Seuraa Sony Finland.

Sony laajentaa Soundbar-mallistoaan uusilla HT-G700- ja HT-S20R -kaiuttimilla

Lehdistötiedote   •   Touko 13, 2020 08:23 EEST

  • Herätä suosikkitelevisio-ohjelmasi ja -elokuvasi henkiin Sonyn uuden 3.1-kanavaisen HT-G700-soundbarin mukaansatempaavalla surround-äänellä, jossa on Dolby Atmos® sekä uusi keskitetty kaiutin vuoropuhelun selkeyttämiseksi
  • Nauti huippulaatuisesta 5.1-kanavaisesta surround-äänestä HT-S20R:n ansiota

Sony esitteli tänään kaksi uutta kaiutinta, HT-G700:n ja HT-S20R:n. Uudet mallit sopivat erityisesti niille, jotka haluavat nauttia kotonaan televisio-ohjelmista ja elokuvista voimakkaan ja immersiivisen äänen kera.

Elokuvamainen surround-ääni ja selkeä dialogi

HT-G700 on 3,1-kanavainen Dolby Atmos®- ja DTS:X-kaiutin, tuottaa laadukkaan ja voimakkaan surround-äänikokemuksen, mutta myös elokuvien ja tv-sarjojen dialogit kuuluvat helposti.

HT-G700 tuottaa ääntä kaikista suunnista 7.1.2-kanavaisesti. Siinä on Sonyn Vertical Surround Engine -ominaisuus, mikä tarkoittaa, että HT-G700:n kolme etukaiutinta yhdistettynä Sonyn signaalinkäsittelyyn ympäröivät kuuntelijan sekä pysty- että vaakatasossa. Signaalinkäsittelyä on myös parannettu surround-äänen saavuttamiseksi laajemmalle alueelle. Valitsemalla Immersive AE (Audio Enhancement) -toiminnon, HT-G700 voi myös skaalata jopa tavallisen stereoäänen 7.1.2-kanavaiseen ääneen, joten jokainen tv-ohjelma ja elokuva saa surround-äänikäsittelyn.

Lisäksi HT-G700:ssa on keskelle sijoitettu kaiutin, joten puheääni kuuluu selkeästi itse elokuvan dialogin äänenvoimakkuudesta riippumatta. Kaiutin on myös rikkaassa ja yksityiskohtaisessa äänentoistossaan loistava musiikinkuunteluun. Lisäksi HT-G700 sisältää hienosäädetyn S-Force PRO:n, joka soveltaa äänen sopimaan isompiin televisioihin (yli 55 tuumaa). Tämä mahdollistaa täydellisen uppoutumisen katsottavaan ohjelmaan.

Täydelliset asetukset ovat vain valinnan päässä

Kuunteluun parhaiten sopiva äänitila voidaan valita suoraan kaukosäätimen painikkeella. Sen avulla voi syventyä elokuvien pariin elokuvatilassa ja kuulla suosikkikappaleiden kaikki nyanssit musiikkitilassa. Lisäksi on olemassa muita äänitilan ja yötilan asetuksia. Äänitila räätälöi ääniasetukset korostamaan puhetta, ja yötila optimoi äänitasapainon, jotta puheen voi kuulla selkeästi jopa pienellä äänenvoimakkuudella.

HT-G700 sisältää tehokkaan ja langattoman subwooferin, joka antaa syvemmän ja rikkaamman bassoäänen. Myös laitteen asennus on nopeaa ja helppoa Bluetooth®- tai HDMI eARC / ARC-yhteyden kautta.

HT-S20R

HT-S20R on edullinen, mutta tehokas 5.1-kanavainen äänentoistolaite. Tyylikkäästi muotoiltu ja ominaisuuksiltaan erinomaisen hinta-laatusuhteen omaava malli tarjoaa 400W tehoa, kaksi takakaiutinta ja subwooferin. HT-S20R on myös helppo kytkeä televisioon HDMI:n, optisen tai analogisen tulon kautta, sillä se on suunniteltu sopimaan täydellisesti televisioiden viereen. Kaiuttimella voi myös nauttia musiikista Bluetooth®-yhteyden tai USB:n kautta.

HT-G700 on kaupoissa toukokuussa 2020, suositushinta 450 euroa.

HT-S20R on kaupoissa toukokuussa 2020, suositushinta 250 euroa.

Lisätietoja tuotteesta: https://www.sony.fi/electronics/kotiteatteri/t/kaiutinpalkit

Tietoja Sony Corporationista

Sony Corporation on luova viihdealan yritys, joka perustaa liiketoimintansa vankkaan teknologiaosaamiseen. Peli- ja verkkopalveluista musiikkiin, valokuvaukseen, elektroniikkaan ja rahoituspalveluihin – Sonyn tarkoituksena on tuoda maailmaan tunnetta luovuuden ja teknologian kautta. Lisätietoja osoitteessa http://www.sony.net/