Seuraa Sony Finland.

Sony kahmi yhteensä 18 iF Design Award -muotoilupalkintoa – joukossa kolme kultaista

Lehdistötiedote   •   Maalis 10, 2017 15:00 EET

Arvostettu iF Design Awards -palkinto myönnetään joka vuosi parhaiten muotoiluille tuotteille. Vuodesta 1953 myönnetty palkinto kerää vuosittain jopa 5000 osallistujaa 70 eri maasta.

Sony julkistaa ylpeänä, että sen 18 tuotteelle on myönnetty iF Design Awards -palkinto. Näiden joukossa oli jopa kolme arvokasta kultaista palkintoa. Kultaisen palkinnon ansainneet tuotteet ovat PS-HX500-vinyylilevysoitin, Future Lab Program™ T -interaktiivinen projektori ja Sony Interactive Entertainment Europen (SIEE) Playstation®VR (PS VR).

Alla on tuomarien kommentit kultaisen palkinnon ansainneista tuotteista sekä luettelo kaikista palkituista Sony-tuotteista.

PS-HX500-vinyylisoitin ja DSD-tallennin

“Pelkistetty ulkoasu viestittää tarkkuutta ja ensiluokkaista tarkkuutta muodostaen visuaalisen kuvan perustana olevista DSD-tallentimen teknisistä vaatimuksista.”

Martin Topel

PS VR Virtual Reality -järjestelmä

“Mustan ja valkoisen kokonaistasapaino on vetoava ja termoplastisten materiaalien rohkea käyttö mestarillista. Lisäksi kaikki tämä on saatavilla tekniikkaan nähden edullisella hinnalla. Tuote tuo VR-tekniikan suuren yleisön saataville.”

Claus Jepsen, Brian Stephens and Jens Korte.

Future Lab Program™ T -interaktiivinen projektori

“Toteutus sopii hyvin innovatiiviselle tuotteelle ja sovellukselle. Värien ja materiaalien käyttö huokuvat konstailematonta ja selkeästi koostettua muotoilutapaa. Muotoilua on selkeää ja ilmentää loogisesti tuotteen huippuunsa hiottua toiminnallisuutta.”

Albert Chen, Niklas Galler and Matthis Hamann

iF Design Gold Awards -palkinnot 2017

PS-HX500-vinyylilevysoitin

Future Lab Program™ T -interaktiivinen projektori

PS VR

iF Design Awards -palkinnot 2017

VPL-VZ1000 erittäin lyhyen heijastusetäisyyden projektori

Sony Bank WALLET Debit-kortti

wena wrist Smart Watch with NFC -älykello

Xperia™ X Compact -älypuhelin

Xperia™ XA -älypuhelin

Xperia™ XZ -älypuhelin

GTK-XB7 High Power Audio -äänentoistojärjestelmä

TA-ZH1ES Premium -kuulokevahvistin

MDR-1000X langattomat kuulokkeet

MDR-Z1R Hi-Res Audio -kuulokkeet

Walkman® NW-WM1Z Hi-Res -musiikkisoitin

DSC-RX10M3-digitaalikamera

KOOV® Coding & Robotics Kit -robotiikkasarja

BRAVIA® ZD9 -sarjan 4K HDR -televisio

Future Lab Program™ N -ääniohjausjärjestelmä

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, valokuvaus-, peli- ja viestintä-, key device- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on Music-, Pictures-, Computer Entertainment- ja Online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritys. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2015 päättyneenä tilivuonna oli noin 68 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja, Sony Global -verkkosivut: www.sony.net

Liitetiedostot

PDF-tiedosto