Seuraa Sony Finland.

Kesälomareissun pakkauslistan tärkeimmät laitteet

Lehdistötiedote   •   Touko 16, 2017 08:45 EEST

SRS-XB40

Kesälomareissulle kannattaa pakata aurinkolasien ja uimapuvun lisäksi myös tarpeellinen viihde-elektroniikka.

Ailahtelevista kevätsäistä huolimatta kesäloma kolkuttelee jo aivan nurkan takana. Nyt on siis oikea hetki aloittaa sopivien varusteiden kartoittaminen kesälomareissulle. Viimeisen silauksen kesälomalle antaa tarkoituksenmukainen viihde-elektroniikka. Tuntien lentomatka taittuu vastamelukuulokkeet korvilla leppoisasti kuin sunnuntainen paikallisjuna-ajelu Helsingistä Leppävaaraan. Loma-asunnon parvekkeella nautittu aamukahvi maistuu pehmeämmältä leppoisan musiikin säestäessä siemailua. Kunnollinen kamera matkassa on toki kaiken aa ja oo. Tässä Sonyn tuotevinkit ensi kesää varten:

MDR-1000X-vastamelukuulokkeilla loma alkaa jo lentomatkalla

MDR-1000X -vastamelukuulokkeet ovat ykkösvaruste matkoille. Päässä mukavat, kestävällä akulla sekä kätevillä toiminnoilla varustetut langattomat kuulokkeet parantavat lentomatkailun mukavuutta toiseen potenssiin. Sen lisäksi että kuulokkeet ovat niin mukavat päässä, että niiden kanssa voi ottaa lentomatkan aikana kunnon tupluurit. Lisäksi kuulokkeiden äänenlaatu mairittelee vaativampaakin käyttäjää. Matkustusmukavuutta lisäävät myös kuulokkeiden kätevät ominaisuudet. Asettamalla toisen käden kuulokekotelon päälle voi helposti kommentoida matkakumppanille maisemia tai tilata virvokkeita lentohenkilökunnalta ilman, että kuulokkeita tarvitsee ottaa pois. Kuulokkeissa on myös asetukset, joilla kuulee esimerkiksi lentokenttäkuulutukset, eli boardingia odotellessa voi huoletta uppoutua musiikin pyörteisiin.

Musat mukaan rannalle – langattomat SRS-XB30,-XB40 ja -XB10 kaiuttimet tahdittavat loman

Kätevän kokoiset, mutta kokoonsa nähden muhkeaääniset Sonyn langattomat kaiuttimet ovat erinomaista matkaseuraa. Musiikista voi nauttia niin uima-altaalla kuin rannallakin, sillä kummatkin ämyrit ovat vedenkestävyydeltään IPX5-luokiteltuja. On omista preferensseistä kiinni kumman kaiuttimen pakkaa mukaan. SRS-XB10 on niin pieni, että se kulkee jopa taskussa mukana, tai vaihtoehtoisesti kaiuttimen voi kiinnittää kätevästi esimerkiksi repun hihnaan, jolloin jo kävelymatkaa rannalle voi tahdittaa omalla musiikilla.

SRS-XB40 puolestaan on pykälää kookkaampi, mutta edelleen sangen mukaan otettavan kokoinen. Kaiuttimesta lähtee myös tuhdimpi ääni ja sen valotehosteilla saa kunnon hotellihuonebileet aikaan. Tosin sopu huonenaapureihin kannattaa säilyttää, vaikka kaiutin houkuttaakin volyymin nostamiseen.

Matkamuistot talteen kompaktilla DSC-HX90V-tehozoom-kameralla

Kunnollinen kamera kuuluu ehdottomasti tärkeimpiin matkavarusteisiin. Lämpimät kesälomamuistot kannattaa ikuistaa huolella, jotta lomaa voi muistella vielä pitkään jälkikäteen. Matkakameran tärkein ominaisuus on, että se kulkee mukana, eikä jää hotellihuoneeseen vaivalloisen kokonsa takia. Tämän takia taskukokoinen DSC-HX90V-kompaktikamera on paras valinta.

Matkalla noteeraa usein mielenkiintoisia asioita, joita ei kuitenkaan pääsen ihan vierestä kuvaamaan. Tässä kohtaa auttaa kameran tehokas 30-kertainen optinen zoom. WiFi- ja NFC-yhteyksillä kuvia on helppo julkaista ystävien ja perheen iloksi sosiaalisen median kanavissa.

BRAVIA A1 OLED -tv pelastaa sadepäivän

Koska myös kesään kuin kesään mahtuu sadepäiviä, on kesän alla oikea hetki päivittää kodin televisio – samoin kuin vielä mahdollisesti mökiltä löytyvä 90-luvun kuvaputkilaatikko. Sonyn uusi ja kuuminta tekniikkaa edustava BRAVIA A1 OLED -tv-mallisto tarjoaa huippulaadukasta kuvaa ja tuoreinta ääniteknologiaa. Erittäin sulavalinjaisessa televisiossa koko kuvaruutu toimii kaiuttimena, jolloin ääni kuuluu juuri sieltä, missä kohtaa se kuvassa näkyy. Kuva on luonnollisesti 4K- ja HDR-laatua.

Urheile huoletta musiikin tahtiin, MDR-XB80 on parasta lenkkiseuraa

MDR-XB80 tarjoaa parasta lenkkiseuraa kesällä. Laite ei pelästy hikeä, eikä myöskään sadetta. Joten kesäkunnon ylläpito on sekä mukavaa että helppoa.

Loistavia kuvia suorituskykyisellä mutta kompaktilla järjestelmäkameralla – A6500

Pienikokoinen järjestelmäkamera kulkee mukana kompaktikameran tavoin. Erinomaisella automaattitarkennuksella, kuvanvakaajalla ja kätevällä kosketusnäytöllä varustettu kamera taltioi kesän parhaat hetket.

Kunnon äänentoiston kesän ulkobileisiin tarjoilee GTK-XB7

Hyvä musiikki tekee juhlan. Kesällä kelpaa bailata ulkotiloissa, jolloin äänentoistoltakin vaaditaan enemmän. GTK-XB7-bilekeskuksesta ei puhti lopu kesken bileiden ja basso on riittävän jykevä. Kaiutin ei myöskään pelästy pikkuroiskeita, joten se on myös huoleton ratkaisu.

Lisätietoja:

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordiclene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifestosony@manifesto.fi / +358 50 371 5364

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, valokuvaus-, peli- ja viestintä-, key device- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on Music-, Pictures-, Computer Entertainment- ja Online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritys. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2015 päättyneenä tilivuonna oli noin 68 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja, Sony Global -verkkosivut: www.sony.net