Seuraa Sony Finland.

Nauti voimallisesta tilaäänestä uuden Sonyn HT-S40R:n avulla

Lehdistötiedote   •   Maalis 17, 2021 10:00 EET

  • Uppoudu suosikkielokuvaasi todellisen tilaäänen ympäröimänä
  • Koe langaton ratkaisu, joka tuottaa teatterin äänenlaadun ilman hankalaa säätöä
  • Elokuvat kuulostavat mahtavalta, mutta HT-S40R on tehty myös musiikkia varten

Sony on julkaissut HT-S40R:n, uuden voimakkaan äänentoistojärjestelmän, jonka avulla saat kotisi kuulostamaan elokuvateatterilta. HT-S40R on varustettu 600W:n 5.1-kanavaisella tilaäänellä ja langattomilla takakaiuttimilla, jotka herättävät elokuvat henkiin.

Pysäyttävä äänentoisto

Upea äänikokemus syntyy soundbarin, subwooferin ja langattomien takakaiuttimien avulla. Ne tuottavat dynaamisen äänen, joka täyttää koko huoneen.

HT-S40R:ssa on 600W teho, 5.1-kanavainen surround-ääni ja Dolby Audio🄬 -tekniikka, joka toistaa ääntä tavalla, joka saa sydämen sykkimään. Kun katsot putkeen uutta sarjaa tai uudelleen vanhaa suosikkia, kuulet pienimmätkin yksityiskohdat, mikä tuo eloa kaikkiin kohtauksiin.

Vähemmän piuhasäätöä, enemmän ääntä

Uusi HT-S40R mahdollistaa kotiteatterin pystyttämisen minimimäärällä johtoja. Takakaiuttimille virtaa antava langaton vahvistin poistaa jalkoihin jäävät piuhat etu- ja takakaiuttimien väliltä. Järjestelmä tuottaa elokuvateatterin äänentoiston ilman piuhasotkua ja säätöä.

Vielä vähemmän piuhasotkua olohuoneessasi on, kun lähetät ääntä kotiteatterijärjestelmääsi langattomasti Sony BRAVIA -televisiolla, joka tukee langatonta tv-yhteyttä.

Elokuvat kuulostavat nyt mahtavalta, mutta HT-S40R on luotu myös musiikille. Voit käyttää Bluetooth®ia ja striimata musiikkia langattomasti älypuhelimestasi tai käyttää USB-porttia toistaaksesi audiota USB-laitteesta.

Tyylikäs kaikissa olohuoneissa

HT-S40R on tehty muotoilun ehdoilla. Kapea, pienikokoinen soundbar, huomaamaton bassokaiutin ja langattomat takakaiuttimet tekevät HT-S40R:stä täysin yhteensopivan Bravia-televisioiden kanssa ja tuovat tyylikkään lisän olohuoneeseesi. Lisäksi kompaktin soundbarin ja takakaiuttimet voi kiinnittää seinälle, ja langattoman vahvistimen sijoittaa huoneessa minne vain haluat – joko pöydälle tai seinälle.

Kokoaminen hetkessä

HT-S40R on käyttövalmis suoraan pakkauksesta. Yhdistä vain soundbar bassokaiuttimeen ja takakaiuttimet langattomaan vahvistimeen mukana olevien johtojen avulla ja yhdistä sitten bassokaiutin televisioon[1]. Nojaudu taakse, rentoudu ja nauti 5.1- kanavaisesta, aidosta tilaäänestä. Tarjolla on myös HDMI ARC -tulo, sekä digitaalinen optinen ja analoginen tulo.

Vaihtoehtoiset ääniasetukset

Kaiutinjärjestelmässä on 4 äänitilaa: elokuvateatteri, musiikki, standardi ja automaattinen. Näin voit valita juuri oikeat asetukset katsomallesi tai kuuntelemallesi äänelle. Voit myös tarvittaessa valita yö- tai puhetilan ja käyttää bassokaiuttimen volyyminappia katsomiskokemuksen hienosäätöön.

HT-S40R-malli tulee olemaan hinnaltaan noin €450 ja on saatavilla toukokuussa 2021.

Tarkemmat tuotetiedot osoitteissa: https://www.sony.fi/electronic...

Lisää uutisia Sonylta, käy osoitteessa https://lehdistohuone.sony.fi/

---

[1] Optinen kaapeli toimitetaan eurooppalaisella tai Ison-Britannian pistokkeella pakkauksen mukana. HDMI myydään erikseen.

Tietoja Sony Corporationista

Sony Corporation on luova viihdealan yritys, joka perustaa liiketoimintansa vankkaan teknologiaosaamiseen. Peli- ja verkkopalveluista musiikkiin, valokuvaukseen, elektroniikkaan ja rahoituspalveluihin – Sonyn tarkoituksena on tuoda maailmaan tunnetta luovuuden ja teknologian kautta. Lisätietoja osoitteessa http://www.sony.net/