Seuraa Sony Finland.

Kevään Cyber-Shot™ -kamerat ovat oikeita tehopakkauksia

Lehdistötiedote   •   Helmi 12, 2014 10:33 EET

  • DSC-HX60/HX60V*: 20,4 megapikseliä**, 30-kertainen optinen zoom, Wi-Fi/NFC ja GPS***-yhteydet
  • DSC-H400: super-zoom-kamera: 63-kertainen optinen zoom, 20,1 megapikseliä, DSLR-tyylin runko, sähköinen etsin, Intelligent Auto -toiminto, erillinen videopainike ja pitkäkestoinen litium-ion-akku
  • DSC-HX400V: 20,4 megapikseliä, ZEISS Vario-Sonnar T* -objektiivi, 50-kertaisella optisella zoomilla, DSLR-tyylin ergonomia, sähköinen Tru-Finder™-etsin, Optical SteadyShot -kuvanvakaaja ja Wi-Fi/NFC-yhteys
  • DSC-WX350: 18,2 megapikseliä**, 20-kertainen optinen zoom, Wi-Fi/NFC-yhteys ja akku, joka kestää jopa 470 otosta
  • DSC-WX220: 18,2 megapikseliä**, 10-kertainen optinen zoom ja Wi-Fi/NFC-yhteys
  • DSC-W800: Advanced Flash ja Party Mode -toiminnot

Oletpa sitten valokuvaharrastaja, lomakuvaaja tai kuvaat vain ajanvietteeksi, kuusi uutta Cyber-shot -mallia tarjoaa vaikuttavaa kuvaustehoa ja hyppysellisen lisää tyyliä kuviisi älykkäillä toiminnoilla, jotka tekevät työt puolestasi.

DSC-HX60/HX60V

Yhä vain lähemmäksi ja lähemmäksi... Kameran valtavan optisen zoomin ja solakoiden mittojensa ansiosta erittäin kompakti Cyber-shot™ HX60V on erinomainen matkakumppani tapahtumarikkaille lomille ja läheisiin kohtaamisiin luonnon kanssa.

Takaa valaistu Exmor R™ CMOS -kuvakenno, Sonyn ensiluokkainen G-objektiivi ja hiljattain julkaistu edeltäjäänsä kolme kertaa nopeampi BIONZ X -kuvaprosessori taltioi mahtavia maisemia myös vähäisessä valossa. Sonylle ominaiseen tapaan tehokas valikoima viimeisimmän sukupolven teknologioita nostaa kompaktikameroiden kuvanlaadun rimaa entistä korkeammalle. Tehokas teknologia, joka toistaa tarkasti yksityiskohdat ja aluekohtainen kohinanvaimennus takaavat puhtaammat ja luonnollisemmat kuvat upeilla väreillä ja upealla/suurella kontrastilla, myös hämärässä valossa.

Clear Image Zoom takaa tarkkapiirteiset, kuvakoon täyttävät 60-kertaiset lähikuvat villieläimistä tai etäällä olevista maamerkeistä tinkimättä pikselimäärästä. Optical SteadyShot Intellident Active Mode -asetuksen ansiosta FullHD-videot säilyvät kirkkaan terävinä ja tarkkoina kaikilla zoom-asetuksella.

Sisäänrakennetun WiFin avulla valokuvien ja videoiden lähettäminen onnistuu suoraan älypuhelimeen tai tablettiin. NFC yhdistää kameran yhteensopivien mobiililaitteiden kanssa yhdellä kosketuksella. Puhelinta voi jopa käyttää kätevänä kaukosäätimenä, joka on täydellinen ryhmäkuviin, joissa kuvaaja ei halua jäädä jumiin kameran taakse.

Cyber-Shot™ HX60V tuottaa huippuyksityiskohtaisia 4K still-kuvia HDMI-yhteyden kautta katsottavaksi 4K Ultra-HD televisiosta. Isolta ruudulta kelpaa hämmästellä valokuvarealismin maailmaa. Lisäksi sisäänrakennetulla GPS-yhteydellä** on helppoa uudelleen jäljittää omat matkat jännittävien karttanäkymien avulla tietokoneella. Näin voi tarkoin dokumentoida kuvauspaikat.

Cyber-Shotin™ jännittävät mahdollisuudet kasvavat kuvaajan luovien intohimojen mukana. PlayMemories Camera Apps kohentaa kuvauskokemusta kasvavalla valikoimalla ilmaisia ja maksullisia sovelluksia käsittäen taiteellisia tehosteita, apuvälineitä ja paljon muuta. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.sony.net/pmca/. DSC-HX60V on myös yhteensopiva Sonyn Camera Remote API -ohjelman kanssa ****.

DSC-H400

Mikään yksityiskohta ei ole helposti mukanakannettavan bridge-tyylisen (tässä OK) Cyber-shot™ H400 -kameran erityisen suurennusalueen tavoittamattomissa. Kameran valtava 63-kertainen zoom (vastaava kuin 24.5-1550mm polttoväli 35mm muodossa.) ulottuu laajasta kulmasta super-telephoto-tilaan mahdollistaen kaikki kuviteltavissa olevat kuvaustilanteet.

Nautittavan täyteläisillä yksityiskohdilla varustetut 20,1 megapikselin kuvat herättävät jokaisen muiston henkiin. Vaihtoehtoisesti voi yksinkertaisesti painaa erityistä elokuvapainiketta ja kuvata HD-videoita, joita kelpaa katsella TV:stä tai jakaa verkossa.

Kuvaustehoa varten kamerassa ei ole kuitenkaan jouduttu tinkimään käsittelymukavuudesta tai helppokäyttöisyydestä. Muotoiltu DSLR-tyylin runko tuntuu hyvältä. Kamerasta saa ergonomisen otteen, jonka voisi olettaa löytyvän isommista ja kalliimmista kameroista. Lisämausteena kamerasta löytyy sähköinen etsin helpottamaan kuvien sommittelua tarkasti, jopa kuvattaessa ulkona kirkkaassa auringonpaisteessa.

Korkean suorituskyvyn X-Series Litium-ion-akku antaa virtaa noin 300 kuvan ajaksi, mikä lisää mahdollisuuksia taltioida jokapäiväiset tapahtumat tai reissupäivien kohokohdat.

DSC-HX400V

Sonyn uusi DSC-HX400V on täytetty erityislaatuisilla valokuvausominaisuuksilla, mutta siitä huolimatta kamera ei paina paljoa.

Kameran massiivinen 50-kertainen optinen zoom-alue kattaa kaikki tilanteet, maisemakuvauksesta perhepotretteihin ja konserteista dramaattisiin lähikuviin luonnosta tai urheilusuorituksista.

Jos haluaa päästä vieläkin lähemmäksi, Clear Image Zoom tekee vaikuttavia kuvakoon täyttäviä 100-kertaisia lähikuvia villieläimistä tai etäällä olevista maamerkeistä. Optical SteadyShot -kuvanvakaaja ja Intelligent Active Mode -toiminnon avulla Full-HD -videot pysyvät terävinä ja tarkkoina jopa suurilla zoom-lukemilla, jolloin käsivaralla kuvatessa heilahdukset ovat jokaisen kuvaajan haasteena.

Jokainen kuva on täynnä täyteläisiä yksityiskohtia ensiluokkaisen ZEISS Vario-Sonnar T* -objektiivin, takaa valaistun korkean resoluution Exmor R™ CMOS -kuvakennon, 20,4 tehokkaan megapikselin ja nopean BIONZ X -kuvaprosessorin ansiosta. Cyber-shot™-sarjan kameroihin täysin uusi BIONZ X -kuvaprosessori on edeltäjänsä jopa kolme kertaa tehokkaampi.

DSC-HX400V tarjoaa kuvaajalle DSLR-tyylin rungolle ominaisen tarkoituksenmukaisen tukevuuden, joka tuntuu mukavalta kädessä. Lisäksi kamerassa on säätörengas zoomin ja tarkennuksen hienosäätöön.

Kuten myös samaan aikaan julkaistussa HX60:ssä, myös HX400 mahdollistaa kameraelämyksen parantamisen PlayMemories Camera Apps -sovellusten avulla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.sony.net/pmca/. DSC-HX400V on myös Sonyn Camera Remote API -ohjelman kanssa yhteensopiva.

DSC-WX350

Cyber-shot™ WX350 -kameran ohuen, kauniin ja kompaktin rungon sisältä löytyy tehokas 20-kertaisella zoomilla varustettu G-objektiivi, jolla saa huomiota herättäviä lähikuvia. Optical SteadyShot -kuvanvakain yhdessä Intelligent Active Mode -toiminnon kanssa pitävät Full-HD-videot vakaina ja tärinättöminä, vaikka videokuva olisi zoomattu tai vapaalla kädellä kuvattu. Jotta saataisiin ainutlaatuisen yksityiskohtaisia kuvia kaikissa valaistusolosuhteissa, 18,2 tehokkaan megapikselin Exmor R™ CMOS -kuvakenno on yhdistetty Sonyn nopeaan BIONZ X -kuvaprosessoriin.

Beauty Effect -toiminto retusoi automaattisesti muotokuvia tasoittamalla ihoa, poistamalla kiiltoa, suurentamalla silmiä ja /valkaisemalla hampaita imartelevan lopputuloksen saavuttamiseksi ilman, että tarvitaan editointitaitoja.

Kuten HX60V ja HX400V -kameroissa sisäänrakennettu WiFi- ja NFC-yhteydet mahdollistavat kuvien helpon jakamisen mobiililaitteella yhdellä kosketuksella sekä mobiililaitteen käyttämisen langattomana kaukosäätimenä.

DSC-WX220

Se on houkuttelevat pieni, ohut ja helppokäyttöinen, mutta ei pidä hämääntyä. Katseita keräävä DCS-WX220 pitää sisällään joukon kovan luokan kuvausominaisuuksia kuten 18,2 megapikselin Exmor R™ CMOS -kuvakennon, BIONZ X -kuvaprosessorin ja 10-kertaisella optisella zoomilla varustetun G-objektiivin.

Upean näköiset kuvat ja Full-HD -videot ovat helposti ulottuvilla huippuluokkaisten ominaisuuksien avulla, kuten Intelligent Active Mode -toiminnolla varustetulla Optical SteadyShot -kuvanvaikaimella, Beauty Effect -toiminnolla ja langattomalla WiFi/NFC-yhteydellä. Jos haluaa katsoa kuvia 4K-tarkkuudella, se onnistuu helposti kytkemällä vain kamera HDMI-kaapelilla 4K-televisioon.

DSC-W800

Uskomattoman helppokäyttöinen DSC-W800 ottaa ylpeyttä herättäviä kuvia 20,1 megapikselin CCD-kennolla ja viisinkertaisella optisella zoomilla varustetulla objektiivilla.

Oletko valmis pitämään hauskaa? Party Mode -toiminto säätää herkkyyden, valotuksen ja värit automaattisesti, jotta hauskat illat tallentuvat eläväisinä muistoina. Advanced Flash -toiminto parantaa kameran herkkyyttä laajentamalla salaman ulottuvuutta, jotta kauempana olevat kohteet näyttävät valoisimmilta. Ominaisuus on kätevä sisätiloissa tai iltahämärässä kuvattaessa, jolloin kameran sisäänrakennetulla salamalla voi olla hankala kattaa kaikkia tapahtumia.

Ei kannata huolestua, vaikka käyttökokemusta digitaalikameroista ei löytyisikään, sillä käyttäminen on lastenleikkiä jopa ensikertalaisille. Kamerassa on jopa oma painikkeensa videokuvaukselle. Painike on sijoitettu käytännölliseen kohtaan, josta videokuvaus on helppo aloittaa kahlaamatta ensin läpi valikoita.

Sonyn Cyber-shot™ HX60V, HX400V, WX350, WX220 ja W800 digitaaliset kompaktikamerat ovat ennakkotilattavissa osoitteessa www.sony.co.uk ja tulevat myyntiin jälleenmyyjille Euroopassa huhtikuussa 2014.

Uusien Cyber-shot™-kameramallien suositushinnat ovat:

DSC-HX60V  noin 420 euroa

DSC-HX400V   noin 500 euroa

DSC-H400 noin 310 euroa

DSC-WX350   noin 310 euroa

DSC-WX220   noin 230 euroa

DSC-W800   noin 90 euroa

Lataa pdf-tiedosto tutustuaksesi tärkeimpiin teknisiin tietoihin (englanniksi).

Tuotekuvia:

https://www.sonynordicimages.net/cyber-shot


Sony lyhyesti

Sony on yksi maailman johtavista sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden innovoijista. Sony on tunnettu sen audiovisuaalisista tuotteista kuten 4K Ultra HD ja Full HD LED BRAVIA™ -televisioista, Cyber-shot™-digitaalikameroista, Handycam®-videokameroista, “α”-mallin (lausutaan Alpha) digitaalisista SLR-kameroista, Sony-tableteista ja Walkman®-MP3-soittimista sekä VAIO™-tietokoneista ja ammattilaisten broadcast-tuotantolaitteista.

Lisätietoja Sony Europesta osoitteessa: www.sony-europe.com. Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Sony, WALKMAN, VAIO, Cyber-shot, Handycam, α, Exmor, BRAVIA and XDCAM ovat Sony Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat niiden yritysten omistamia joille kyseiset tavaramerkit ovat rekisteröity.


Liitetiedostot

PDF-tiedosto