Seuraa Sony Finland.

Ravistele rakenteita Sonyn uusilla tehokkailla äänentoistojärjestelmillä

Lehdistötiedote   •   Maalis 31, 2015 15:39 EEST

Oman olohuoneen voi nyt muuntaa kiihkeäksi tanssilattiaksi Sonyn päivitetyn korkean tehon äänentoistojärjestelmämalliston avulla. Laitteilla on mahdollista luoda maailmanluokan yökerhojen säkenöivä ilmapiiri omaan kotiin ja tanssia ystävien kanssa omassa diskossa.

Lisätietoa Sonyn äänentoistojärjestelmistä löytyy alkuperäisestä englanninkielisestä tiedotteesta, joka löytyy ohessa liitteenä.

Sonyn HCD-SHAKEX3 on saatavilla Suomessa jälleenmyyjiltä toukokuussa ja MHC-V7D kesäkuussa seuraavin suositushinnoin:

HCD-SHAKEX3n. 800 euroa

MHC-V7Dn. 680 euroa

Lisätietoja:

Mika Ilves, Nordic Product Manager, Sony Nordic

mika.ilves@eu.sony.com / +358 207 421 200

Tai:

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordiclene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifestosony@manifesto.fi / +358 50 371 5364

Sony Hi-Res Audio lyhyesti

Sonyn High-Resolution Audio -tuotteet toistavat musiikin juuri siten kuin artisti on musiikin tarkoittanut. Tavoitteenamme on tarjota ensiluokkainen musiikkikokemus riippumatta siitä missä tai miten musiikista nautitaan. Sony jatkaa parempien ja helpompien musiikkikokemusten kehittämistä musiikin ystäville.

Hi-Res Audio muuntaa audiosignaalit digitaalisesti vastaamaan merkittävästi korkeampaa resoluutiota kuin MP3 tai CD vangiten jokaisen musiikkiesityksen hienoimmat nyanssit jännittävän yksityiskohtaisina, läpinäkyvinä ja dynaamisina. Aivan kuin olisi itse äänitysstudiossa tai konserttisalissa suorassa kosketuksessa artistin esitykseen.

Kaikki Sonyn Hi-Res Audio -tuotteet kykenevät käsittelemään tiedostot jopa 24 bittiä/192 kHz resoluutiossa FLAC-, WAV-, AIFF- ja DSD-muodoissa. Arvokas DC-kokoelma ja digitaaliset lataukset saavat myös lisäpiristystä. Sonyn tehokas DSEE-HX prosessori parantaa olemassa olevan musiikin laatua vastaamaan lähes Hi-Res Audio -tasoa.

Sony on yksi maailman johtavista sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden innovoijista. Sony on tunnettu sen audiovisuaalisista tuotteista kuten 4K Ultra HD ja Full HD LED BRAVIA™ -televisioista, Cyber-shot™-digitaalikameroista, Handycam®-videokameroista, “α”-mallin (lausutaan Alpha) digitaalisista SLR-kameroista, Sony-tableteista ja Walkman®-MP3-soittimista sekä VAIO™-tietokoneista ja ammattilaisten broadcast-tuotantolaitteista.

Lisätietoja Sony Europesta osoitteessa: www.sony-europe.com. Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Sony, WALKMAN, VAIO, Cyber-shot, Handycam, α, Exmor, BRAVIA and XDCAM ovat Sony Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat niiden yritysten omistamia joille kyseiset tavaramerkit ovat rekisteröity.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto