Seuraa Sony Finland.

Sony laajentaa yhteistyötään viestintätoimisto Manifeston kanssa

Lehdistötiedote   •   Elo 12, 2019 09:21 EEST

Sony keskittää matkapuhelinviestintänsä Sonyn muista kuluttajatuotteista vastanneelle viestintätoimisto Manifestolle. Keskittämisen taustalla on aiemmin omana yksikkönään toimineen Sony Mobilen yhdistyminen Sony Electronicsin kanssa huhtikuussa 2019. Yksiköiden yhdistyminen tukee tuoteryhmien välisiä synergiaetuja. Esimerkiksi Sony Alpha -sarjan kameroissa ja Sony Bravia -televisioissa käytetty tekniikka on käytössä enenevissä määrin yhtiön Xperia-älypuhelimissa.

“Historiallisista syistä johtuen Sonyn kaksi divisioonaa työskenteli maakohtaisesti eri viestintätoimistojen kanssa. Yhdistymisen myötä oli luonnollista keskittää myös viestintämme ja tuotelainat yhdelle toimistolle. Jatkamme työskentelyä viestintätoimisto Manifeston kanssa”, taustoittaa Line Holm Hansen, Sonyn Pohjoismaiden PR-vastaava.

”Sonyn päätös laajentaa yhteistyötämme on erittäin hieno uutinen ja luottamuksen osoitus työtämme kohtaan. Yhteistyö Sonyn Xperia-brändin kanssa käynnistyy vauhdilla syyskuun alussa järjestettävien IFA-kuluttajamessujen myötä. Sony on läsnä messuilla laajalla kuluttajatuotevalikoimallaan. Työskentely Xperia-puhelinten kanssa on mielenkiintoista, sillä brändi on meillä erittäin kilpaillussa markkinassa haastajan asemassa. Mobiilimarkkinoilla eletään muutoinkin mielenkiintoisia aikoja. Meillä on hyvä ja kokenut tiimi tukemaan Sonyn asemaa”, sanoo Manifeston toimitusjohtaja Harri Kammonen.

Sony Xperia -puhelimista kiinnostuneita toimittajia pyydetään olemaan jatkossa yhteydessä Viestintätoimisto Manifestoon, joka vastaa brändin puhelinviestinnästä ja tuotelainauksista. Yhteydenotot voi osoittaa sony@manifesto.fi.

Tietoja Sony Corporationista

Sony Corporation on luova viihdealan yritys, joka perustaa liiketoimintansa vankkaan teknologiaosaamiseen. Peli- ja verkkopalveluista musiikkiin, valokuvaukseen, elektroniikkaan ja rahoituspalveluihin – Sonyn tarkoituksena on tuoda maailmaan tunnetta luovuuden ja teknologian kautta. Lisätietoja osoitteessa http://www.sony.net/