Seuraa Sony Finland.

Koe täydellinen kaari - BRAVIA™ S90:n taianomaiset 4K TV -kuvat ja henkeäsalpaava monikanavainen äänentoisto luovat kokonaisvaltaisia viihde-elämyksiä

Lehdistötiedote   •   Elo 07, 2014 04:00 EEST

On tavallisia televisioita – ja on Sonyn uskomaton uusi BRAVIA™ S90 4K Ultra HD -televisio, joka takaa, että nauttimasi viihde näyttää aina hyvältä.

S90:n ohut, 75- ja 65-tuumaisena saatava näyttö on ääriviivoiltaan hienostunut ja se tarjoaa ennennäkemättömän mukaansatempaavaa, luonnollisen näköistä 4K-kuvaa, jonka resoluutio on nelinkertainen verrattuna Full HD -näyttöön. Näytön tarkasti suunniteltu kaari imaisee suoraan keskelle toimintaa ja tekee elävästä kokemuksesta miellyttävän kaikille katsojille.

Elokuvia, draamaa vai urheilua? Sonyn edistyksellinen kuvateknologian huikaiseva selkeys, kirkkaus ja värit herättävät henkiin suosikkitelevisioviihteesi.

Mukaansatempaava kuva täydellisessä kaaressa

TRILUMINOS™-näyttö korostaa jokaisen kohtauksen tunnetta täyteläisin punaisen, vihreän ja sinisen sävyin. X-tended Dynamic Range™ -teknologia parantaa kontrastia tuottaen säkenöivän kirkkaita kuvia ja syvää mustaa väriä. Sonyn 4K X-Reality PRO skaalaa tavanomaiset TV-lähetykset ja Blu-ray-elokuvat neljä kertaa terävämmäksi Full HD -laatuun verrattuna. S90:n kuvalaatu on sama kuin paljon arvostusta saaneessa Sony X9 4K -TV:ssä.

Henkeäsalpaava monikanavainen äänentoisto kietoo katsojan keskelle tapahtumia

Nyt ensimmäistä kertaa Sonyn 4.2-kanavainen Multi-angle Live Speaker -kaiutinjärjestelmä käyttää erillisiä antureita, jotka ohjaavat ääntä täsmällisesti oikeaan ja vasempaan etukanavaan sekä Surround-kanavaan, joista ääni toistuu huoneeseen huolellisesti määritellyistä kaiutinkulmista. ClearAudio+ Discrete -prosessointitekniikka säilyttää alkuperäisen monikanavaisen äänen pienimmätkin yksityiskohdat luoden ainutlaatuisen kirkkauden ja terävyyden. Viihteen kuluttaja voi nojautua taaksepäin ja rentoutua uppoutuessaan kokonaisvaltaiseen ja tinkimättömään 360 asteen surround-äänentoistoon.

Täyteläinen ja voimakas basso tuotetaan kahdella TV:n sisällä olevalla matalataajuisella bassokaiuttimella. Vieläkin syvempää bassoa saa langattomalla subwooferilla – SWF-BR100 valkoisena – tai nyt ensi kertaa saatavilla oleva SW-BR100B kiiltävän mustana. Viimeistään näillä saa järisyttävän – luissa ja ytimissä tuntuvan bassotaajuuden.

Lataa pdf-tiedosto tutustuaksesi tärkeimpiin teknisiin tietoihin (englanniksi).


Sony lyhyesti
Sony on yksi maailman johtavista sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden innovoijista. Sony on tunnettu sen audiovisuaalisista tuotteista kuten 4K Ultra HD- ja Full HD LED BRAVIA™ -televisioista, Cyber-shot™-digitaalikameroista, Handycam®-videokameroista, “α”-mallin (lausutaan Alpha) digitaalisista SLR-kameroista, Sony-tableteista ja Walkman®-MP3-soittimista sekä VAIO™-tietokoneista ja ammattilaisten broadcast-tuotantolaitteista.

Lisätietoja Sony Europesta osoitteessa: www.sony-europe.com. Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Sony, WALKMAN, VAIO, Cyber-shot, Handycam, α, Exmor, BRAVIA and XDCAM ovat Sony Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat niiden yritysten omistamia joille kyseiset tavaramerkit ovat rekisteröity.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto