Seuraa Sony Finland.

Sony nostaa juhlijoiden kannat kattoon uusilla High Power Audio -äänentoistojärjestelmillä

Lehdistötiedote   •   Syys 01, 2016 14:15 EEST

  • Uudet äänentoistojärjestelmät käynnistävät juhlat suurilla tehoilla ja EXTRA BASS™ -ominaisuudella
  • Strobo-valotehosteet luovat aidon tanssilattiatunnelman
  • Kätevän muotoilun ansiosta liikuttelu on helppoa

Uusilla Sonyn äänentoistojärjestelmillä juhlien järjestämiseksi tarvitsee vain kerätä ystävät koolle ja laittaa musiikki soimaan GTK-XB5- tai MHC-V77-äänentoistojärjestelmän kautta. Olohuoneeseen tai takapihalle syntyy upea yökerho- tai festaritunnelma, eli bileet ovat heti käynnissä. Muhkea äänenlaatu, tunnelmaa luovat valotehosteet ja helppo langaton yhdistettävyys tekevät äänentoistouutuuksista juhlien keskipisteen.

Kytkemällä EXTRA BASS™ -ominaisuuden päälle, basso on entistäkin syvempi. Äänenlaadusta ei myöskään ole tingitty, sen takaa Sonyn DSEE (Digital Sound Enhancing Engine) -tekniikka, joka skaalaa äänen ylös palauttaen pakattujen tiedostojen laadun. Tunnelman viimeistelevät komeat valo- ja äänitehosteet.

Basso määrää tahdin

Sonyn XB5 on uusin lisäys EXTRA BASS -tuotesarjaan. Uutuus on suositun GTK-XB7-äänentoistojärjestelmän pikkuveli. XB5 on isoveljeään 20 % pienempi ja kevyempi sisältäen kuitenkin kaikki tärkeimmät ominaisuudet musiikin tahdissa ja eri väreissä vilkkuvia valotehosteita myöten.

GTK-XB5 toimii mainiosti yhdessä SongPali-sovelluksen kanssa. Sovelluksen kautta voi valita eri tehosteita, kuten valoja. Bluetooth- ja NFC-yhteyksien kanssa langaton yhdistäminen on helppoa ja toki musiikkia voi luukuttaa myös perinteisesti yhdistämällä piuhalla musiikinlähteeseen.

XB5-kaiuttimet voi myös yhdistää keskenään, jolloin saadaan aikaan entistäkin jylhempi soundi.

Omannäköinen tanssilattia

Sonyn toinen jykevä-ääninen uutuus, V77, sisältää kaiken äänentoistoon tarvittavan yhdessä paketissa. Laite on muotoiltu tilaa säästäväksi ja se on kuljetettavissa kätevästi pyörillä.

Äänentoistojärjestelmässä on sisäänrakennettu WiFi, joten suosikkisovelluksia voi käyttää vaivattomasti Google Cast™ii -laitteen tai Spotify Connectin kautta. Wireless Party Chain -ominaisuudella saa kytkettyä jopa 10 erillistä yksikköä toisiinsa langattomasti, jolloin yksiköt muodostavat todellisen bileympäristön äänen ja valojen toimiessa synkronoidusti. Uutuudessa on säilytetty edeltäjänsä, MHC-V7D, perintönä eleohjaus samoilla tutuilla vuorovaikutteisilla ominaisuuksilla. Lisäyksenä on uudenlainen kosketuspaneeli ja oma toiminto teemavalaistukselle. Lisäksi laitteen pääliosa on roiskeenkestävä, joten juomien läikkyminen ei ole katastrofi.

Yhdistettävyys on erinomainen, laitteessa on monilähdetoisto HDMI-yhteydellä, Bluetooth® ja NFC. Lisäksi laitteessa on audio-sisääntulo, CD/DVD-soitin, USB, kaksi mikrofoniliitintä ja FM-radioviritin, joten järjestelmässä on todella kaikki mahdollinen.

Uutuusmallit tulevat myyntiin arviolta lokakuussa ja suositushinnat ovat:

GTK-XB5:n. 270 euroa

MHC-V77:n. 780 euroa

voibsbs vaa verrattuna aiempin (VCT-HM2) mukana tulevan sovittimen avulla. s kiinnittää kiinnikkeisiin, vaa verrattuna aiempin

i SongPal-sovelluksen avulla voi yhdistää Sony-kaiuttimia ympäri taloa ja hallinnoida musiikkia WiFi- tai Bluetooth®-yhteyden kautta, eli musiikkia voi etsiä verkon suoratoistopalveluiden kautta.

ii Google Cast on Google Incin tavaramerkki

Lisätietoja:

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordic lene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):Noora Orlimo, Viestintätoimisto Manifesto sony@manifesto.fi / +358 44 517 40 55

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, valokuvaus-, peli- ja viestintä-, key device- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on Music-, Pictures-, Computer Entertainment- ja Online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritys. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2015 päättyneenä tilivuonna oli noin 68 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja, Sony Global -verkkosivut: www.sony.net

Liitetiedostot

PDF-tiedosto