Seuraa Sony Finland.

Maailman suurimpaan valokuvakilpailuun ilmoittautumiset ovat nyt avoinna vuodelle 2016

Lehdistötiedote   •   Kesä 03, 2015 08:53 EEST

  • Uudet taide- ja dokumenttisarjat ammattilaisten kilpailussa
  • Vuoden 2015 kilpailu keräsi ennätysilmoittautumiset ja näyttely ennätysyleisön

Ohessa liitteenä on englanninkielinen vuoden 2016 Sony World Photography Awards –valokuvakilpailua koskeva alkuperäistiedote kokonaisuudessaan. Tiedotteessa on lisää tietoa vuoden 2016 kilpailuun ilmoittautumisesta ynnä muista kilpailuun liittyvistä asioista.

Lisätietoja:

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordic, lene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):

Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifesto, sony@manifesto.fi / 050 371 5364

Sony on yksi maailman johtavista sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden innovoijista. Sony on tunnettu sen audiovisuaalisista tuotteista kuten 4K Ultra HD ja Full HD LED BRAVIA™ -televisioista, Cyber-shot™-digitaalikameroista, Handycam®-videokameroista, “α”-mallin (lausutaan Alpha) digitaalisista SLR-kameroista, Sony-tableteista ja Walkman®-MP3-soittimista sekä VAIO™-tietokoneista ja ammattilaisten broadcast-tuotantolaitteista.

Lisätietoja Sony Europesta osoitteessa: www.sony-europe.com. Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Sony, WALKMAN, VAIO, Cyber-shot, Handycam, α, Exmor, BRAVIA and XDCAM ovat Sony Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat niiden yritysten omistamia joille kyseiset tavaramerkit ovat rekisteröity.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto