Seuraa Sony Finland.

Sony esittelee suuritehoisten äänentoistolaitteiden uutuusmallit

Lehdistötiedote   •   Elo 27, 2020 10:00 EEST

  • Uudet MHC-V83D ja MHC-V73D -mallit sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen
  • Voimakkuutta äänentoistoon Omnidirectional Party Sound -toiminnolla
  • Erityinen juhlava ympäristö Omnidirectional Party Light -valaistuksella
  • Jokaisen tilaisuuden kruunaavat hauskat ja vuorovaikutteiset lisäominaisuudet

Sony julkisti tänään kaksi uutta mallia suuritehoisten äänentoistolaitteiden valikoimaansa: MHC-V83D:n sekä MHC-V73D:n. Uutuudet laajentavat juhlien valinnanmahdollisuuksia monisuuntaisella äänellä ja valaistuksella, helposti kannettavalla muotoilulla sekä loistavilla viihdemahdollisuuksilla.

Entistä voimakkaampi ääni

Suuritehoisten äänentoistolaitteiden uutuudet on päivitetty erityisesti voimakkaamman ja laadukkaamman toiston takaamiseksi. Esimerkiksi korkeatehoisten diskanttikaiuttimien sijoittelun ansiosta ääni ei ylety ainoastaan korkealle vaan kattaa myös entistä laajemman alueen.

Omnidirectional Party Sound -ääni

V83D:ssä ja V73D:ssä on neljä diskanttikaiutinta edessä ja takana kasvattaen äänentoistoaluetta ylöspäin. Keskialue jakaa äänen kaiuttimen[1] edestä ja takaa kattaen laajemman alueen ja tuottaen silti selkeän ja voimakkaan äänen.

Omnidirectional Party Sound -ääni syntyy etu- ja takakaiuttimien, keskialueen, bassokaiuttimen ja JET BASS BOOSTER -laitteen yhdistämisestä, jolloin musiikki yltää pidemmälle ja laajemmalle alueelle. Vieraat saavat nauttia upeasta äänestä ja selkeästä bassosta joka puolella tanssilattiaa.

Valaisee yön

Omnidirectional Party Light -valo

V83D:ssä ja V73D:ssä on uusi Omnidirectional Party Light-valo, joka valaisee juhlat lattiasta kattoon. Kaiuttimet lähettävät syvän sinisen, taivaansinisen ja vihreän aallon monivärisillä raidoilla luodakseen ikimuistoisien juhlien tunnelman. Valaistuksen dynaamisen liikkeen avulla voi luoda aidon yökerhokokemuksen.

Kaiutinvalo

Lisäksi V83D:ssä ja V73D:ssä on basso- ja keskialuevalot, jotka ovat syvän sinisiä, joten ne sopivat täydellisesti juhliin ja tapahtumiin missä tahansa tilassa.

Ympäristön valotila

Uuden Ambient light -ominaisuuden avulla on helppoa siirtyä juhlatilasta hillitympään ilmapiiriin. Tämä uusi asetus on täydellinen esimerkiksi rentouttavasta äänianimaatiosta nauttimiseen.

Nosta juhlat uudelle tasolle

Karaoke ja mikrofoniliitäntä

Kotikaraoken ollessa suositumpaa kuin koskaan aikaisemmin, uuden valikoiman avulla voi laulaa suosikkikappaleita yhdessä kaverin kanssa kahden mikrofoniliitännän avulla. Microphone Echo -ominaisuus yhdistää laulun taustamusiikkiin tehden kokemuksesta saumattoman, vähän kuin laulaisi konserttisalissa. Lopetettua mikrofonit ja kaapelit voi tallentaa turvallisesti ja vaivatta omiin sisäänrakennettuihin mikrofonipidikkeisiin[2].

Kitara-liitäntä

Vaihtoehtoisesti kytkemällä kitaran johonkin liitännöistä järjestelmää voi käyttää kitaranvahvistimena. Musiikkisessioista voi nauttia kolmella eri vaihtoehdolla: ‘Clean’ selkeälle äänelle, ‘Overdrive’ laadukkaalle muokatulle kitaraäänelle ja ‘Bass’ bassokitaralle.

Viihde käsiesi ulottuvilla

Kaiuttimen toimintoja, kuten musiikkia, valaistusta ja paljon muuta voi kontrolloida Fiestable -sovelluksen[3][4] avulla yksinkertaisesti älypuhelimella tai äänikomennoilla.

Juhlasoittolista Fiestable-sovelluksessa

Uudessa päivityksessä on nyt myös Party Playlist[5] -toiminto, jonka avulla vieraat voivat lisätä suosikkikappaleitaan soittolistalle. Vieraat voivat lisätä älypuhelimiinsa[6] tallennettua musiikkia soittolistaan Wi-Fin® ja Fiestable-sovelluksen kautta, joten juhlat eivät koskaan lopu.

Fiestable-sovelluksen Karaoke Ranking

Fiestable-sovelluksen uuden Karaoke Ranking -ominaisuuden avulla voi kilpailla ystävien kanssa karaokessa korkeimmasta pistemäärästä ja kymmenen parhaan joukkoon päässyt voi tallentaa oman nimensä ja kappaleensa tulostaululle.

TAIKO-peli V83D- ja V73D-kaiuttimissa

V83D:n ja V73D:n uusimman Taiko-pelitilan avulla voi lisätä omia rumpuääniä mihin tahansa kappaleeseen napauttamalla yläpaneelia rytmissä. Juhliin voi lisätä jännitystä pelaamalla ystäviä vastaan.

Pidennä juhlia

Sekä V83D että V73D ovat joka puolelta kestäviä laitteita ja niissä on kova muovinen rakenne. Kaiutinta voi kuljettaa pitämällä kiinni kantokahvasta ja kallistamalla sitä hieman taaksepäin, jolloin pyörät rullaavat kuin itsestään.

Loputtomat viihdemahdollisuudet

V83D ja V73D voi kytkeä myös televisioon HDMI™ (ARC) -liitännän avulla ja kokea suosikkielokuvan tai urheilun uudella mielenkiintoisella tavalla nauttien laadukkaasta äänentoistosta. DAB+ että FM-virittimillä suosikkiradiokanavan saa mukaansa mihin vain.

MHC-V83D -mallin suositushinta on €850 ja se on kaupoissa lokakuusta 2020 alkaen.

MHC-V73D -mallin suositushinta on €750 ja se on kaupoissa niin ikään lokakuussa 2020.

[1] Angled Midrange -ajurit vain MHC-V83D:ssa

[2] MHC-V83Dja MHC-V73D mukana tulee kaksi sisäänrakennettua mikrofonipidikettä.

[3]Fiestable Androidille ladattavissa Google Playsta. Fiestable IOS:lle ladattavissa App Storesta.

[4]Fiestable-sovelluksen käyttöön vaaditaan myös Sony | Music Centre -sovellus.

[5]Tarvitaan Wi-Fi yhteyttä.

[6]Tämä toiminto toimii vain älypuhelimien paikallisasemaan tallennettujen kappaleiden kanssa, eikä se ole yhteensopiva Hi-Res Audio -laitteiden, kappaleiden, joiden tiedostokoko on yli 30Mt, tai kolmansien osapuolien sovellusten musiikin kanssa.

Tietoja Sony Corporationista

Sony Corporation on luova viihdealan yritys, joka perustaa liiketoimintansa vankkaan teknologiaosaamiseen. Peli- ja verkkopalveluista musiikkiin, valokuvaukseen, elektroniikkaan ja rahoituspalveluihin – Sonyn tarkoituksena on tuoda maailmaan tunnetta luovuuden ja teknologian kautta. Lisätietoja osoitteessa http://www.sony.net/