Seuraa Sony Finland.

Sony tuo kotiin koko huoneen täyttävän elokuvateatterimaisen äänentoiston

Lehdistötiedote   •   Maalis 18, 2015 13:58 EET

Sony esittelee virtaviivaisen ohuet uudet Soundbar- ja Soundbase-mallit.

  • HT-CT780 ja HT-CT380 Soundbarit varustettuna One-touch yhden kosketuksen suoratoisto-ominaisuudella.
  • HT-XT100 Soundbase varustettuna One-touch yhden kosketuksen suoratoisto-ominaisuudella.

Sony tuo keväällä uutuuksia todellisille elokuvaintoilijoille ja vannoutuneille musiikin ystäville. Uudet Soundbarit ja Soundbase-bassokaiuttimet herättävät viihteen eloon tehokkaalla monikanavakorostuksella ja tinkimättömällä tyylillä.

HT-CT780 Soundbar

Virtaviivainen ja matalaprofiilinen HT-CT780 Soundbar syventää television katsomisen äänimaailmaa mukaansatempaavalla 2.1-kanavaisella äänellä. Lisäksi se vie vähemmän tilaa olohuoneessa. Tuottamalla huikean 330 W ulostulon, tehokas HT-CT780 sopii erinomaisesti yhteen nykyisten suurien, 46-tuumaisten ja sitä suurempien televisioiden kanssa.

Elokuvan dialogi, tehosteet ja musiikki kuulostavat loistavalta riippumatta missä istuu S-Force PRO Front Surround -ominaisuuden ansiosta. Kaksitiekaiuttimet varustettuna erillisillä korkeiden äänien diskanttikaiuttimilla antavat hienon ja yksityiskohtaisen äänen, kun taas kokonaisuuden mukana tuleva langaton subwoofer-bassokaiutin tuottaa vaikuttavan eheän, korostetun basson.

Yhden kosketuksen One touch-toiminnolla ja NFC- ja Bluetooth®-yhteyksien kautta, musiikinkuuntelu mobiililaitteelta onnistuu välittömästi. Esimerkiksi omien juhlien soittolistan toistaminen onnistuu helposti ainoastaan koskettamalla NFC-yhteensopivaa mobiililaitetta Soundbaria vasten. HT-CT780 Soundbaria voi hallinnoida suoraan älypuhelimen tai tabletin kautta Sonyn SongPal-mobiilisovelluksella.

Kolme HDMI-sisääntuloa mahdollistavat kaikkien omien HD-laitteiden yhdistämisen, kun TV vie vain sille varatun yhden HDMI-paikan. Laite tukee laajaa valikoimaa HD-audiokoodekkeja, joten todellisten viihteen ystävien tarpeet on huomioitu, kun taas HDCP 2.2 -kanava mahdollistaa täyden 4K-suoratoiston.

HT-CT380/HT-CT381 Soundbar

Soundbar on ihanteellinen käytettäväksi 46-tuumaisten ja sitä suurempien televisioiden kanssa, virtaviivaisen ohut HT-CT380 voidaan asentaa myös seinälle tai hyllyyn. Tämä ohut ja tyylikäs Soundbar tuottaa 300 W tehokasta 2.1-kanavaista surround-ääntä. Laite on varustettu S-Force PRO Front Surround –ominaisuudella taaten todella mukaansatempaavan kokemuksen. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu kompakti langaton subwoofer-bassokaiutin, joka voidaan sijoittaa mihin tahansa kätevään paikkaan, ja joka tuottaa eheän ja tyydyttävän bassoäänen.

Aivan kuten CT780-mallissa, myös tässä Soundbarissa on yhden kosketuksen One-touch-ominaisuus NFC- ja Bluetooth®-yhteyksien kautta. Lisäksi sitä voi hallinnoida mobiililaitteen kautta SongPal-sovelluksen avulla. HT-CT381 on viimeistelyltään tyylikkään hopeinen.

HT-XT100 TV Soundbase

Aivan television alle sijoitettava HT-XT100 TV Soundbase antaa lisää pontta elokuvien ja TV-sarjojen mataliin ääniin. Laitteesta lähtee 80 watin edestä jykevää 2.1-kanavaista ääntä tehostettuna sisäänrakennetun subwooferin tuottamalla eheän hallitulla bassolla. Jos puhetta on hankala kuulla, tarvitsee vain painaa Voice-näppäintä ja dialogi tarkentuu heti. Musiikin suoratoisto älypuhelimesta onnistuu helposti NFC- ja Bluetooth®-yhteyksillä tai vaihtoehtoisesti lempikappaleiden soittaminen onnistuu myös USB-kovalevyn kautta.

HT-CT180 ja HT-CT780 Soundbarit ja HT-XT100 TV Soundbase täydentävät Sonyn kotiteatterimallistoa. Kaikki uutuudet tarjoavat ensiluokkaista äänenlaatua sekä helppoa käytettävyyttä Bluetooth®- ja NFC-yhteyden avulla. Uudet Soundbarit ja TV Soundbase tulevat myyntiin Suomessa keväällä 2015. Uusien mallien suositushinnat ovat:

HT-CT780n. 430 euroa

HT-CT380n. 360 euroa

HT-CT381n. 360 euroa

HT-XT100n. 250 euroa

Painokelpoisia kuvia tuotteista on saatavilla osoitteesta https://www.sonynordicimages.net/home-cinema

Lisätietoja:

Ulrik Petersen, Senior Marketing Manager, Home Entertainment

ulrik.petersen@eu.sony.com / +45 43 55 70 11

Tai

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordiclene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):

Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifestosony@manifesto.fi / 050 371 5364

Sony on yksi maailman johtavista sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden innovoijista. Sony on tunnettu sen audiovisuaalisista tuotteista kuten 4K Ultra HD ja Full HD LED BRAVIA™ -televisioista, Cyber-shot™-digitaalikameroista, Handycam®-videokameroista, “α”-mallin (lausutaan Alpha) digitaalisista SLR-kameroista, Sony-tableteista ja Walkman®-MP3-soittimista sekä VAIO™-tietokoneista ja ammattilaisten broadcast-tuotantolaitteista.

Lisätietoja Sony Europesta osoitteessa: www.sony-europe.com. Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Sony, WALKMAN, VAIO, Cyber-shot, Handycam, α, Exmor, BRAVIA and XDCAM ovat Sony Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat niiden yritysten omistamia joille kyseiset tavaramerkit ovat rekisteröity.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto