Seuraa Sony Finland.

Basso on kaiken ydin – Sony esittelee EXTRA BASS™i -äänentoistomalliston

Lehdistötiedote   •   Tammi 06, 2016 03:00 EET

Sony julkaisee uuden äänentoistolaitemalliston vannoutuneille basson ystäville.

* GTK-XB7 – Tehokas äänentoistojärjestelmä, jossa on kaikki yhdessä laitteessa. Huikea tehopakkaus varustettuna kahden 16 cm kokoisen bassokaiuttimen tuottamalla suurella matalataajuusvasteella sekä yökerhotunnelmaa luovilla valoilla.

* SRS-XB3 – Tyylikäs ja vedenpitävä kannettava langaton kaiutin varustettuna uudenlaisella, erittäin suurella 48 mm:n kaiutinelementillä, juhliin lisäpotkua antavalla erityisellä EXTRA BASS -napilla sekä noin 24 tunnin akun kestolla.

* SRS-XB2 – Kämmenen kokoinen ja veden pitävä kannettava langaton kaiutin varustettuna 42 mm kokoisella kokoäänialueen kaiutinelementillä ja 12 tunnin akun kestolla.

* MDR-XB650BT – Kevyet langattomat kuulokkeet, jotka on suunniteltu toistamaan erityisesti syvän matalat bassoäänet. Luokkaansa nähden suuri 30 mm:n kuuloke-elementti yhdistettynä bassoa korostavaan rakenteeseen ja erityiseen EXTRA BASS -kaiutinkalvoon takaavat huikean kuuntelukokemuksen. Kuulokkeiden akun kesto on noin 30 tuntia.

Sony julkaisi vahvan lisäyksen äänentoistomallistoonsa tuomalla syvään bassotoistoon erikoistuneita tuotteita markkinoille. Uusi mallisto täydentää olemassa olevaa EXTRA BASS -kuulokemallistoa tuotteilla, joilla tuhti basso-soundi kulkee helposti mukana menossa. Monipuolisilla ominaisuuksilla varustetut äänentoistojärjestelmät ja tehokkaat langattomat kaiuttimet tuovat klubitasoisen äänentoiston kaikkiin tiloihin, joten tanssimusiikin ystävät voivat nauttia vauhdikkaista kappaleista ja matalista bassosävelistä missä ja milloin tahansa.

Sonyn ainutlaatuinen EXTRA BASS -teknologia hyödyntää DSP-tekniikkaa, joka käsittelee taajuuksia älykkäästi äänilähteen perusteella varmistaen erinomaisen äänenlaadun kaikissa tilanteissa. Musiikki kuulostaa ja tuntuu entistäkin voimakkaammalta nykypäivän elektronisille tanssikappaleille tyypillisellä, säväyttävän matalalla bassolla höystettynä.

Kaiuttimia voi liittää langattomasti yhteen Speaker Add -toiminnollaiii, jolloin äänentoisto on entistäkin tehokkaampaa: Double-tila toistaa musiikkia kahdesta kaiuttimesta yhtä aikaa ja Stereo-tila toistaa musiikkia stereona. XB3- ja XB2-kaiuttimien kanssa ei tarvitse huolehtia tihkusateesta tai roiskeista uima-altaalla, sillä kaiuttimet ovat vedenkestäviäiv.

Uudet laitteet ovat todella helppoja käyttää – langattomuuden ansiosta johdoista ei tarvitse huolehtia ja NFC-toiminnon avulla Bluetooth®-yhteys syntyy helposti yhdellä kosketuksella.

EXTRA BASS -äänentoistomallisto tulee myyntiin keväällä 2016.

Tuotteiden suositushinnat Suomessa ovat seuraavat:

SRS-XB2: n. 130 euroa.

SRS-XB3: n. 190 euroa.

MDR-XB650BT: n. 145 euroa

GTK-XB7: n. 365 euroa

i EXTRA BASS on Sony Corporationin tuotemerkki.

ii Bluetooth-yhteydellä

iii Speaker add -toiminto kykenee parittamaan vain samoja tuotteita.

iv IPX5-luokitus. Laite ei ole kokonaan vedenkestävä. Laitetta ei saa upottaa veteen, eikä altistaa suolavedelle.

Lisätietoja:

Tanni Toft, Nordic Product Marketing Manager, Home Entertainment & Sound Tanni.toft@eu.sony.com / +45 43 55 72 18

Mika Ilves, Product Manager, Headphones mika.ilves@eu.sony.com / +358 40 548 1680

Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordic lene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):

Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifesto sony@manifesto.fi / 050 371 5364

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on music-, pictures-, computer entertainment- ja online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritykseksi. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2015 päättyneenä tilivuonna oli noin 68 miljardia Yhdysvaltain dollaria.
Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto