Seuraa Sony Finland.

Sony esittelee olohuoneeseen tyylikkäästi istuvan kompaktin Soundbarin

Lehdistötiedote   •   Tammi 05, 2017 03:00 EET

HT-MT500
  • Suunniteltu sulautumaan sisustusmateriaaleihin
  • Huippuohuella subwooferilla entistä syvempi bassoäänielämys
  • Korkean resoluution äänentoistolla lyömätön äänenlaatu[1]
  • Spotify Connect ja sisäänrakennettu Chromecast[2] mahdollistavat pääsyn yli 100 suoratoistosovellukseen1

Sonyn ensimmäisen kompaktin kaiutinpalkkisarjan uudet Soundbarit tarjoavat ratkaisun kaikkiin äänentoistotarpeisiin kotona. Sekä HT-MT500 että HT-MT300 sulautuvat olohuoneiden uusimpiin sisustustrendeihin tarjoillen samalla puhdasta ja luonnollista, korkealaatuista äänielämystä. Soundbarit toimivat myös langattomina kaiuttimina musiikin kuuntelua varten.

S-Force PRO Front Surround -ominaisuuden ansiosta Soundbarit parantavat mitä tahansa ääntä. Ääni ympäröi katselijan kuin elokuvasalissa ja kuljettaa keskelle lempielokuvan maailmaa. Molemmat mallit toimivat langattomasti Bluetoothilla ja NFC:llä, minkä lisäksi MT-HT500:ssa on Spotify Connect ja sisäänrakennettu Chromecast, jotka mahdollistavat pääsyn yli sataan suoratoistosovellukseen.

Kompakti Soundbar HT-MT500 on saatavilla Euroopassa hiilenmustan värisenä maaliskuussa 2017, ja sen suositushinta on noin 650 euroa.

Kompakti Soundbar HT-MT300 on saatavilla Euroopassa hiilenmustan värisenä (MT300) helmikuussa 2017, ja kermanvalkoisen värisenä (MT301) maaliskuussa 2017. Niiden suositushinta on noin 350 euroa.

Tiedote löytyy kokonaisuudessaan liitteenä englanniksi. Lisätietoja tuoteperheestä löytyy täältä.

Lisätietoja:

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordic

lene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):

Noora Orlimo, Viestintätoimisto Manifesto

sony@manifesto.fi / 044 517 4055

[1] Saatavilla HT-MT500:ssä.

[2] Chromecast on Google Inc:n tuotemerkki.

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, valokuvaus-, peli- ja viestintä-, key device- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on Music-, Pictures-, Computer Entertainment- ja Online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritys. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2015 päättyneenä tilivuonna oli noin 68 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja, Sony Global -verkkosivut: www.sony.net

Liitetiedostot

PDF-tiedosto