Seuraa Sony Finland.

Muuta tapaa, jolla kuuntelet musiikkia kotona Sonyn uusilla langattomilla SRS-RA5000 ja SRS-RA3000 -kotikaiuttimilla

Lehdistötiedote   •   Tammi 08, 2021 16:00 EET

  • Koe huoneen täyttävä ambienttiääni Sonyn 360 Reality Audio- ja Immersive Audio Enhancement -teknologioilla
  • Nauti ensiluokkaisesta kuuntelukokemuksesta kotona äänikalibroinnin avulla
  • SRS-RA5000 ja SRS-RA3000 on helppo asentaa ja niitä on vaivatonta käyttää kiitos älykkäiden ominaisuuksiensa – ne solahtavat elämääsi yhtä sujuvasti kuin kotiisi

Sony on julkistanut kaksi uutta langatonta kotikaiutinta - SRS-RA5000:n ja SRS-RA3000:n – ensiluokkaiseen ja soljuvan nautinnolliseen kodin kuuntelukokemukseen. Sonyn ainutlaatuisella tilaääniteknologialla varustellut kaiuttimet luovat huoneen täyttävää ambienttiääntä. Kotiin kuin kotiin istuvilla kaiuttimilla voit uppoutua lempimusiikkiisi ja luoda rauhoittavan tunnelman, jossa musiikki on täydellinen kumppanisi.

Kuule ero

Riippumatta siitä luetko, kokkaatko, työskenteletkö tai kuunteletko lempimusiikkiasi, RA5000 tai RA3000 on huippulisäys kotisi varusteluun. Kumpikin uusi kaiutin on suunniteltu tuottamaan huippulaadukkaan kaksikanavaisen kuuntelukokemuksen kotiin kuin kotiin.

Lisäksi RA5000 ja RA3000 tarjoavat huoneen täyttävää ambienttiääntä, kiitos Sonyn ainutlaatuisen tilaääniteknologian. Immersive Audio Enhancement- ja 360 Reality Audio -teknologioiden avulla RA5000 ja RA3000 täyttävät tilan rentouttavalla äänimaailmalla niin leveys- kuin korkeussuunnassa. 360 Reality Audio -kappaleet, joista voi nauttia yhteensopivien musiikkistriimauspalveluiden[1] kautta, käyttävät kolmiulotteista äänenpaikannusdataa, minkä myötä ne pystyvät tuottamaan kaikenkattavaa ääntä RA5000:lla tai RA3000:lla soitettaessa. Immersive Audio Enhancement, ainutlaatuinen algoritmi Sonylta, voi muuntaa minkä tahansa kaksikanavaisen stereoraidan huoneen täyttäväksi ääneksi ja parantaa kuuntelukokemustasi entisestään.

RA5000 on myös Hi-Res Audio -sertifioitu huippuäänenlaadulle High-Resolution Audio -toistolla. RA5000:ssa on kolme ylöspäin suunnattua kaiutinta, jotka levittävät musiikkia pystysuunnassa, kun taas kolme keskelle sijoitettua kaiutinta tekevät samoin vaakasuunnassa. Kaiutinyksikössä yhdistyvät suurmagneettiset neodyymimagneetit ja kiillevahvistettu huokoinen kaiutinkalvo, joka jykevöittää kaiutinta kuitenkin säilyttäen sen kompaktin koon. Näitä täydentää alaäänikaiutin, joka täyttää huoneen rikkaalla, syvällä bassolla. RA5000 säilyttää ilmaisuvoiman niin matalille kuin korkeillekin nuoteille.

RA3000 tuottaa suuntaamatonta ääntä syvällä bassolla käyttäen kokoäänialueen kaiutinta, joka levittää ääntä huoneen joka kolkkaan kaikista suunnista, ja kaksoispassiivisäteilijää syvän basson aikaansaamiseksi. Kaiuttimen limittäiset säteilevät diskantit muodostavat ylöspäin suuntautuvan aaltorintaman, joka tuottaa ääntä pystysuunnassa. Tästä syntyy aidon immersiivinen kokemus.

Nauti huippulaatuisesta kuuntelukokemuksesta

Sekä RA5000:ssa että RA3000:ssa on äänikalibrointi, joka tarjoaa optimaalin suorituskyvyn äänelle riippumatta siitä, missä niitä käytetään. Paina RA5000:n Immersive Audio Enhancement -painiketta ja laite suorittaa yksityiskohtaisen äänikalibroinnin säätääkseen äänen suorituskyvyn optimaaliksi ympäröivään huoneeseen. RA3000 tarjoaa vaivattoman automaattisäädön, jonka se toteuttaa taustalla käyttäjän kuunnellessa lempikappaleitaan. Aktivoidakseen RA3000:n automaattisen uudelleenkalibroinnin ei tarvitse tehdä muuta kuin laittaa kaiutin päälle – se osaa kalibroida itsensä suhteessa uuteen sijaintiinsa.

Kaukana takana päin ovat ajat, jolloin tarvitsi näprätä kaukosäädintä tasalaatuisen äänenvoimakkuuden saavuttamiseksi; Auto Volume -ominaisuus sekä RA5000:ssa että RA3000:ssa tarkoittaa, ettei käyttäjän tarvitse stressata oikean äänenvoimakkuuden löytämisestä joka kappaleen kohdalla uudestaan. Kaiutin säätää äänen tason kappaleittain ja helpottaa kuuntelukokemustasi.

Saa paras irti kotikaiuttimistasi

RA5000 ja RA3000 ovat yhteensopivia Google Assistant[2]-soveltuvien laitteiden kanssa, joihin on sisäänrakennettu Chromecast sekä Amazon Alexa[3]-soveltuvien laitteiden kanssa, eli voit hallita musiikkiasi helposti suosimasi ääniassistentin avustuksella. Voit nyt pelkällä ääniohjauksella käynnistää ja keskeyttää musiikin soiton, säätää äänenvoimakkuutta ja hallita muita toimintoja. Kumpikin kaiutin tukee monihuonetoistoa, jolla voi soittaa joko samaa tai eri kappaleita eri huoneissa samanaikaisesti, Google Home- tai Amazon Alexa -sovelluksella asennettujen kaiutinryhmien kautta.

Voit hallinnoida kaiutinta mistä päin taloa tahansa älylaitteesi “Sony | Music Centre” -sovelluksen kautta ja samalla kustomoida eri asetuksia luodaksesi personoidun kuuntelukokemuksen itsellesi ja perheellesi.

RA5000 ja RA3000 pystyvät kumpikin yhdistymään langattomasti yhteensopiviin BRAVIA-televisioihin[4]ja lisäämään television äänisuorituskykyä. Kummassakin kaiuttimessa on Wi-Fi-valmius, Bluetooth® -teknologiaa, NFC[5] ja ne ovat yhteensopivia Spotify Connectin[6]kanssa. Lisäksi niihin on sisäänrakennettu Chromecast, minkä ansiosta voit yhdistää kaiuttimen älypuhelimeesi tai tablettiisi striimataksesi lempimusiikkiasi parhaaksi katsomallasi tavalla.

Solahtaa mihin tahansa asuntoon

RA5000:n ja RA3000:n ainutlaatuinen muotokieli on yhdistelmä insinööritaitoa ja tyyliä. Kumpikin malli on saatavilla mustalla rungolla, jota täydentävät kupariset yksityiskohdat, minkä lisäksi RA3000 tulee myös saatavaksi vaaleanharmaalla kangasrungolla, jossa on hopeakorostukset. Tuloksena on kaunis kaiutin, joka kelpaa katseen keskiöksi kotiin kuin kotiin.

Kompaktin kokonsa ansiosta RA3000 mahtuu melkeinpä mihin vain. Se on kosteusresistantti[7], minkä ansiosta sitä voi käyttää jopa keittiössä tai kylpyhuoneessa. Jos siis kaipaat rentouttavaa musiikkia kylpyhetkeesi tai svengaavaa rytmiä, jonka tahtiin tanssahdella kokatessa, RA3000 on täydellinen kumppani.

SRS-RA5000:n suositushinta on 550 € ja se on saatavilla helmikuusta 2021.

SRS-RA3000:n suositushinta on 350 € ja se on saatavilla helmikuusta 2021.

Lukeaksesi lisää tuotetiedoista käy osoitteessa:

--

[1]Vaatii “Sony | Music Centre” -sovelluksen lataamisen. Yhteensopivien verkkomusiikkipalveluiden tilausta voidaan vaatia, ja tällöin voidaan soveltaa kolmansien osapuolien ehtoja, tilejä ja maksuja. Voi olla, että yhteensopivia palveluja ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Tarkistaaksesi sovelluksen ja palvelun yhteensopivuudenlue lisää osoitteesta www.sony.net/360RA/

[2] Google, Google Home ja kaikki niihin liittyvät logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Google Assistant ei ole saatavilla kaikilla kielillä tai alueilla/maissa.

[3] Amazon Alexa ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Amazon.com, Inc.:in tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Amazon Alexa on saatavilla valikoiduilla kielillä ja alueilla/maissa.

[4]Langaton yhteys Bluetooth® -teknologian kautta, BRAVIA® joka tukee Bluetooth® A2DP:tä (Advanced Audio Distribution Profile) vaaditaan. Soveltuvat TV-mallit https://www.sony.net/bluetooth-connection/

[5]Saatavilla ainoastaan SRS-RA5000:lle

[6]Voi olla, ettei Spotify Connect™ ole saatavilla kaikilla alueilla/maissa.

[7]Tuote on kosteusresistantti muttei vedenpitävä. Älä käytä tuotetta veden lähettyvillä tai altista sitä tippuvalle vedelle tai vesiroiskeille. Tuotteen kosteusresistanssin suorituskyky perustuu mittauksillemme tietyssä lämpötilassa ja ilmankosteudessa (35 °C/35%-95%). Älä käytä tuotetta lähellä kylpyammetta, lavuaaria, pesuallasta, uima-allasta jne.

Tietoja Sony Corporationista

Sony Corporation on luova viihdealan yritys, joka perustaa liiketoimintansa vankkaan teknologiaosaamiseen. Peli- ja verkkopalveluista musiikkiin, valokuvaukseen, elektroniikkaan ja rahoituspalveluihin – Sonyn tarkoituksena on tuoda maailmaan tunnetta luovuuden ja teknologian kautta. Lisätietoja osoitteessa http://www.sony.net/