Seuraa Sony Finland.

Sony Electronics Nordic on valinnut OSG Viestinnän viestintätoimistokseen Suomessa

Lehdistötiedote   •   Touko 04, 2021 09:50 EEST

Sony Electronics Nordic ja OSG Viestintä aloittavat yhteistyön, jonka myötä turkulais-helsinkiläinen viestintätoimisto ottaa vastuulleen Sonyn viestinnän ja PR:n Suomessa. Täyden palvelun viestintäkumppanina OSG Viestintä vastaa jatkossa Sonyn päivittäisistä PR-toimista mukaan lukien media- ja vaikuttajasuhteet Suomessa.

Helsinki, 4. toukokuuta 2021 – OSG Viestintä toimii jatkossa Sonyn PR- ja viestintätoimistona, ja se vastaa myös Sonyn viestinnän strategisesta suunnittelusta Suomessa yhdessä Sonyn kanssa. OSG Viestinnän tehtäviin sisältyvät Sony Electronics Nordicsin viestintätoimenpiteiden lisäksi myös tuotteiden testilainat medioille ja vaikuttajille. Toimittajia, toimituksia ja vaikuttajia, jotka ovat kiinnostuneita Sony Electronics Nordicsin huippukuulokkeista, -televisioista, -älypuhelimista ja -kameroista, pyydetäänkin olemaan yhteydessä OSG:hen: sonypr@osg.fi.

”Valitsemme OSG:n viestintätoimistoksemme muun muassa sen takia, että sillä on erittäin pitkän kokemuksen lisäksi syvä asiantuntemus ja aito intohimo kuluttajelektroniikkaa kohtaan, ja tämä välittyy heidän viestintä- ja PR-tekemisessään. Haluammekin yhteistyössä OSG:n kanssa tehdä Sony Electronics Nordicin PR-työstä ja viestinnästä palvelutasoltaan Suomen parhaan”, kertoo Sony Electronics Nordics PR johtaja Line Holm Hansen.

”OSG:n kuluttajaelektroniikkaan erikoistunut PR-tiimi elää ja hengittää teknologiaa, joten kanavoimme päivittäiseen työhömme aitoja intohimojamme. Osaamisemme ja tietämyksemme televisioiden, älypuhelinten ja kamerateknologian saroilla pohjautuvat aitoihin kiinnostuksen kohteisiimme ja harrastuksiimme. Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä Sonyn kanssa. Sony tunnetaan vanhastaan siitä, että tuotteiden laatu menee korulauseiden edelle. Voimme ylpeinä seistä Sonyn tuotteiden takana, ja on hienoa päästä tukemaan yhtiön menestystä Suomessa”, toteaa OSG:n asiakkuuspäällikkö Lasse Pulkkinen.

Sonyn kanssa työskentelee OSG Viestinnässä monipuolinen ja osaava, kuluttajaelektroniikkaan keskittynyt tiimi. Asiakkuudesta vastaa yli kymmenen vuoden kokemuksen omaava teknologiaviestinnän asiantuntija Lasse Pulkkinen. Lifestyle- ja vaikuttajaprojekteista vastaa kokenut vaikuttajaviestintään erikoistunut konsultti Sanna Kilpinen.

Lisätietoja:
Lasse Pulkkinen
lasse.pulkkinen@osg.fi
+358 400 630049

Tiedotteisiin ja tuotelainoihin liittyvät pyynnöt:

SonyPR@osg.fi
+358 0400 630049

Sony Corporation is responsible for the Electronics Products & Solutions (EP&S) business in the Sony Group. With the vision of "continuing to deliver Kando and Anshin to people and society across the world through the pursuit of technology and new challenges," Sony will create products and services in areas such as home entertainment & sound, imaging, and mobile communications. For more information, visit: http://www.sony.net/