Seuraa Sony Finland.

Lontoo uhanalaisen kotkan silmin

Lehdistötiedote   •   Joulu 02, 2014 10:13 EET

Vuonna 2014 Kansainvälisen luonnonsuojeluliiton (IUCN) lista uhanalaisten ja vaarantuneiden lajien lista täyttää 50 vuotta. FREEDOM foundation ja Here today... -järjestöt ovat järjestäneet kampanjan huomion herättämiseksi asian ympärille. Kampanjan osana julkaistiin video, jossa kotkan selkään kiinnitettiin HDR-AZ1 Action Cam, joka kuvaa kotkan perspektiivistä sen laskeutumisen Lontoon Tower Bridge -sillalle.  Alkuperäinen englanninkielinen tiedote on tässä liitteenä.

Video on nähtävissä täällä: https://www.youtube.com/watch?v=C94x-xTk4j4&feature=youtu.be

Sony on yksi maailman johtavista sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden innovoijista. Sony on tunnettu sen audiovisuaalisista tuotteista kuten 4K Ultra HD ja Full HD LED BRAVIA™ -televisioista, Cyber-shot™-digitaalikameroista, Handycam®-videokameroista, “α”-mallin (lausutaan Alpha) digitaalisista SLR-kameroista, Sony-tableteista ja Walkman®-MP3-soittimista sekä VAIO™-tietokoneista ja ammattilaisten broadcast-tuotantolaitteista.

Lisätietoja Sony Europesta osoitteessa: www.sony-europe.com. Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Sony, WALKMAN, VAIO, Cyber-shot, Handycam, α, Exmor, BRAVIA and XDCAM ovat Sony Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat niiden yritysten omistamia joille kyseiset tavaramerkit ovat rekisteröity.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto