Seuraa Sony Finland.

Sony julkistaa uusimmat innovaationsa IFA 2014 -messuilla

Lehdistötiedote   •   Syys 03, 2014 17:45 EEST

Berliinissä perjantaina 5.9. alkavilla IFA-kuluttajaeletroniikkamessuilla Sony julkistaa joukon uusia tuotteita. Nämä tuotteet edustavat Sonyn ainutlaatuista käyttäjäkokemusta perustuen Sonyn periaatteeseen inspiroida ja tyydyttää ihmisten uteliaisuus ympäri maailmaa ja tuottaa tunnearvoa.

Keskiviikkona 3.9. ennen varsinaista messujen avauspäivää pidetyssä lehdistötilaisuudessa Sonyn pääjohtaja ja hallintoneuvoston puheenjohtaja Kazuo Hirai loi yleiskatsauksen Sonyn viimeisimpiin innovaatioihin mobiilituotteiden, digitaalisen valokuvauksen, pelien ja verkkopalveluiden alueilla.

– Jokainen uutuustuotteemme pyrkii tarjoamaan enemmän kuin ainoastaan uuden laitteen. Tuotteemme tähtäävät muuttamaan tapaa olla vuorovaikutuksessa teknologian kanssa ja tapaa, jolla teknologia sulautuu osaksi elämää. Tavoitteenamme ei ole ainoastaan täyttää kuluttajan tarpeita, vaan myös liikuttaa kuluttajan tunteita ja nostaa kuluttajakokemus aivan uusiin korkeuksiin Kando-ajatuksen inspiroimilla teknologioillamme, Hirai kertoi lehdistötilaisuudessa.

Lisäksi Hirai paljasti ensimmäistä kertaa Euroopassa Life Space UX -konseptin. Kyseessä on aivan uusi lähestymistapa käyttäjäkokemukseen ja tuotekehitykseen. Life Space UX -konsepti hyödyntää käyttäjän ympäristöä ja elintilaa mahdollistaakseen sisällöstä nauttimisen luonnollisemmin ja aivan uusilla tavoilla. IFA-messuilla Sony esittelee konseptin kehitysaskeleet sen ensimmäisestä julkistuksesta, joka tapahtui viime tammikuussa International Consumer Electronics Show’ssa Yhdysvalloissa.

Seuraavaksi Sonyn Euroopan johtaja Masaru Tamagawa julkisti Sonyn uusimman Euroopan malliston. Hän esitteli 4K Bravia -mallin, jossa on kaareva näyttö, kannettavia tuotteita, kuten korkean resoluution Walkman®-soittimen ja suurikokoisilla kuvakennoilla varustetut linssikamerat.

Sony Mobile Communicationsin pääjöhtaja ja hallintoneuvoston puheenjohtaja Kunimasa Suzuki esitteli, kuinka Sony yhdistää parhaat teknologiansa mobiilituotemallistoonsa. Tästä kärkiesimerkkinä toimi Xperia™Z3 -älypuhelin, jonka voi yhdistää PlayStation® 4(PS4®) -pelikonsoliin PlayStation®App tai PS4 Remote Play -sovelluksen kautta. Suzuki julkisti myös Sonyn viimeisimmät SmartWear-älytuotteet, jotka yhdistyvät mobiilituotteisiin ja tallentavat käyttäjien päivittäisiä toimia ja kohentavat siten elämänlaatua.

IFA-messuilla julkaistut tuotteet:

Xperia™-älypuhelimet Xperia Z3 ja Xperia Z3 Compact

Sonyn uudet lippulaivaälypuhelimet tuovat yhteen Sonyn parhaat teknologiat mukaan lukien kamera, videokamera ja ääniteknologiat. Kokonaisuus on yhdistetty maailmaan ensimmäisen mukaansa tempaavan PS4-pelielämykseen älypuhelimessa PS4 Remote Play -sovelluksen kautta.*1

Xperia Z3 puhelimen ulkokuori rakentuu suuresta 5.2-tuuman näytöstä, pyöristetystä alumiinikehyksestä ja karkaistusta lasista tehdyistä paneeleista. Kokonaisuus on tarkoin viimeistelty. Ohut ja kevyt runko on vain 73 mm leveä ja puhelin painaa ainoastaan 152 grammaa. Tässä pölyn- ja vedenpitävässä (IP65/68)*2 voimanpesässä yhdistyvät kauneus ja toiminnallisuus. Puhelin on saatavissa neljässä eri värissä: valkoisena, mustana, kuparin värisenä tai hopean vihreänä. *3 

Xperia Z3 Compact -puhelin on täydellinen käyttää yhdellä kädellä. Pyöristetty kehys ja karkaistut lasipaneelit, jotka ovat osa ensiluokkaista viimeistelyä, sekä ainoastaan 129 gramman paino tekevät yhden käden operoinnista helppoa. Xperia Z3 Compact on myös pölyn- ja vedenpitävä (IP65/IP68)*2. Puhelin on saatavilla neljässä eri värissä: mustana, valkoisena, oranssina ja vihreänä.

Molemmissa malleissa on hyödynnetty Sonyn edistyksellisiä kamerateknologioita, kuten mobiililaitteille tarkoitettua 1/2 3” Exmor™ RS CMOS -kuvakennoa, BIONZ™ -mobiilikuvaprosessoria ja uutta 25 mm laajakulmaista Sonyn G-objektiivia. Nämä ominaisuudet mahdollistavat terävät ja eläväisen yksityiskohtaiset kuvat ja videot. ISO-herkkyysarvo 12 800 ja Sonyn parannettu SteadyShot™ -kuvanvakausteknologia minimoivat kohinaa ja epätarkkuutta ja antavat parannettua valotusta ja loistavan kirkkaat värit.

Mitä laitteiden äänipuoleen tulee, molemmissa malleissa on kuulokeliitännässä korkean resoluution ulostulo. Lisäksi puhelimissa on käytetty uraauurtavaa DSEE HX -teknologiaa, joka ylösskaalaa alhaisen resoluution musiikkitiedostot (MP3, AAC) lähes korkean resoluution laadun tasolle*4. Tämän ansiosta erittäin korkealaatuisesta äänestä voi nauttia milloin vain. Lisäksi molemmissa malleissa on sisäänrakennettu digitaalinen taustamelunvaimennus, joka vähentää ympäröivää melua jopa 98 prosenttia *5.

Sony mahdollistaa puhelimenkäyttäjien nauttia upeasta PS4-pelikokemuksesta Xperia-älypuhelimilla PS4 Remote Play -sovelluksen kautta.

Xperia Z3 ja Xperia Z3 Compact tulevat myyntiin Suomessa tämän syksyn aikana.

Xperia™-tabletti Xperia Z3 Tablet Compact

Maailman ohuin ja kevyin (6,4 mm ja 270 g) kompakti tabletti*6 tarjoaa uusia ja ainutlaatuisia viihde-elämyksiä, esimerkiksi pelaamiseen liittyen, joita vain Sony voi tarjota. Tabletissa on Sonyn Xperia Z3 ja Xperia Z3 Compact -älypuhelinten kanssa yhtenevä muotoilu ja pyöristetty kehikko yhden käden käyttöä helpottamaan. Vahvistettu FR P -paneeli tekee viimeistelyyn elegantin silauksen. Tabletti on myös pölyn- ja vedenkestävä (IP65/68)*2.

Xperia Z3 Tablet Compact on maailman ensimmäinen tabletti, joka tarjoaa PS4 Remote Play -ominaisuuden*1, jonka avulla käyttäjät voivat nauttia PS4-pelikokemuksesta tabletin suuren kahdeksan tuuman näytön kautta. Mobiililaitteille kehitetty TRILUMINOS™-näyttö varustettuna Live Color LED -ominaisuudella antaa laajan paletin täyteläisen luonnollisia värejä. Nämä ominaisuudet takaavat terävät kuvat sekä perinpohjaisen ja todenmukaisen katselukokemuksen pelejä pelatessa ja elokuvia katsoessa.

Kuten uusissa älypuhelimissa, myös tabletin kuulokeliitännässä on korkean resoluution ulostulo. Lisäksi tabletissa hyödynnetään mullistavaa DSEE HX -teknologiaa, joka skaalaa alhaisen resoluution musiikkitiedostot, kuten MP3-tiedostot, ylös lähes korkean resoluution laadun tasolle*4. Tämän myötä ensiluokkaisesta äänestä voi nauttia milloin vain. Lisäksi mukana on sisäänrakennettu digitaalinen taustamelunvaimennus, joka vähentää ympäröivää melua jopa 98 prosenttia*5.

*1 Toiminto saatavilla Xperia Z3, Xperia Z3 Compact ja Xperia Z3 Tablet Compact -malleissa marraskuusta 2014 lähtien. Lisäksi tulee olla PS4 System, DUALSHOCK®4 langaton ohjain, Sony Entertainment Network ja nopea interneyhteys. Jotkut pelit eivät välttämättä tue tätä toimintoa. Lisäksi tarvitaan PS4 System Software -ohjelman uusin versio ja PS4 Remote Play Application -sovellus.

*2 IP65- ja IP68-standardien mukaisesti Xperia Z3, Xperia Z3 Compact ja Xperia Z3 Tablet Compact on suojattu pölyltä ja vedeltä. Kun laitteiden kaikki luukut ja kannet ovat tiukasti kiinni, ne ovat (i) tiiviitä pölyltä ja (ii) suojattu matalapaineiselta vesisuihkulta kaikista suunnista IP65-standardin mukaisesti. Lisäksi IP68-standardin mukaisesti laitteet kestävät vahingoittumattomina 30 minuuttia korkeintaan 1,5 metrin syvyydessä makeassa vedessä.

*3 Hopean vihreä on saatavilla ainoastaan rajatuilla markkinoilla.

*4 Korkeintaan 96 KHz/24 bitin tarkkuus

*5 Perustuen Sonyn analyysin. Käytettäessä lokakuusta 2009 lähtien myynnissä olleita Walkmanin kanssa yhteensopivia, melunvaimennuksella varustettuja kuulokkeita: MDR-NC31EM tai MDR-NC31, MDR-NC033, MDR-NWNC33, MDR-NWN33S. Ympäristön äänet eivät ole kokonaan vaimennettu.

*6 Strategy Analyticsin määritelmän mukaan kompakti tabletti on suurempi kuin seitsemän tuumaa ja pienempi kuin yhdeksän tuumaa. Z3 Tablet Compact -tabletti on pölyn- ja vedenkestävä (IP65/68-standardien mukaisesti) ja siinä on neliytiminen Qualcommin MSM8974AB 2.5 GHz Quad-core -prosessori ja 3 GB keskusmuisti. Määritykset ovat Strategy Anayticsin Spec TRAX Service -palvelun hyväksymiä syyskuussa 2014. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.sonymobile.com/testresults.   

Xperia™ Smartphone Xperia E3 -älypuhelin

Xperia E3 -älypuhelin edustaa samaa ensiluokkaista suunnittelua kuin lippulaivasarja Xperia Z3. Xperia E3 on saatavilla pirteissä väreissä mukaan lukien valkoisen, mustan, limetin ja kuparin värisenä*. Laite on suunniteltu sopimaan tukevasti käyttäjänsä kouraan ja siinä on naarmuja hylkivä 4.5-tuuman näyttö. Xperia E3 on tehty kestämään arkikäytön tilanteet ja säilyttämään pitkään hyvän näkönsä. Laite on varustettu viiden megapikselin kameralla ja Sonyn luovilla kamerasovelluksilla, joilla saa lisättyä luovaa hauskuutta kuviin ja videoihin. Xperia E3 -älypuhelimen sovellus, jolla puhelin käynnistyy ravistamalla, antaa käyttäjälle mahdollisuuden luoda sopivat oikopolut ja käyttää lempisovelluksiaan vain ranteen heilautuksella. Puhelimen nopea Qualcomm Snapdragon™ 400 -prosessori neliytimisellä 1,2 GHz keskusyksikölä ja kestävällä akulla varustettuna sekä Battery STAMINA Mode -akunsäästötilalla antavat puhelimen käyttäjälle enemmän aikaa nauttia puhelimen ominaisuuksista ja sen tarjoamasta viihteestä liikkeellä ollessa.

*Värit voivat vaihdella eri markkinoilla.

SmartWear

Sony julkaisee myös uusia SmartWear-älytuotteita, joita voi käyttää yhteensopivien älypuhelinten, tablettien ja niille tehtyjen sovellusten kanssa. Näin käyttäjä voi tallentaa tietoa jokapäiväisestä elämästään ”Lifelog”-sovelluksen kautta. Hyödyntämällä erilaisia mittaavia teknologioita Sony SmartWear-tuotteet mahdollistavat päivän aktiivisuuden seuraamisen, kuten päivän aikana otetut askeleet. Lisäksi sen avulla voi seurata unirytmiä ja tunnepuolen toimintoja, kuten otettuja kuvia, kuunneltua musiikkia, puhuttuja puheluita, viestejä ja arvokkaita muistoja, jotka käyttäjä haluaa muistaa. Lifelog-sovellus mahdollistaa päivittäisten toimien visualisoinnin ja antaa vinkkejä, kuinka parantaa elämänlaatua entisestään.

Sisäänrakennetun GPS:n ja 4 GB tallennusmuistilla varustettu SmartWatch3 tukee Googlen Android Wear -ohjelmaa, joka ei ainoastaan anna käyttäjälle hyödyllistä tietoa viimeaikaisista tekemisistä, vaan se myös tarjoaa viihdettä ja mahdollisuuden kommunikoida. Käyttäjä voi esimerkiksi kuunnella musiikkia etänä älypuhelimeltaan. SmartBand Talk on puolestaan varustettu kaarevalla, aina päällä olevalla e-paperinäytöllä, joka mahdollistaa hands-free-puhelut ja äänikomennot. Laitteen intuitiiviset ääniohjaimet tekevät käyttäjälle mahdolliseksi halutessaan välittömästi tarkistaa Lifelog-tilansa vain vilkaisemalla ranteeseensa. SmartWatch3 ja SmartBand Talk julkaistaan ympäri maailmaa tänä syksynä.

Sony aikoo yhä kehittää SmartWear-älytuotevalikoimaansa ja lähitulevaisuudessa julkistaa esimerkiksi Smat Tennis Sensorin*, joka kiinnitetään tennismailan pohjaan ja älypuhelimen kanssa yhdessä se visualisoi jokaisen lyönnin puhelimen näytölle. Lisäksi SmartEyeGlass-älylasien prototyyppi tullaan julkistamaan. Älylasit ovat läpinäkyvällä linssillä varustetut silmälasit, jotka välittävät käyttäjän näkökenttään hyödyllistä tietoa.

*Smart Tennis Sensor julkistettiin Japanissa toukokuussa. Se julkistetaan Pohjois-Amerikassa tammikuussa 2015.

*Alkuperäiset tiedotteet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta http://www.sonymobile.com/press  

Lens Style -linssikamerat ILCE-QX1, DSC-QX30 ja DSC-QX10 (kupari ja pinkki)

Sony laajentaa myös Lens-style-linssikameravalikoimaansa kahdella uudella mallilla, jotka toimivat älypuhelimen*1 kanssa WiFi-yhteyden avulla. Linssikamerat voi kiinnittää suoraan älypuhelimeen tai niitä voidaan käyttää erikseen, jolloin käyttäjät voivat esimerkiksi helposti kuvata itseään. Korkealaatuisten kuvien ja videoiden*2 ottaminen on mahdollista joka kulmasta.

ILCE-QX1 -kamerassa on sama APS-C CMOS -kuvakenno kuin Sonyn peilittömissä vaihdettavan objektiivin kameroissa. Kameralla pystyy ottamaan laadukkaita kuvia kauniilla epätarkennuksella ja selkeitä yökuvia korkealla herkkyydellä ja alhaisella kohinalla. Lisäksi kamera tarjoaa paljon vaihtoehtoja, sillä se on yhteensopiva vaihdettavien E-sarjan objektiivien kanssa, jotka perustuvat α™ Mount System -kiinnitysjärjestelmään.

DSC-QX30 -kamerassa on sama 30-kertaisen optisen zoomin mahdollistava Sonyn G Lens -objektiivi sekä Optical SteadyShot -toiminto ja automaattinen tarkennus, jotka löytyvät Sonyn Cyber-shot™ -malleista. Tämä mahdollistaa suuremmalla tarkkuudella sellaisten kuvien ottamisen, minkä ottaminen ei olisi mahdollista käyttämällä puhelimen omaa kameraa, kuten kuvia hyvin etäisistä kohteista.

Lisäksi DSC-QX10 kameraan on tullut kuparin ja pinkin väriset värivaihtoehdot.

Sonyn PlayMemories Mobile™ -sovellusten päivitykset ovat parantaneet yhteyttä pidentämällä sen aikaa ja lisäämällä sen pysyvyyttä, kun yhteys on muodostettu. Lisäksi toiminnallisuutta ja käyttöliittymää on parannettu.

Lue koko tiedote QX-linssikameroista täältä.

*1 Käyttöön tarvitaan PlayMemories Mobile -sovelluksen kanssa yhteensopiva älypuhelin tai tabletti

*2 Tiettyihin kuvausmuotoihin, kuten videokuvaukseen ja jatkuvaan kuvaukseen tarvitaan muistikortti.

Action Cam Mini HDR-AZ1VR (Live-view Remote Kit -rannekaukosäädinpaketti)

Sony HDR-AZ1VR -kamera on pieni ja kevytrunkoinen ja se painaa vain 63 grammaa, eli vain 2/3 edeltävän HDR-AS100V -kameran koosta. Siirtämällä GPS-yksikön rannekelaitteeseen Sony on pystynyt pienentämään kameran kokoa merkittävästi, mikä mahdollistaa Action Cam Mini HDR-AZ1VR -kameran pikkuruisen koon. Kameran voi helposti kiinnittää urheiluvarusteisiin, kuten pyörän kahvoihin tai kypärään. Kameran 170o laajakulman*3 avulla voi kuvata uskomattoman korkealaatuista kuvaa action-urheilulajeista, kuten laskettelusta, lumilautailusta, vuorikiipeilystä, surffauksesta ja monista muista. Kameraa voi käyttää useassa muussakin tarkoituksessa, kuten matkaillessa, perhevalokuvauksessa tai kuvatessa harrastuksia. Kameran kyky tallentaa videota korkealla bittinopeudella XAVC S -muodossa 50 megabitin sekuntivauhtia mahdollistaa korkealaatuisten videoiden kuvaamisen vähäisellä kohinalla, vaikka kuvaisi nopeasti liikkuvaa kuvaa. Uudella RM-LVR2V Live-View -kaukosäätimellä voi myös katsella*4 ja poistaa kameraan tallennettuja videoita.

Käyttämällä uutta ja intuitiivista Action Cam Movie Creator -ohjelmaa on helppo luoda näyttäviä videoita.

Lue koko tiedote Action Cam mini HDR-AZ1VR –kamerasta täältä.

*3 Kun SteadyShot on kytketty pois päältä. SteadyShot on käytettävissä ainoastaan kuvatessa 120o kuvakulmalla.

*4 Vain videoita voi toistaa. Äänet eivät kuulu.

HiRes Audio -tuotteiden valikoima ja sisältö laajenee

Sonyn korkean resoluution audio-tuotteiden valikoima tarjoaa käyttäjilleen CD-laatua parempaa ääntä. Sony laajentaa tuotevalikoimaa jatkuvasti, ennen kaikkea kannettavien ja helposti yhdistettävien tuotteiden saralla. Korkean resoluution valikoimaansa laajentavan Sonyn Music Entertainmentin kanssa yhdessä Sony Group on aktiivisesti sitoutunut kasvattamaan Hi-Res korkeanresoluution markkinoita sekä laite- että sisältöpuolella.

Mitä laitepuoleen tulee, Sony tuo yhteensä seitsemän uutta laitetta markkinoille, joita ovat muiden muassa Walkman®, kuulokkeet ja kannettava vahvistin. Nämä lisäykset täydentävät tämän hetkistä 32 Hi-Res korkean resoluution tuotteen tuotevalikoimaa*1. NWZ-A15 Walkman on maailman pienin ja kevyin*2 Hi-Res-yhteensopiva digitaalimusiikkisoitin tarjoten helpon liitettävyyden sekä korkealaatuisen kuuntelukokemuksen. Sony esittelee lisäksi yhteensä kolme*1*3 uutta Hi-Res-yhteensopivaa kuuloketta. Kuulokkeiden kohderyhmä vaihtelee niistä, ketkä haluavat nauttia helposti korkealaatuisesta äänentoistosta niihin, ketkä suhtautuvat ensiluokkaiseen audioelämykseen intohimoisesti.

Sisältöpuolella Sony Music Entertainment on julkistanut Hi-Res korkean resoluution kappaleita suosituilta artisteilta, kuten Pharrell Williamsilta ja Kasabianilta. Lisäsi Sony Group lujittaa yhteistyötä laajan jakeluverkkonsa kanssa luodakseen ja mahdollistaakseen helpon ympäristön Hi-Res-tiedostojen lataamiselle.

Lue koko tiedoteet Hi-Res-tuotteista täältä.

*1 Euroopassa julkistettujen mallien määrä. Määrä eroaa muualla maailmassa julkaistujen tuotteiden määrästä

*2 Tilanne 3.9.2014 paikallista aikaa. Mitat 43.6 x 109 x 8.7 mm (leveys, pituus, paksuus). Paino arviolta 66 grammaa.

3* Yhteensopivat tuotteet: MDR-Z7, MDR-1A, MDR-1ADAC.

4K Ultra-HD BRAVIA® TV S90B-sarja (75/65)*/ Yhteistyö palveluntarjoajien kanssa

S90B-sarja (75/65), jossa yhdistyvät kaareva LCD-näyttö ja voimakas monikanavainen äänentoisto, on 4K Ultra-HD BRAVIA® -televisioiden uutta sarjaa, joka tarjoaa verrattoman viihde-elämyksen. Sarjassa hyödynnetään Sonyn ainutlaatuista 4K X-Reality® PRO-4K -kuvamoottoria, X-tended Dynamic Range -teknologiaa ja laajan väriskaalan TRILUMINOS®-näyttöä sekä täyteläistä surround-ääntä, joka luo kotiin elokuvateatterimaisen vaikutelman.

Uusi erikoistarjous antaa BRAVIAN ostajille mahdollisuuden nauttia valikoimasta suosittuja Sony Picture Entertainmentin Hollywood-elokuvia 4K-tarkkuudella Sonyn uuden Privilege Movies -järjestelmän kautta. Valikoitujen BRAVIA 4K -mallien kanssa kaupan päälle saa valita 10 elokuvan valikoimasta viisi alkuperäistä 4K-elokuvaa, jotka on valmiiksi ladattu ulkoiselle kovalevylle. Aiemmin tänä vuonna Netflix teki uraauurtavan päätöksen tarjotessaan suosikkisarjojaan, House of Cardsia ja Breaking Badia vuoden 2014 BRAVIA-televisioiden omistajille valituilla markkinoilla.

Sony tekee yhteistyötä erinäisissä hankkeissa yhteistyökumppanien kanssa parantaakseen entisestään 4K-katselukokemusta kotona. Esimerkiksi lähetyksissä ASTRA tarjoaa kokeiluna 4K-satelliittikanavaa, joka on saatavilla 19.2 astetta itään sijaitsevan satelliitin kautta. Sony esittelee 4K BRAVIA-televisioitaan IFA-messsuille vastaanottamalla juuri näitä 4K-signaaleja.

Lue koko tiedote 4K-televisioihin liittyen täältä.

*Julkistettu 7.8.2014. Sarjan aiottu myyntiajankohta Euroopassa ja Kiinassa on syyskuussa.

Sony uusi Life Space UX -konsepti luo täysin uusia elämyksiä kodeissa

Sony julkaisi kansainvälisillä CES-messuilla viime tammikuussa Life Space UX -konseptin, joka hyödyntää tilaa itsessään synnyttääkseen kokemuksia. Samoilla messuilla Sony julkisti myös 4K Ultra Short Throw Projector* -projektorin, jonka on määrä tulla myyntiin Yhdysvalloissa syyskuun lopussa. Lisäksi julkaistiin pöytänäyttö, kattonäyttö ja seinään kiinnitettävien näyttöjen konseptimallit.

Vuoden 2014 IFA-messuilla Sony esittelee joukon tuotteita, jotka sisältyvät Life Space UX -konseptiin. Tämä pitää sisällään konseptimalleja, kuten LED-valokaiutin, joka on perinteisen lampun kokoinen lamppu, jossa on kaiutin. Yhdistymällä langattomasti älypuhelimeen laite muuttaa koko asunnon musiikinkuuntelutilaksi. Lisäksi Sony esittelee kompaktin, kuution muotoisen ja vedenpitävän kannettavan erittäin lyhyen heijastusetäisyyden projektorin, joka heijastaa n. 23-tuumaisen kuvan. Projektori voidaan kiinnittää vaikkapa jääkaapin oveen tai jopa kylpyhuoneeseen ja kuvaa voi hallinnoida kosketuksella.

Lisäksi 4K Ultra Short Throw Projector -projektori on ensimmäinen Sonyn LifeSpace UX -sarjan tuote, on määrä julkistaa Euroopassa kesään 2015 mennessä.

*Tutustu Life Space UX -konseptiin osoitteessa http://www.sony.net/Products/products-for-life-space/


Sony on yksi maailman johtavista sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden innovoijista. Sony on tunnettu sen audiovisuaalisista tuotteista kuten 4K Ultra HD ja Full HD LED BRAVIA™ -televisioista, Cyber-shot™-digitaalikameroista, Handycam®-videokameroista, “α”-mallin (lausutaan Alpha) digitaalisista SLR-kameroista, Sony-tableteista ja Walkman®-MP3-soittimista sekä VAIO™-tietokoneista ja ammattilaisten broadcast-tuotantolaitteista.

Lisätietoja Sony Europesta osoitteessa: www.sony-europe.com. Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Sony, WALKMAN, VAIO, Cyber-shot, Handycam, α, Exmor, BRAVIA and XDCAM ovat Sony Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat niiden yritysten omistamia joille kyseiset tavaramerkit ovat rekisteröity.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto