Seuraa Sony Finland.

Sony julkistaa uusia tuotteita IFA 2019 -tapahtumassa

Lehdistötiedote   •   Syys 05, 2019 14:15 EEST

Sony julkistaa valikoiman uutuustuotteita perjantaina 6. syyskuuta alkavassa kuluttajaelektroniikkaan keskittyvässä IFA 2019 -tapahtumassa Berliinissä.

Torstaina 5. syyskuuta pidetyssä lehdistötilaisuudessa Sony Corporationin Electronics Products & Solutions Business -osaston varatoimitusjohtaja Shigeki Ishizuka korosti, että Sonyn tavoitteena on “Täyttää maailma tunteilla, luovuuden ja teknologian avustuksella” ja että Sony jatkaa uraauurtavien tuotteiden kehittämistä tuodakseen käyttäjille uutta lisäarvoa. Sitten hän esitteli Xperia 5:n ja muut tuotteet, jotka perustuvat Sonyn ainutlaatuisiin teknologisiin innovaatioihin, ja totesi, että Sony tuo edelleen markkinoille ’henkilökohtaisia viihderatkaisuja’ yhdistämällä parhaita innovaatioitaan.

Videon lehdistötilaisuudesta voi katsoa täältä:

www.sony.co.uk/electronics/ifa

Uudet päätuotteet:

Älypuhelin

Sony esitteli Xperia 5:n, uuden lisäyksen lippulaivasarjaan, joka yhdistää Xperia 1:n tärkeimmät ominaisuudet ja Sonyn uudet teknologiainnovaatiot tyylikkääseen ja kompaktiin muotoiluun. Xperia 5 lanseerataan syksyn mittaan kaikilla markkina-alueilla.

Xperia 5:n HDR (high dynamic range) -tuettu näyttö on 21:9 -kuvasuhteen 6,1-tuumainen Full HD+ (2520 x 1080 pikseliä) OLED-näyttö. Ohut 68mm runko tekee puhelimesta helpon ja vaivattoman käyttää ja laite on myös 14 grammaa kevyempi kuin Xperia 1.

Xperia 5:n kolmoiskamerassa on 12 MP:n kuva-anturit ja optinen kuvanvakautus (OIS). Kamerassa on myös Eye AF (Auto Focus), joka käyttää Sony’s α™ (Alpha™) -sarjasta tuttuja ominaisuuksia ihmissilmän tunnistamiseen ja keskittämiseen. Käyttäjä voi myös vapaasti valita monipuolisen 26mm (F1.6) -linssin, 52mm (F2.4) -teleskooppilinssin ja 16mm (F2.4) -laajakuvalinssin (35mm konversio) välillä.

Kodin ääni ja viihde

1000X-malliston langattomat kuulokkeet sisältävät markkinoiden parhaimmistoon lukeutuvan vastameluteknologian ja erinomaisen äänen, rikkaamman kuuntelukokemuksen saavuttamiseksi. Sarjan uusimmat tulokkaat ovat niskasangalliset WI-1000XM2 -kuulokkeet , jotka liittyvät palkittujen joukkoon WH-1000XM3:n sekä täysin langattomien WF-1000XM3 -kuulokkeiden rinnalle. Uutuuskuulokkeissa on sama vastameluprosessori QN1, kuten WH-1000XM3:ssakin, minkä avulla uutuusmalli saavuttaa saman markkinoiden parhaan[1]vastamelutason sekä erittäin korkean äänenlaadun. Kevyt niskapanta on valmistettu silikonista.

Sony esittelee myös joukon teknologioita ja tuotteita, jotka voidaan yhdistää älypuhelimiin tai muihin laitteisiin. IFA:n kävijät saavat mahdollisuuden tutustua 360 Reality Audio -kokemukseen, jonka upottava äänentoisto tuntuu kuin olisi live-konsertissa. Xperia 1-älypuhelin ja WH-1000XM3 yhdistävät ja analysoivat kuuntelijan kuulo-ominaisuudet sovelluksen avulla ja luovat musiikkiympäristön, joka on optimoitu jokaiselle kuuntelijalle erikseen.

Televisioiden osalta Sony esittelee uuden BRAVIA MASTER -sarjan ZG9 8K HDR Full Array LED - sekä AG9 4K HDR OLED -television, jotka lanseerattiin Euroopassa tänä keväänä. Picture Processor X1™ Ultimate -kuvaprosessori toistaa kaiken kuvan, mukaan lukien 8K-tason[2], kauniisti ja laadukkaasti. Lisäksi uusi Sound-from-Picture Reality saavuttaa täydellisen harmonian äänen ja kuvan välillä erityisten katselukokemuksien tarjoamiseksi, kuten BRAVIA-televisioilla tapana on.

Digitaalinen valokuvaus

SonynAlpha APS-C -malliston viimeisimmät lisäykset peilittömien kameroiden sarjaan ovat nyt ensimmäistä kertaa esillä Euroopassa. Uusi lippulaivamalli Alpha 6600 sisältää muun muassa tekoälyyn perustuvan reaaliaikaisen Eye AF -ominaisuuden, sisäänrakennetun kuvanvakaajan sekä markkinoiden pisimmän akunkeston (jopa noin 720 kuvaa[3]) pakattuna kevyeen ja kompaktiin runkoon. Esillä ovat myös uusi Alpha 6100 sekä Sonyn viimeisin APS-C zoom G lens™ -mallisto mukaan lukien E 16-55mm F2.8 G standard zoom -linssi sekä E 70-350mm F4.5-6.3 G OSS super-telephoto zoom -linssi.

Muut kuvaamiseen liittyviä uutuuksia ovat muun muassa Alpha 7R IV -järjestelmäkamera, jossa on mahtava 61.0 MP täyden koon kennon kuvanlaatu. Se takaa ensiluokkaisen kuvanlaadun sekä korkean resoluution. Sonyn G Master™ -sarjan linssi on kokeiltavissa Sonyn osastolla ja lisäksi kävijät voivat testata RX100 VII -kompaktikameraa, joka tarjoaa saman nopeuden ja AF-suorituskyvyn kuin Alpha 9:n täyden koon kennon peilitön kamera.

* Kaikki tässä luetellut tuotenimet ovat Sony Corporationin tai niiden omistajien tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

[1]Voimassa 5.9.2019. Sony Corporationin tutkimuksen mukaan mitattuna JEITA-yhteensopivilla ohjeilla. Niskasangalliset langattomat melua vaimentavat kuulokkeet.

[2]Ainoastaan ZG9.

[3]Noin 720 still -kuvaa viewfinder-tilassa, noin 810 kuvaa LCD monitor -tilassa. CIPA-standardin mukainen. Kuva otettuna kerran 30 sekunnissa ja virta kytkettynä / pois päältä 10 otoksen jälkeen.

Tietoja Sony Corporationista

Sony Corporation on luova viihdealan yritys, joka perustaa liiketoimintansa vankkaan teknologiaosaamiseen. Peli- ja verkkopalveluista musiikkiin, valokuvaukseen, elektroniikkaan ja rahoituspalveluihin – Sonyn tarkoituksena on tuoda maailmaan tunnetta luovuuden ja teknologian kautta. Lisätietoja osoitteessa http://www.sony.net/