdellä latauksella.

Uusi värikäs MDR-ZX ja MDR-EX -kuulokemallisto on saatavilla jälleenmyyjiltä huhtikuussa 2014. Roiskeenkestävät langattomat MDR-AS700BT -kuulokkeet ovat saatavilla kahdessa pirteässä värissä, sinisenä ja oranssina.

Uusien MDR-ZX ja MDR-EX -kuulokemallistojen suositushinnat:

MDR-EX450H  45 euroa

MDR-EX450APW  50 euroa

MDR-EX650APT  80 euroa

MDR-EX110LPB    25 euroa

MDR-EX110APB  30 euroa

MDR-EX15LPB  10 euroa

MDR-EX15APB  17 euroa

MDR-ZX310B  35 euroa

MDR-ZX310APB  40 euroa

MDR-ZX610APB  70 euroa

MDR-ZX750BNB  160 euroa

MDR-ZX750BNW  160 euroa

MDR-AS700BTL  120 euroa

MDR-AS700BTD  120 euroa

Lataa pdf-tiedosto tutustuaksesi tärkeimpiin teknisiin tietoihin (englanniksi).


Tuotekuvia:

https://www.sonynordicimages.net/headphones  


Sony lyhyesti

Sony on yksi maailman johtavista sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden innovoijista. Sony on tunnettu sen audiovisuaalisista tuotteista kuten 4K Ultra HD ja Full HD LED BRAVIA™ -televisioista, Cyber-shot™-digitaalikameroista, Handycam®-videokameroista, “α”-mallin (lausutaan Alpha) digitaalisista SLR-kameroista, Sony-tableteista ja Walkman®-MP3-soittimista sekä VAIO™-tietokoneista ja ammattilaisten broadcast-tuotantolaitteista.

Lisätietoja Sony Europesta osoitteessa: www.sony-europe.com. Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Sony, WALKMAN, VAIO, Cyber-shot, Handycam, α, Exmor, BRAVIA and XDCAM ovat Sony Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat niiden yritysten omistamia joille kyseiset tavaramerkit ovat rekisteröity.


Liitetiedostot

PDF-tiedosto