Seuraa Sony Finland.

TIEDOTE: Kannettava XB01 EXTRA BASS™ -BLUETOOTH®-kaiutin

Lehdistötiedote   •   Loka 25, 2018 10:00 EEST

Luo joulujuhla mihin tahansa menetkin Sonyn uudella EXTRA BASSTM XB01 -kaiuttimella!

Jos etsit lahjaa, jossa iso ääni yhdistyy pieneen kokoon, uusi XB01 on täydellinen valinta. Kaiutin on vedenkestävä ja erityisen sopiva mukaan otettavaksi esimerkiksi matkalle, mikäli tilaa ei ole loputtomiin. Edellisten tapaan myös XB01:ssä on EXTRA BASS -ominaisuus ja lisäksi voi valita useasta värivaihtoehdosta juuri lahjan saajalle sopivimman.

Tehosta bilebiisejäsi EXTRA BASSTM-ominaisuudella

Paranna jokaista biittiä ja anna bileille lisätunnelmaa EXTRA BASSTM-ominaisuudella.

Kompakti muotoilu, mahtava ääni

SRS-XB01:n pyöristetyt muodot ja passiivielementti takaavat sävelten syvän ja jykevän äänentoiston. Pienestä koostaan huolimatta kaiutin tuottaa muhkean äänen.

Ota musiikkisi mukaasi minne tahansa
Moin 160 gramman painoinen SRS-XB01 on pienikokoinen ja riittävän kevyt, jotta voit kantaa sitä mukanasi kaikkialle – näin olet aina valmiin aloittamaan musiikin toiston.

Vedenkestävä muotoilu
Kuuntelitpa musiikkia sisällä tau ulkona, voit luottaa siihen, että langaton kaiutin on IPX5-vedenpitävä[1].

Kätevä yhteensopiva rannelenkki
SRS-XB01:1 rannelenkin ansiosta suosikkikappaleesi seuraavat sinua minne ikinä menetkin. Rungon väriin sopivalla lenkillä pidät kaiuttimen lähelläsi kaikkialla.

Hallitse musiikkiasi
Yhdistä, toista tai käännä nupit kaakkoon – kaiuttimen painikkeilla on helppo ohjata musiikkia.

Sisäänrakennettu mikrofoni handsfree-puheluita varten
Handsfree-puheluilla siirryt nopeasti musiikista puheluihin. Voit vastata älypuhelimen puheluihin helposti käyttämällä kaiuttimen sisäitä mikrofonia.

Nauti jopa 6 tunnin toistoajasta
Sisäinen akku takaa jopa 6 tunnin toiston, joten voit kuunnella lempialbumeitasi ja soittolistojasi keskeytyksettä.

Toisto äänitulon kautta
Eikö langaton yhteys ole käytettävissä? Ei hätää. Liitä musiikkisoitin, kuten Walkman tai iPod, SRS-XB01:n äänituloon ja nauti suosikkisoittolistastasi.

Tyyliisi sopivat värit
Valitse joku valikoiman eloisista väreistä – tai viileän tyylikäs musta tai valkoinen. Kaiuttimen kaksisävyinen viimeistely tuo losäa tyyliä.

SRS-XB01 on saatavilla hyvinvarustelluista kaupoista lokakuun lopulta alkaen hintaan 35,00 euroa.

Lisätietoja tuotteesta: https://www.sony.fi/electronics/langattomat-kaiuttimet/srs-xb01

[1]IPX5 (suojausluokitus vesisuihkuja vastaan): Järjestelmä pysyy testatusti toimintakunnossa sen jälkeen, kun se on altistettu mistä tahansa suunnasta tulevalle suoralle vesisuihkulle. Testissä suuttimen sisähalkaisija on 6,3 mm, virtaus noin 12,5 litraa minuutissa, kesto yli 3 minuuttia ja etäisyys noin 3 metriä. Nesteet, joita vedenpitävyysmääritys koskee: makea vesi, hanavesi ja hiki. Laite ei kestä muita kuin yllä mainittuja nesteitä (esim. saippuavesi, uima-altaan vesi ja merivesi).

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, valokuvaus-, peli- ja viestintä-, key device- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on music-, pictures-, interactive entertainment- ja online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritys. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2018 päättyneenä tilivuonna oli noin 77 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja, Sony Global -verkkosivut: www.sony.net