Seuraa Sony Finland.

Katso ja kuuntele parhaalla mahdollisella laadulla Sonyn uudella 4K Ultra HD Blu-ray -soittimella, objektipohjaisella Dolby Atmos® Soundbarilla ja AV-viritinvahvistimella

Lehdistötiedote   •   Tammi 05, 2017 03:00 EET

HT-ST5000
  • 4K Ultra HD Blu-ray -soitin takaa tinkimättömän kuvanlaadun
  • Kuulijan ympäröivä 3D-ääni Dolby Atmos® -ääniteknologialla varustetusta Soundbarista
  • Dolby Atmos®- ja DTS:X®-ääniteknologioilla varustettu AV-viritinvahvistin mahdollistaa monipuolisen viihde-elämyksen

Kolme uutuustuotetta tuovat äärimmäisen elokuvakokemuksen jokaisen omalle kotisohvalle. Sony täydentää sen nykyistä kodin äänen- ja kuvantoiston tuoteperhettä UBP-X800 4K Ultra HD Blu-ray Disc Player -soittimella, Dolby Atmos®-teknologiaa tukevalla HT-ST5000 -soundbarilla ja DTS:X®-teknologialla varustetulla STR-DN1080 AV-viritinvahvistimella.

Vaikuttavimmasta mahdollisesta äänen- ja kuvantoistosta nauttiminen kotona vaatii parasta mahdollista teknologiaa, mikä tarkoittaa nykyteknologialla 4K HDR -tasoista kuvaa ja objektipohjaista ääntä Dolby Atmos- ja DTS:X-ääniteknologialla.

UBP-X800 4K Ultra HD Blu-ray -soitin edustaa viimeisintä Ultra HD -teknologiaa. Soitin on suunniteltu yhteisyössä Sony Pictures Entertainmentin kanssa taaten 4K Ultra HD Blu-ray -levyjen kuvanlaadun juuri niin hienoksi kuin elokuvatekijät sen alun perin tarkoittivat. Myös Sony Pictures Entertainmentin kanssa yhteistyössä suunniteltu HT-ST5000-soundbar liittyy Dolby Atmos HoundDog -ääniteknologian mukanaan tuomaan vallankumoukseen ja tuottaa parhaan mahdollisen kuulijan ympäröivän 3D-äänen elokuvateatterimaisen kokemuksen varmistamiseksi.

Dolby Atmos- ja DTS:X-ääniteknologioiden lisäksi STR-DN1080-viritinvahvistimesta löytyy 4K HDR -läpimeno ja -ylösskaalaus sekä korkearesoluutiotasoinen äänentoisto sisältäen DSD native -toiston.

USP-X800 on saatavilla keväällä 2017 ja sen suositushinta on noin 500 euroa.

HT-ST5000 on saatavilla keväällä 2017 ja sen suositushinta on noin 1800 euroa.

STR-DN1080 on saatavilla keväällä 2017 ja sen suositushinta on noin 850 euroa.

Tiedote löytyy kokonaisuudessaan liitteenä englanniksi.

Lisätietoja:

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordic

lene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):

Noora Orlimo, Viestintätoimisto Manifesto

sony@manifesto.fi / 044 517 4055

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, valokuvaus-, peli- ja viestintä-, key device- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on Music-, Pictures-, Computer Entertainment- ja Online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritys. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2015 päättyneenä tilivuonna oli noin 68 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja, Sony Global -verkkosivut: www.sony.net

Liitetiedostot

PDF-tiedosto