Seuraa Sony Finland.

Langatonta ääntä – yksinkertaisen tyylikkäästi

Lehdistötiedote   •   Heinä 06, 2015 09:00 EEST

  • Ohut, kompaktin kokoinen HT-RT5 -kaiutinpalkki langattomilla takakaiuttimilla ja subwooferilla
  • 550 watin kokonaisteho tuottaa 5.1-kanavaisen kuuntelijan ympäröivän äänen
  • Musiikin suoratoistomahdollisuus suoraan mobiililaitteesta Google Cast™- ja Spotify Connect™ -sovellusten avulla
  • Multi-room musiikin mahdollistaa SongPal-sovellus™

Sonyn uudesta kaiutinpalkista löytyy kuusi erillistä kaiutinta, erilaisia verkkopalveluita sekä entistä vähemmän häiritseviä johtoja – kokonaisuus mahdollistaa aidon elokuvateatterikokemuksen jokaisessa kodissa.

Kompaktin kokoinen HT-RT5 -kaiutinpalkki tarjoaa jotain aivan erityistä kotona vietettyihin elokuva-iltoihin, juhliin ystävien kanssa ja jokapäiväiseen musiikin kuunteluun. 550 watin monikanavainen kokonaisteho tuo ääneen uusia vivahteita – konsertin jokainen soinnun voimistuminen erottuu selvästi samoin kuin toimintaelokuvan räjähdyksen jokainen särähdys.

Äänet on mahdollista asentaa sen mukaan, mitä ruudulta seuraa. Football Mode -asetus vangitsee yksityiskohtaisesti Brasilian Morumbi-stadionin äänet, 9.1 -kanavan Cinema Studio -asetus tuo elokuvan katselukokemukseen Los Angelesin kuuluisan Cary Grant -teatterin vaikuttavuutta ja Digital Music Arena -asetus laajentaa musiikkikokemuksen Lontoon O2 -areenan tasolle.

Muotoilultaan ohut ja tyylikäs 3-kanavainen kaiutinpalkki asettuu huomaamattomasti TV:n edustalle tai vaihtoehtoisesti sen voi myös kiinnittää seinälle. Pääyksikön keskuskaiutin takaa yksityiskohtaisen kirkkaan äänen sekä elokuvan dialogeissa että lempikappaletta kuunnellessa, kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Se on yhdistetty kahteen erilliseen langattomaan takakaiuttimeen sekä erilliseen langattomaan subwooferiin. Oman kaiutinkokonaisuuden rakentaminen on todella helppoa, koska jokainen lisäkaiutin yhdistyy automaattisesti eikä vaadi erillisiä kaiutinjohtoja.

Kokonaisuus on varustettu myös mikrofonilla, joka mahdollistaa huoneen akustiikan testaamisen Digital Cinema Auto Calibration DX -toimintoa käyttäen. Näin saadaan paras mahdollinen akustiikka kaiuttimien paikasta riippumatta. HT-RT5 hemmottelee kuulijaansa 5.1 -kanavaisella mukaansatempaavalla äänellä, joka on viimeistelty vankalla bassolla unohtamatta tietenkään korkean resoluution äänen tukea tai HD Audio -ominaisuuksia, kuten DTD-HD:tä tai Dolby True HD:tä.

Aitojen elokuvakokemusten lisäksi saatavilla on myös laaja musiikkivalikoima Spotify Connectin ™ ja 100 muun verkosta löytyvän musiikkipalvelun, kuten Deezerin ja Google Playn™ ansiosta. Google Cast™ mahdollistaa musiikin ja radiopalveluiden helpon ja saumattoman toistamisen suoraan verkosta oman mobiililaitteen kautta. Pelkkä Cast-merkin painaminen mahdollistaa musiikin jakamisen laadukkaasti kaikille kaiutinpalkin kautta esimerkiksi omasta älypuhelimesta.

Yhden kosketuksen One-touch -ominaisuus takaa musiikin kirkkaan toistamisen suoraan älypuhelimesta tai tabletista Bluetooth- ja NFC-yhteyksien avulla. Sonyn uusi LDAC™-ääniteknologia mahdollistaa korkealaatuisen äänen toistettaessa musiikkia langattomasti Bluetooth®-yhteyden kautta. LDAC tarjoaa parannetun langattoman kuuntelukokemuksen käyttäjälle koko musiikkivalikoiman laajuudelta.

Multi-room -musiikintoistolla voi nauttia musiikista milloin tai missä vaan ympäri kotia. Musiikintoistoa voi hallita älypuhelimella tai tabletilla eri lähteistä joka huoneessa Sonyn käyttäjäystävällisellä SongPal™-sovelluksella. SongPal™-sovelluksella on vaivatonta yhdistää HT-RT5 -kaiutinpalkki kodin muihin yhteensopiviin kaiuttimiin. Tämä on kätevää etenkin silloin, kun kylässä on paljon vieraita viihdytettävänä.

Uusi HT-RT5 -kaiutinpalkki on ennakkotilattavissa 24.7.2015 alkaen osoitteessa www.sony.fi ja sen suositushinta on 920 euroa.

Teknisiä tietoja (englanniksi):

HT-RT5
Sound 5.1ch, 550W RMS: 2x wireless rear speakers; sound bar including left, right (2-way) and centre speakers; wireless active subwoofer.
Audio file format support Dolby Digital, DTS, DTS HD/DolbyTruHD/Dolby Digital+, DTS-ES (MATRIX6.1/DISCRETE6.1), DTS 96/24, Dolby Prologic, Dolby Dual Mono, 96k/24Bit PCM, FLAC, DSD- DSDIFF/DSF (.dsf, .dff), ALAC, AIFF, MP3, WAV
HDMI 3 x HDMI in, 1 x HDMI out. HDCP2.2 / 4K Pass thru
Connectivity Dual band Wi-Fi (2.4/5GHz), Home network, LDAC, Bluetooth, NFC, Miracast
Music services Google Cast Spotify Connect
Multi-room Wireless Multi-room powered by SongPal Link

Lisätietoja:

Ulrik Petersen, Senior Marketing Manager, Home Entertainment, Sony Nordic
ulrik.petersen@eu.sony.com / +4543557011

Tai:

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordic
lene.aagaard@eu.sony.com/ +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):

Noora Orlimo, Viestintätoimisto Manifesto
sony@manifesto.fi/ +358 50 371 5364

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on music-, pictures-, computer entertainment- ja online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritykseksi. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2015 päättyneenä tilivuonna oli noin 68 miljardia Yhdysvaltain dollaria.
Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto