Seuraa Sony Finland.

Sony Electronics Nordics on valinnut Republicin viestintätoimistokseen Suomessa

Lehdistötiedote   •   Syys 01, 2020 08:00 EEST

Sony Electronics Nordics sekä kaupallisen viestinnän ja markkinoinnin hybriditoimisto Republic aloittavat yhteistyön, jonka puitteissa helsinkiläinen Republic ottaa vastuulleen Sony Electronics Nordics viestinnän ja PR:n Suomessa. Viestintäyhteistyö alkaa virallisesti tänään 01-09-2020.

Republicin toimenkuvaan sisältyy Sony Electronics Nordics lehdistöviestinnän lisäksi myös tuotelainojen jakaminen medialle testejä varten.Toimittajien ja toimitusten, jotka ovat kiinnostuneet Sony Electronics Nordics uutuustelevisioista, -kuulokkeista, -matkapuhelimista ja -kameroista, pyydetäänkin olemaan yhteydessä Republiciin, joka järjestää tuotelainat sovittaessa.

”Republic valikoitui viestintätoimistoksemme muun muassa sen takia, että sillä on vahva näyttö viestintäosaamisesta viimeisten vuosien ajalta. Republicin asiakastyytyväisyyden taso on korkeampi kuin millään toisella viestintätoimistolla Suomessa, minkä vuoksi se on valittu alansa parhaaksi kolmesti viimeisen neljän vuoden aikana Regin järjestämässä Vuoden toimisto -kilpailussa. Haluamme yhteistyössä Republicin kanssa kehittää Sony Electronics Nordics lehdistöviestintää aiempaa lähestyttävämmäksi ja käyttökelpoisemmaksi toimittajille”, kertoo Sony Electronics Nordics PR johtaja Line Holm Hansen.

”Sony Electronics Nordics on maailman tunnetuimpia ja arvostetuimpia kuluttajaelektroniikan brändejä, jolla on rajaton viestinnällinen potentiaali. Tavoitteemme on ennen kaikkea palvella mediaa mahdollisimman hyvin, jotta kuluttajaelektroniikka-alaa seuraavat toimittajat saavat jouhevasti relevanttia tietoa ja tuotelainoja niitä pyytäessään. Olemme erittäin innoissamme yhteistyön käynnistämisestä ja syksyn uutuustuotteisiin liittyvästä viestimisestä”, sanoo Republicin toimitusjohtaja Hasse Eranka.

Lisätietoja yhteistyöstä

Hasse Eranka

Toimitusjohtaja, Republic

Hasse.eranka@republic.fi

+358 40 582 6034

Tiedotteisiin ja tuotelainoihin liittyvät pyynnöt

Ville Heinonen

Viestintäkonsultti, Republic

Ville.heinonen@republic.fi

+358 50 413 7118

Tietoja Sony Corporationista

Sony Corporation on luova viihdealan yritys, joka perustaa liiketoimintansa vankkaan teknologiaosaamiseen. Peli- ja verkkopalveluista musiikkiin, valokuvaukseen, elektroniikkaan ja rahoituspalveluihin – Sonyn tarkoituksena on tuoda maailmaan tunnetta luovuuden ja teknologian kautta. Lisätietoja osoitteessa http://www.sony.net/