Seuraa Sony Finland.

Joululahjojen osto-opas Sonylta

Lehdistötiedote   •   Loka 23, 2014 14:51 EEST

Tulevan joulun kovimmat lahjapaketit ovat kuluttajaelektroniikkaa.
Sonylta löytyy sopivia joululahjoja kaikille perheenjäsenille iästä, mieltymyksistä ja harrastuksista riippumatta! Poimi parhaimmat lahjavinkit alta.

Kenelle

Kuvaus

Suositushinta

Trenditietoiselle nuorelle

Sonyn MDR-XB450AP Extra Bass -sankakuulokkeilla joululauluihin kyllästyneetsaavat halutessaan klubin sykkeen joulun keskelle muiden rauhaa häiritsemättä. Tehokas Beat Response Control -tekniikka tehostaa matalia ääniä ja pehmeiden korvatyynyjen ansiosta voi kuunnella mukavasti pidempäänkin. Android-yhteensopivan kauko-ohjaimen avulla kuulokkeita voi myös käyttää handsfree-puheluihin. Viimeisen silauksen tyyliä tuovat kiiltävät alumiiniyksityiskohdat. Värivaihtoehtoina musta, valkoinen, punainen ja sininen.

noin 59 euroa

Musiikin ystävälle

MDR-1ADAC-kuulokkeet ovat täsmälahja henkilölle, joka arvostaa korkealaatuista musiikinkuuntelua. Huippukuulokkeet sisältävät USB DAC -vahvistimen, joka muuntaa tietokoneesta tai mobiililaitteesta tulevan digitaalisen signaalin analogiseksi vahvistusta varten. Tuloksena on parannettu ääni riippumatta siitä, mitä kuuntelee. Korkean resoluution äänen ansiosta kuulet ja tunnet enemmän. Musiikki kuulostaa semmoiselta kuin artisti on sen alun perin tarkoittanut. Värivaihtoehtoina musta ja hopea.

noin 349 euroa

Musiikin hifistelijälle

NWZ-A15 on maailman pienin ja kevyin korkean resoluution digitaalisen musiikin soitin. Walkman®-soittimella voi kuunnella musiikkia jopa 30 tuntia. Pienikokoinen laite on varustettu 16 Gt:n laitemuistilla sekä microSDXC-korttipaikalla. Saatavilla kiiltävän hopeisena tai mustana. Yhdistä lahjapakettiin Sonyn korkean resoluution tyylikkäät kuulokkeet, esimerkiksi MDR-1A tai MDR-1ADAC!

noin 219 euroa

Opiskelijalle

Langaton SRS-X3-kaiutin on kokonsa ansiosta kuin tehty pieneen opiskelijakämppään. Kevyt kaiutin kulkee mukana helposti ja soveltuu niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Pienestä koostaan huolimatta SRS-X3:n äänentoistokyky on erinomainen ja NFC Bluetooth® -yhteyden ansiosta suosikkimusiikin suoratoisto älypuhelimesta tai tablet-laitteesta käy kätevästi.

noin 149 euroa

Aktiiviliikkujalle

NWZ-WS610 on hyvä apu joulun jälkeiseen kinkun sulatteluun. Myös uudenvuodenlupaukset on helpompi pitää, kun treenatessa soi kannustava musiikki. Soittimen vedenpitävyyden ansiosta edes uidessa ei tarvitse tinkiä lempitreenimusiikista. Sormikaukosäätimellä ohjaaminen on vaivatonta. Saatavilla mustana, turkoosina ja limetin värisenä.

noin 179 euroa

Valokuvauksen harrastajalle

a5100 kit 16-50 mm:n zoom-objektiivilla on pätevä ja kompakti järjestelmäkamera, jolla yhteiset hetket tallentuvat mukaviksi muistoiksi. Nopealla automaattitarkennuksella saa loistokuvia seurueen vilkasliikkeisimmistäkin jäsenistä.

Saatavilla valkoisena, ruskeana ja mustana.

noin 679 euroa

Valokuvauksen huippuosaajalle

a7s pelkkä runko.

Intohimoisen valokuvaharrastajan joululahjatoive numero yksi. Erittäin suuri ISO-herkkyys aina arvoon 409600 asti. Tällä kameralla ikuistaa niin ilotulitukset kuin hartaan hämyisät juhlahetketkin. Lisäksi tämä täyden kinokoon kamera on varsin helposti mukana kannettava.

noin 2 399 euroa

Matkailijalle

DSC-HX400 / HX400V

Jos joulun jälkeen reissujalkaa vipattaa ja matkaohjelmaan kuuluu villieläimien bongaus, tämä kamera on erinomainen matkakumppani. Jopa 50-kertainen optinen zoom ja SteadyShot-kuvanvakain mahdollistavat etäisten kohteiden kuvaamisen tarkasti ikään kuin seisoisi aivan kohteen lähellä.

noin 499 euroa

Kännykkä-kuvaajalle

Linssikamerat QX30 ja QX1

Mobiililaitteen kanssa toimivat linssikamerat tuovat isompien kameroiden ominaisuudet kännykkäkuvaajien ulottuville. Ammattimaisempi QX1 sopii kuvaajalle, joka kaipaa valinnanvaraa vaihto-objektiiveista ja QX30 on itsessään kattava kokonaisuus varustettuna 30-kertaisella optisella zoomilla.

alkaen noin 309 euroa

Kaikille valokuvaajille

RX100III on pokkarien pokkari. Sanan varsinaisessa mielessä taskuun mahtuva kamera tarjoaa huikeat kuvausominaisuudet. Joululahja, joka sopii kaikille valokuvauksesta pitäville. Tehokas kompaktikamera on helppo ottaa kylään ja sen valovoimalla ikuistaa hämyisen tunnelman vaikka joulukirkosta ilman salamaa tunnelmaa pilaamatta.

noin 889 euroa

Lumilautailijalle/aktiiviliikkujalle

HDR-AZ1 KIT

On joulun jälkeen sitten tiedossa laskettelumatka tai sukellusloma AZ1 Mini Action Cam sopii tapahtumien kuvaamiseen loistavasti. Vauhdikasta menoa hyvin kestävä ja erinomaista jälkeä tuottava AZ1 sopii vauhdikkaan henkilön lahjapakettiin oivallisesti.

noin 269 euroa

Pelaajille ja elokuvien ystäville

HT-CT770

Joulun välipäivinä katsotut elokuvat tai Playstation-pelit pääsevät oikeuksiinsa kunnon äänillä. Lisäksi vain viisi senttiä korkea kaiutinpalkki ja langaton subwoofer ovat helpot sijoittaa kotiin.

noin 549 euroa

Koko perheelle

BDP-S6200

Elokuvat ja dokumentit kannattaa katsoa S6200-Blu-ray-soittimen kautta, jonka WiFi-yhteyden ansiosta soittimen kautta voi katsoa ohjelmia myös suoratoistopalveluiden kautta.

noin 209 euroa

Laatutietoiselle

Parhaat jouluviihteet nautitaan koko perheen voimin Sonyn X85 4K Ultra HD
-televisiolla. 4K-kuva on neljä kertaa tarkempi Full HD -teräväpiirtokuvaan verrattuna. X854K
-televisiossa kuvien yksityiskohdat ja kirkkaat värit pääsevät oikeuksiinsa. Uudella One-Flick-kauko-ohjaimella TV-ohjelmien, sovelluksien ja oman sisällön selaaminen sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Saatavissa 49-, 55- ja 65-tuuman kokoisina.

alkaen
noin 1 799 euroa

TV-hifistelijälle

Joulun ensiesittelyssä on nyt huomisen viihdettä: S9 on kaartuvine näyttöineen 4K Ultra HD -televisioiden aatelia. Ohut, tarkoin kehitetty kaartuva näyttö tarjoaa huiman katselukokemuksen. Full HD -teräväpiirtokuvaan verrattuna neljä kertaa tarkempi 4K-tarkkuus yhdistettynä Live Speaker -monikulmakaiuttimien tarjoamaan tilaääneen imaisee katselijan mukaan viihteen maailmaan. Saatavissa 65- ja 75-tuuman kokoisina.

alkaen
noin 4 299 euroa

Kaikkien tuotteiden alkuperäiset mediatiedotteet löytyvät Sonyn MyNewsdesk-profiilista.

Painokelpoisia tuotekuvia on vapaasti ladattavissa Sonyn kuvapankista.

Lisätietoja:

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordic
lene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):

Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifesto
sony@manifesto.fi / 050 371 5364

Sony on yksi maailman johtavista sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden innovoijista. Sony on tunnettu sen audiovisuaalisista tuotteista kuten 4K Ultra HD ja Full HD LED BRAVIA™ -televisioista, Cyber-shot™-digitaalikameroista, Handycam®-videokameroista, “α”-mallin (lausutaan Alpha) digitaalisista SLR-kameroista, Sony-tableteista ja Walkman®-MP3-soittimista sekä VAIO™-tietokoneista ja ammattilaisten broadcast-tuotantolaitteista.

Lisätietoja Sony Europesta osoitteessa: www.sony-europe.com. Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Sony, WALKMAN, VAIO, Cyber-shot, Handycam, α, Exmor, BRAVIA and XDCAM ovat Sony Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat niiden yritysten omistamia joille kyseiset tavaramerkit ovat rekisteröity.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto