Seuraa Sony Finland.

Näyttäviä valoja ja jytiseviä bassoja: katso video sykähdyttävästä lumilautavalospektaakkelista Alppi-festivaaleilta

Lehdistötiedote   •   Huhti 06, 2017 08:30 EEST

LED-valoin puetut huippulumilautailijat Steve Gruber ja Chris Kröll pitivät huikean loppunäytöksen avauspäivänä Sonyn uusien langattomien XB40 EXTRA BASS -kaiuttimien säestyksellä.

Snowbombing-festivaaleilla Itävallassa nähtiin jotain ennen kokematonta. Kaksi huippulumilautailijaa laskivat auringon mentyä mailleen rinteen alas sonnustautuneena komeasti valaistuihin varusteisiin luukuttaen samalla musiikkia valoefektein varustetuista pikkukaiuttimista.

Ammattilumilautailijat Steve Gruber ja Chris Kröll järjestivät Sonyn kanssa Itävallassa käynnissä olevalla Snowbombing-festivaalilla elämyksellisen loppunäytöksen tapahtuman avauspäivänä. Lumilautailijat laskivat rinteen alas led-valaistuilla lumilaudoilla ja pukeutuneena led-valoin koristeltuihin vaatteisiin. Laskijat julistivat virallisesti after skin alkaneeksi luukuttamalla laskun aikana jykevillä bassoilla varustettuja biisejä, kuten videolla olevaa Spinnin recordsin Bassjackersin "Can't take it" -kappaletta, Sonyn uusista langattomista XB40 EXTRA BASS -kaiuttimista. Vaikuttavuutta lisäsi, että kaiuttimet oli yhdistetty toisiinsa, joten musiikki tuli kummankin laskijan kaiuttimesta samanaikaisesti.

Videon näyttävästä laskusta voi myös katsoa oheisesta linkistä: https://youtu.be/f5084sk_oBE

ja sen voi ladata tästä linkistä: http://mbf.me/EN0Mrm

Muihin Sonyn EXTRA BASS -tuotteisiin voi tutustua täältä.

Lisätietoja:

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordiclene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):

Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifestosony@manifesto.fi / +358 50 371 5364

Lisätietoja Sonyn EXTRA BASS kaiuttimista on luettavissa lehdistötiedotteesta.

Snowbombing-festivaalista

Tänä vuonna 18. kertaa järjestettävä Snowbombing-festivaali on luonut uudenlaisen talvilomakäsitteen ja näyttänyt, miltä Alppi-musiikkifestivaalien kuuluu kuulostaa ja näyttää. Huhtikuun 3.–8. Itävaltalaisesta Mayerhofenin kaupungista kehkeytyy Alppien ehdoton juhlakaupunki. Festivaaleilla esiintyy muiden muassa Chase & Status, Run The Jewels, Courteeners, Giggs, Blossoms, Slaves, MK, Gorgon City, Groove Armada ja Dixon. Lisätietoja uskomattomasta ja ainutlaatuisesta festivaalista on luettavissa osoitteessawww.snowbombing.com


Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, valokuvaus-, peli- ja viestintä-, key device- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on Music-, Pictures-, Computer Entertainment- ja Online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritys. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2015 päättyneenä tilivuonna oli noin 68 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja, Sony Global -verkkosivut: www.sony.net