Seuraa Sony Finland.

Sony lanseeraa Apple TV -sovelluksen valikoiduille älytelevisioille

Lehdistötiedote   •   Loka 14, 2020 16:00 EEST

Tästä päivästä lähtien eurooppalaiset asiakkaat voivat nauttia Apple TV+ ja Apple TV -kanavista sekä paljon muusta valikoiduilla tv-malleilla

Sony Europe on tänään julkistanut, että asiakkaat voivat vastedes käyttää Apple TV -sovellusta valikoiduilla Sonyn älytelevisioilla 

[1] nauttiakseen Apple TV+ ja Apple TV -kanavista, uusista ja suosituista elokuvista sekä henkilökohtaisista katseluehdotuksista. Apple TV -sovellus tuodaan markkinoille Euroopassa tästä päivästä lähtien Sonyn XH90-mallistolle ohjelmistopäivityksen myötä.

Apple TV -sovellus tuo yhteen parhaat tavat katsoa sarjoja ja elokuvia yhdestä paikasta. Sovelluksesta löytyy Applen uusi videotilauspalvelu Apple TV+, joka tarjoaa maailman luovimpien tarinankertojien kynästä syntyneitä alkuperäissarjoja, elokuvia ja dokumentteja, kuten ‘The Morning Show,’ ‘See,’ ‘Defending Jacob,’ ‘Ted Lasso,’ ‘Greyhound,’ ‘The Banker,’ ‘Boys State’ ja ‘Beastie Boys Story.’ Apple TV -sovelluksessa asiakkaat voivat myös tilata Apple TV -kanavia ja katsoa niitä ilman mainoksia juuri silloin, kun itselle parhaiten sopii. Family Sharing -toiminnon ansiosta jopa kuusi perheenjäsentä voi jakaa Apple TV -kanavien tilauksen käyttämällä henkilökohtaista Apple-tunnustaan ja -salasanaa.

Sonyn älytelevisiot tarjoavat käyttäjille helpon pääsyn erilaisiin sisältöihin ja palveluihin. Sonyn huippulaadukkaiden X1-prosessoreiden, TRILUMINOS™ -näytön ja immersiivisten ääniominaisuuksien ansiosta asiakkaat pääsevät kokemaan Apple TV -sovelluksen sisältöjä juuri siten kuin niiden tekijät tarkoittivat. Sonyn älytelevisioiden käyttäjät voivat selailla Apple TV -sovelluksen tarjontaa ostaakseen tai vuokratakseen katseltavaa yli 100 000 elokuvaa ja tv-sarjaa kattavasta valikoimasta, joka pitää sisällään 4K HDR- ja Dolby Atmos -sisältöjä. Lisäksi he pääsevät nauttimaan henkilökohtaisista katselusuosituksista ja saavat pääsyn Applelta lunastamiensa elokuvien ja tv-sarjojen kirjastoon. Valikoidut Sonyn televisiot myös tukevat AirPlay 2:ta ja HomeKitiä[2]. AirPlay 2:lla asiakkaat voivat kätevästi toistaa videoita ja muita sisältöjä iPhoneltaan, iPadiltaan tai Maciltään suoraan älytelevisiolleen. HomeKitin avulla asiakkaat voivat helposti ja turvallisesti kontrolloida Sonyn älytelevisiota käyttämällä Home app -sovellusta tai pyytämällä Siriltä apua Apple-laitteellaan.

Asiakkaat voivat tilata Apple TV+:n Apple TV -sovelluksesta Sonyn älytelevisioilla, iPhonella, iPadilla, Apple TV:llä, iPod touchilla, Macillä ja muilla alustoilla, muun muassa osoitteessa tv.apple.com. Asiakkaat, jotka rajoitetun ajan kuluessa hankkivat uuden iPhonen, iPadin, Apple TV:n, iPod touchin tai Macin, pääsevät nauttimaan vuodeksi Apple TV+:sta ilmaiseksi.[3]

Apple TV -sovellus lanseerataan Sonyn valikoiduille vuoden 2018 tv-malleille ja useimmille vuoden 2019 ja 2020 malleille vuoden loppuun mennessä.

Lue lisää aiheesta verkkosivulla: https://www.sony.fi/electronics/televisiot/xh90-se...

[1] Apple TV -sovellus saatavilla pian joko automaattisen tai manuaalisen ohjelmistopäivityksen myötä seuraaville Sony BRAVIA -televisioille (www.apple.com/apple-tv-app/devices/) seuraavilla alueilla (support.apple.com/HT204411).

[2] iOS 12.2 tai uudempi, tai macOS 10.14.4 tai uudempi vaaditaan. Apple ID –tili vaaditaan. Tilaukseen saattaa liittyä vaatimus tiettyyn sisältöön pääsystä. AirPlay-laiteohjelmapäivitys vaaditaan ja on saatavilla talvella 2020.

[3]Yksi tilaus Family Sharing -ryhmää kohden. Tilaus uusiutuu automaattisesti, kunnes se perutaan.Rajoituksia ja muita ehtoja sovelletaan; lue lisätietoja osoitteesta apple.com/promo.

Tietoja Sony Corporationista

Sony Corporation on luova viihdealan yritys, joka perustaa liiketoimintansa vankkaan teknologiaosaamiseen. Peli- ja verkkopalveluista musiikkiin, valokuvaukseen, elektroniikkaan ja rahoituspalveluihin – Sonyn tarkoituksena on tuoda maailmaan tunnetta luovuuden ja teknologian kautta. Lisätietoja osoitteessa http://www.sony.net/