Seuraa Sony Finland.

Markkinoiden johtava Sony 1000X-vastamelutuoteperhe täydentyy uusilla Truly Wireless -kuulokkeilla sekä niskan takaa kulkevilla Bluetooth-kuulokkeilla

Lehdistötiedote   •   Elo 31, 2017 14:15 EEST

Sony | Headphones Connect -sovellus tarjoaa ensimmäisenä maailmassa[1] tekemisen tunnistukseen perustuvan äänenlaadun automaattisäädön sekä ilmanpaineen mukaan optimoituvan vastamelutoiminnon.

Kaikissa kolmessa Sony 1000X-tuoteperheen syksyn 2017 uutuusmallissa on alan johtava vastameluominaisuus[2]. Sankakuulokkeiden lisäksi valikoimassa on kaksi nappikuulokemallia.

Sony | Headphones Connect -sovellus tarjoaa ensimmäisenä maailmassa aktiviteettiin perustuvan Smart Auto Settings -toiminnon, joka tunnistaa mitä käyttäjä on tekemässä: seisooko hän paikoillaan, käveleekö vai istuuko esimerkiksi bussissa. Toiminto asettaa vastamelutoiminnon automaattisesti oikealle tasolle.

Maailman ensimmäinen Atmospheric Pressure Optimising[3] -ominaisuus analysoi ilmanpainetta ja optimoi sen avulla kuulokkeiden vastamelutoimintoa.

Sony lanseeraa kolme uutta alan johtavalla vastamelutekniikalla varustettua kuulokemallia osana 1000X-sarjaa. Uutuuksien avulla käyttäjä voi paeta ympäristön melua entistä paremmin ja uppotua kuuntelemaansa musiikkiin.

Uutuus-trion kärkituote on Truly Wireless WF-1000X-malli, joka on nimensä mukaisesti täysin langaton, korvaan tarkasti muotoiltu nappikuuloke varustettuna markkinoiden laadukkaimmalla vastameluominaisuudella[4]. Niskan takaa kulkevat WI-1000X-kuulokkeet on puolestaan suunniteltu käytännöllisyyttä arvostavalle työmatkalaiselle, joka haluaa nauttia musiikkista ilman häiriöitä esimerkiksi bussilla ja junalla kulkiessaan. Kolmas malli, WH-1000XM2, on uusi premium-tason sangallinen vastamelukuuloke, jossa on entistä pidempi akunkesto ja runsaasti ominaisuuksia äänen säätämiseksi ympäristön mukaan.

Uusi Sony | Headphones Connect -sovellus[5] tarjoaa käyttäjille entistä enemmän säätömahdollisuuksia, joilla 1000X-kuulokkeet voi optimoida juuri omaan käyttöön sopivaksi. Maailman ensimmäinen tekemisen tunnistava toiminto ”Smart Auto Settings” mahdollistaa kuulokkeiden äänimaailman säätämisen ympäristön sekä käyttäjän mieltymysten mukaan. Säätöjen asetuksen jälkeen kuulokkeiden äänimaailma ja vastamelutoiminto mukautuu automaattisesti sen mukaan millaisessa ympäristössä niitä milloinkin käytetään.

WH-1000XM2- ja WI-1000X-malleissa on ainutlaatuinen Atmospheric Pressure Optimising -ominaisuus, joka mittaa kuuntelijaa ympäröivän ilmanpaineen sensoreilla ja optimoi vastamelutoiminnon havaintojen mukaisesti.

Nämä kaksi uutta älytoimintoa ovat osa SENSE ENGINE™[6] -teknologiaa, jossa yhdistyvät Sonyn uniikit audiosignaalinkäsittely- ja analyysitekniikat. Teknologian ansiosta kuuntelijat saavat yksilöllisen kuuntelukokemuksen jokaista nuottia myöten.

WF-1000X – aidosti langatonta minimalismia

Innovatiivisen ja minimalistisen ulkomuodon ansiosta WF-1000X-kuulokkeet sopivat eri tyyleihin ja istuvat mukavasti korvaan. Kuulokkeilla voi keskittyä musiikkiin ja unohtaa ulkomaailman äänet täysin ilman sankaa ja johtoja.

Kuulokkeiden erinomainen äänenlaatu syntyy 6 mm kaiutinelementeillä,jotka mahtuvat todella pieneen tilaan. Kuulokkeet kytkeytyvät päälle ja yhdistyvät viimeksi käytettyyn laitteeseen automaattisesti kun ne otetaan pois säilytyskotelosta, joten käyttäjän tarvitsee vain asettaa ne korviinsa aloittaakseen kuuntelun.

WF-1000X-kuulokkeet latautuvat kätevästi latauskotelossa, joten kuulokkeita voi käyttää jopa yhdeksän tuntia[7] ilman verkkovirtaa.

WI-1000X – työmatkailijan paras kumppani

Tyylikkäät niskan takaa kulkevat WI-1000X-kuulokkeet sopivat erinomaisesti heille, jotka haluavat uppoutua musiikkiin työmatkoillaan junassa, bussissa tai lentokoneessa ilman huolta ympäröivästä melusta. Ilmanpainetta mittaavan Atmospheric Pressure Optimising -ominaisuuden ansiosta kuulokkeet ovat täydellinen valinta erityisesti lentomatkoille.

WI-1000X-kuulokkeiden muotoilu ja ominaisuudet tuovat ripauksen ylellisyyttä jokaiseen päivään. Markkinoiden johtavan vastamelutoiminnon lisäksi kuulokkeissa on värinähälytys puheluita varten sekä 10 tunnin akunkesto langattomalla yhteydellä käytettäessä. Akunkesto on jopa 14 tuntia, jos kuulokkeet kytketään johdolla laitteeseen.

Kuulokkeiden BA-varustettu hybridikaiutinelementtijärjestelmä sekä 9 mm dynaaminen kaiutinelementti tuottavat ihanteellisen äänenlaadun, minkä lisäksi nippu muita ominaisuuksia, kuten High Resolution Audio, LDAC, DSEE HX ja S-Master HX, täydentävät kuuntelukokemuksen.


WH-1000XM2 tarjoaa huippuunsa päivitettyjä ominaisuuksia

Kaikki palkitun MDR-1000X-mallin ominaisuudet sekä hienoja lisäominaisuuksia sisältävä uusi, korvan ympärille istuva WH-1000XM2-sankakuuloke yhdistää ensiluokkaisen vastamelutoiminnon uniikkeihin Ambient Sound-, Personal NC Optimizer- ja Quick Attention -toimintoihin.

WI-1000X:n tapaan WH-1000XM2:ssä on Atmospheric Pressure Optimizing[8] -toiminto erityisesti lentomatkustamista varten. Akun kesto kytkettynä laitteeseen on jopa 40 tuntia ja langattomastikin jopa 30 tuntia. Tässä mallissa on myös erityinen Quick Charging -ominaisuus, jonka avulla jo kymmenen minuutin latauksella saa kuunteluaikaa 70 minuutiksi. Sen ansiosta kuulokkeet ovat aina käyttövalmiina päivittäisistä metromatkoista pidempiin lentomatkoihin[9].

Äänen helppoa kustomointia puhelimella

Kaikki 1000X-tuoteperheen uutuusmallit ovat yhteensopivia Sony | Headphones Connect -sovelluksen kanssa. Sovellus tarjoaa runsaasti älytoimintoja, joiden avulla kuulokkeiden ominaisuuksista saa irti niiden täyden potentiaalin ja ne on mahdollista räätälöidä yksilöllisesti juuri omien mieltymysten mukaan.

Suositushinnat:

WF-1000X 265 euroa

WH-1000XM2 400 euroa

WI-1000X 330 euroa

Hinnat saattavat vaihdella jälleenmyyjästä riippuen. Mallit tulevat myyntiin syyskuussa 2017.

http://www.sony.fi/electronics/nappikuulokkeet/wf-1000x

http://www.sony.fi/electronics/pantakuulokkeet/wh-1000xm2

http://www.sony.fi/electronics/nappikuulokkeet/wi-1000x

Lisätietoja:

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordic
lene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):

Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifesto
sony@manifesto.fi / +358 50 371 5364

[1] Tilanne 31.8.2017 perustuen Sony Corporationin selvitykseen.

[2]Tilanne 31.8.2017 perustuen Sony Corporationin selvitykseen, jossa mittauksissa on käytetty JEITA-yhteensopivia ohjeita. Koskee sangallisten, niskan takaa kulkevien ja täysin langattomien vastamelukuulokkeiden markkinoita.

[3] Saatavilla vain WH-1000XM2 ja WI-1000X-malleille. Aktivoidaan sovelluksella tai pitämällä pohjassa kuulokkeiden NC-painiketta.

[4]Täysin langattomissa kuulokkeissa. Perustuen Sony Corporationin tutkimukseen, jossa mittaamisessa on käyetytty JEITA-yhteensopivaa ohjeistoa.

[5]Andoid 4.4. tai uudemman version kanssa yhteensopiva. Yhteensopiva iPhonen, iPadin ja iPod touchin kanssa.

[6] SENSE ENGINE on Sony Corporationin rekirteröity tavaramerkki.

[7]Yhdellä latauksella 3 tunnin akunkesto. Akkukotelo mahdollistaa 2 täyttä latausta, eli akunkesto yhteensä 3 tuntia + 2 x 3 tuntia kotelossa lataamalla.

[8] Toistaiseksi saatavilla vain WI-1000X ja WH-1000XM2-malleihin.

[9]Käytettäessä langatonta toimintoa lentokoneessa, varmista, että Bluetooth®-yhteyden käyttö on sallittu.

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, valokuvaus-, peli- ja viestintä-, key device- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on Music-, Pictures-, Computer Entertainment- ja Online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritys. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2017 päättyneenä tilivuonna oli noin 76 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja, Sony Global -verkkosivut: www.sony.net

Liitetiedostot

PDF-tiedosto