Seuraa Sony Finland.

Sony keräsi ennätykselliset seitsemän EISA-palkintoa eri kategorioissa

Lehdistötiedote   •   Elo 15, 2017 01:01 EEST

A9: vuoden 2017–2018 kamera Euroopassa.

Sony on saanut jälleen tunnustusta European Imaging and Sound Association (EISA) -järjestoltä tuotteistaan, jotka asettavat rajat uusiksi valokuvaus- ja kotiteatterilaitteiden markkinoilla. Tänä vuonna Sonylle on myönnetty ennätykselliset seitsemän palkintoa, mikä on enemmän kuin millään muulla valmistajalla sekä eniten, mitä Sony koskaan voittanut kerrallaan.

EISA-järjestöön kuuluu 53 kuluttajaelektroniikan asiantuntijalehteä 25 eri maasta ympäri maailmaa. Järjestö on alansa suurin toimittajayhteisö, ja se on palkinnut parhaita tuotteita jo 35 vuoden ajan.

VUODEN KAMERA 2017-2018 EUROOPASSA: Sony α9

Sony α9 on uraauurtava peilitön järjestelmäkamera, joka monella tapaa päihittää perinteiset DSLR-kilpailijat. Innovatiivisen suunnittelutyön ansiosta kameran 24.2 miljoonan pikselin täyden kinokoon kuvakenno taltioi jopa 20 kuvaa sekunnissa täydellä resoluutiolla ilman elektronisen etsimen häiriöitä. Lisäksi kamera kykenee kuvaamaan täysin äänettömästi ja tärinättömästi jopa 1/32 000 sekunnin tahdilla. Uusi huippunopea automaattitarkennusjärjestelmä, jossa on 693 vaihetarkennuspistettä kattaen 93 % kuva-alasta takaa, että jopa nopealiikkeiset kohteet pysyvät tarkkoina. Viisiakselinen kuvanvakaaja mahdollistaa viisivaiheisen hitaamman suljinnopeuden. Kamera kykenee hyödyntämään suurempaa tarkkuuta vastaavaa tietomäärää ja skaalaamaan sen. Tämän ominaisuuden lisäksi kamera lukee pikselit täydessä kuvakoossa, mikä tekee 4K-videosta huippulaatuista.

VUODEN 2017-2018 EDISTYNEEN HARRASTAJAN PEILITÖN JÄRJESTELMÄKAMERA EUROOPASSA: Sony α6500

Sony α6500 on hyvin pienikokoinen peilitön järjestelmäkamera, jonka suorituskyky on huippuluokkaa. Kamera kuvaa sekä 4K-videoita että tavallisia valokuvia erinomaisella kuvanlaadulla, joka on kameran 24.2 miljoonan pikselin Exmor CMOS APS-C -koon kuvakennon, suuren kuvausnopeuden ja erinomaisen objektiivivalikoiman ansiota. Viisiakselinen kuvanvakaaja toimii sekä Sonyn E-bajonetin objektiiveilla että A-bajonetin objektiivien kanssa sovittimella. Kameran 425 vaihetarkennuspistettä kattavat lähes koko kuva-alan ja kolmen tuuman kallistuvalla näytöllä tarkennuspisteet voi valita koskettamalla. Kamera tukee jopa 11 fps kuvataajuudella kuvaamista jatkuvalla automaattitarkennuksella. Puskuri mahdollistaa jopa 296 kuvaa yhdessä kuvasarjassa.

VUODEN 2017-2018 KOMPAKTIKAMERA EUROOPASSA: Sony RX100 V

Sony RX100 V on tekniikan mestariteos hyvin pienessä rungossa. Edeltäjiensä tavoin kamerassa on 1.0-tyypin kuvakenno ja erinomainen sisäänvedettävä elektroninen OLED-etsin. Uusi 20.1 miljoonan pikselin Exmor CMOS -kuvakenno yhdessä BIONZ X -kuvaprosessorin ja uusi alkupään suurtiheysintegrointi mahdollistavat 0,05 sekunnin automaattitarkennusvasteen ja jatkuvan kuvauksen jopa 24 kuvaa sekunnissa AF/AE-seurannalla. Näin ollen jokainen kuva pysyy tarkkana oikealla valotusajalla. Sen lisäksi, että kamera kuva 4K-videoita, sillä pystyy kuvaamaan hidastettuja videoita jopa 1000 kuvaa sekunnissa. Kamerassa on myös hiljaisen kuvauksen mahdollisuus ja monitoimisen hallintarenkaan säädöt voi valita oman maun mukaan.

VUODEN 2017-2018 SUPERZOOM-KAMERA EUROOPASSA: Sony RX10 III

Vain 1095 gramman painoinen Sony RX10 III on täydellinen kamera urheilu-, luonto- ja eläinkuvaajille, ketkä haluavat helposti kannettavan, kaikki toiminnot yhdessä laitteessa tarjoavan kameran. Vaikuttava ZEISS Vario-Sonnar T* 24–600 mm -objektiivi tarjoaa 25-kertaisen zoom-alueen nopealla f/2.4-4 maksimiaukolla. Exmor RS 1.0 -tyypin kuvakenno, huippunopea automaattitarkennus ja Optical SteadyShot -kuvanvakaaja takaavat tarkat kuvat kameran tärinästä huolimatta. Kameran ällistyttävän polttoalueen lisäksi se pystyy kuvaamaan lähikuvia kolmen sentin etäisyydeltä ja hiljainen suljin ei häiritse herkkiä luontokappaleita. RX10 III on myös erinomainen videokuvaukseen. Se kuvaa 4K-videota ja kameralla voi kuvata 1000 kuvaa sekunnissa, jolla saa vaikuttavia videoita 40-kertaisella hidastuksella.

VUODEN 2017-2018 PEILITTÖMÄN JÄRJESTELMÄKAMERAN OBJEKTIIVI EUROOPASSA: Sony FE 100mm F2.8 STF GM OSS

Kiinteäpolttovälinen 100 mm telefoto-objektiivi antaa G Master -sarjan erinomaisen resoluution. Lisäksi siinä on sävähdyttävän boke-kuvauksen mahdollistava STF (Smooth Trans Focus) -optiikka. Objektiivi onkin suunniteltu tuottamaan erityisen hienoa luonnollista boke-tehostetta ilman vinjetointia. Objektiivissa on myös nopea, tarkka ja hiljainen DDSSM-automaattitarkennus ja sillä voi kuvata 0.25-kertaisesti suurennettuja lähikuvia. Sisäänrakennettu Optical SteadyShot-kuvanvakaaja minimoi kameran liikkeiden aiheuttaman epätarkkuuden pitkillä suljinajoilla. Sony FE 100mm F2.8 STF GM OSS lunastaa kaikki ensiluokkaisen G Master -konseptin laatuvaatimukset.

VUODEN 2017-2018 PEILITTÖMÄN JÄRJESTELMÄKAMERAN AMMATTIOBJEKTIIVI EUROOPASSA: Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS

Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS on vaikuttava objektiivi kattaen käytetyimmät kuvakulmat urheilu- ja toimintavalokuvaukseen. Kuvat ovat äärimmäisen teräviä ja tasaisia laadultaan ilman näkyviä notkahduksia reuna-alueilla. Terävyys säilyy koko zoom-alueen laajuudelta, jopa tele-muuntimien kanssa. Objektiivissa on kelluva tarkennusjärjestelmä ensimmäistä kertaa α-zoom-objektiivissa mahdollistaen huiman 0.96 m tarkennusetäisyyden. Objektiivin 11 pyöristettyä himmentimen siivekettä takaavat kauniin boke-tehosteen. Lisäksi kameran automaattitarkennus on huippunopea erityisesti erittäin nopean Sony α9 -kameran kanssa. Kaiken lisäksi FE 70-200mm F2.8 GM OSS on tehty kovaan käyttöön kaikissa sääolosuhteissa.

VUODEN 2017-2018 KOTITEATTERI-TV EUROOPASSA: Sony KD-65ZD9

Sonyn 4K-lippulaivamalli tarjoaa suurenmoisen katselukokemuksen erinomaisella värin toistolla ja luokkansa parhaalla kontrastilla. Lisäksi TV tukee kaikkia yleisimpiä HDR-muotoja (mukaan lukien tuleva parannus Dolby Visioniin). Sonyn X1 Extreme 4K HDR -prosessori ja Backlight Master Drive -taustavalaisutekniikka ovat avain television upeaan kuvanlaatuun, joka kattaa kaiken aina Ultra-HD blu-raysta suoratoistosisältöön. KD-65ZD9 on ensiluokkainen kotiteatteritelevisio, jonka kautta katsoja kokee äärimmäisiä visuaalisia 4K Ultra-HD elämyksiä, joissa on erityislaatuisen kirkas kuva, kontrasti ja monipuoliset värit.

Lisätietoja:

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordic, lene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):

Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifesto, sony@manifesto.fi / +358 50 371 5364

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, valokuvaus-, peli- ja viestintä-, key device- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on Music-, Pictures-, Computer Entertainment- ja Online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritys. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2017 päättyneenä tilivuonna oli noin 76 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja, Sony Global -verkkosivut: www.sony.net

Liitetiedostot

PDF-tiedosto