Seuraa Sony Finland.

Sony julkaisee viisi uutta BRAVIA 4K HDR Android -televisioita

Lehdistötiedote   •   Heinä 20, 2016 21:00 EEST

4K HDR -elämyksen kirkkaus ja yksityiskohdat, kaunis ja ajaton muotoilu sekä Android TV:n muunneltavuus yhdistävät Sonyn uusia 4K HDR Andoid -televisioita.

Sonyn TV-valikoima laajenee viidellä 4K HDR Android -televisiomallilla: XD83, XD80, XD75, XD70 ja SD80. Kaikki uutuusmallit tarjoavat korkealaatuisen katseluelämyksen sekä tehokkaan 4K-skaalauksen sisällölle kuvalähteestä riippumatta. Viimeistellyn muotoilun ansiosta kuvaruutu sulautuu osaksi olohuonetta ja Android-käyttöjärjestelmän avulla teet televisiostasi entistä yksilöllisemmän. Nauti älypuhelimesi sisällöistä sekä suosikkisovelluksista, kuten Netflixistä, Youtubesta, MTV Katsomosta ja Yle Areenasta, isolla ruudulla.

Yli kahdeksalla miljoonalla pikselillä nämä uudet televisiomallit tarjoavat intensiivisiä yksityiskohtia ja upean kuvanlaadun sekä yli neljä kertaa enemmän yksityiskohtia kuin Full HD. Elokuvat, tv-sarjat, valokuvat ja älypuhelimen sisältö näyttävät paremmilta kuin koskaan. Uudet mallit ovat HDR-yhteensopiva, joten ne voivat vastaanottaa ja prosessoida uutta videostandardia[i]. Yhdistettynä 4K Ultra HD -resoluutioon HDR tulee muuttamaan käsityksesi television katselusta.

Uusien televisiomallien saatavuus ja hinnoittelu vahvistetaan myöhemmin.

Tiedote löytyy kokonaisuudessaan liitteenä englanniksi.


[1] XD75, XD70 ja SD80 voidaan päivittää 4K HDR-yhteensopiviksi myöhemmin julkaistavan ohjelmapäivityksen avulla.

Lisätietoja:

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordic
lene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):
Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifesto
sony@manifesto.fi / +358 50 371 5364

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, valokuvaus-, peli- ja viestintä-, key device- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on Music-, Pictures-, Computer Entertainment- ja Online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritys. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2015 päättyneenä tilivuonna oli noin 68 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja, Sony Global -verkkosivut: www.sony.net

Liitetiedostot

PDF-tiedosto