Seuraa Sony Finland.

Sony tuo markkinoille kaksi uutta 4K-kotiteatteriprojektoria, jotka käyttävät kehittynyttä prosessointia ja HDR-parannusta

Lehdistötiedote   •   Huhti 15, 2021 15:00 EEST

VPL-VW890ES ja VPL-VW290ES tuottavat mukaansatempaavan katselukokemuksen tehokkaalla, projektoreihin suunnitellulla prosessorilla X1 for projector

Sony on julkistanut tänään kaksi uutta 4K (4096 x 2160) -kotiteatteriprojektoria, joissa on Sonyn BRAVIA-televisioissa käytetty ja projektoreille optimoitu tehokas X1 for projector -kuvaprosessori. Prosessori käyttää innovatiivista tekniikkaa tarkkaan kuva-analyysiin ja tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten Dynamic HDR Enhancer- ja Reality Creation -toiminnot. VPL-VW890ES-lasermalli (2 200 lm), jossa on All-Range Crisp Focus (ARC-F) -objektiivi, ja VPL-VW290ES-valaisinmalli (1 500 lm) tuottavat mukaansatempaavan katselukokemuksen ja välittävät sisällön tekijöiden tarkoittamalla tavalla. Kokonaisuuden kruunaavat todentuntuiset yksityiskohdat, upea syvyys sekä kontrasti, joka on optimoitu kuluttajille, integraattorille ja käyttäjän määrittämille kanaville.

”Olipa kyse sitten elokuvien katselusta tai pelaamisesta, asiakkaat haluavat yhä enemmän nauttia mukaansatempaavista viihde-elämyksistä kotonaan. 4K SXRD -projektorimme ovat tarjonneet näitä kokemuksia markkinoiden kärjessä jo lähes vuosikymmenen ajan, ja olemme iloisia voidessamme lisätä nämä kaksi tehokasta uutuutta kotiteatteriprojektorien kattavaan valikoimaamme”, toteaa kotiteatterituotteista vastaava tuotepäällikkö Christopher Mullins Sony Professional Displays & Solutionsista. ”Tuomalla markkinoille nämä uudet mallit osoitamme jatkuvan sitoutumisemme uusien ratkaisujen kehittämiseen ja dynaamisten katselukokemusten tarjoamiseen suurelta näytöltä – tuomme koteihin mahtavia elämyksiä.”

VPL-VW890ES ja VPL-VW290ES – yhteiset ominaisuudet

  • Dynamic HDR Enhancer: Uuden X1for projector -prosessorin tehon ansiosta kuva-analyysi on tarkempaa ja HDR-parannus tehokkaampaa kuin aikaisemmissa malleissa. Kehittynyt HDR-toiminto analysoi jokaisen kohtauksen ja tuottaa siten parhaan kontrastin HDR-sisältöön. Sen ansiosta valoisat kohtaukset ovat entistä kirkkaampia ja tummat kohtaukset entistä tummempia. Kontrastin ja kirkkauden dynaamista aluetta voidaan laajentaa entisestään laseriin ja iirikseen yhdistämällä*.
  • Sonyn ainutlaatuinen huipputarkka Reality Creation -tekniikka: X1 for projector -kuvaprosessori analysoi jokaisen kohtauksen tuottaen upeaa 4K-sisältöä ja todentuntuisia yksityiskohtia ja syvyyttä. Myös 2K- tai Full HD -sisältö skaalataan lähes 4K-tarkkuuteen.
  • Alkuperäinen 4K SXRD™ -paneeli: Molemmat mallit tarjoavat 4K-tarkkuuden (4096 x 2160), ja kuvan 8,8 miljoonaa pikseliä tekevät siitä uskomattoman luonnollisen. Projektorien tuottamat täyteläisen syvät mustan sävyt, selkeä liike ja sulava kuva takaavat, että värit toistuvat eloisina, ja tuovat kuvaan enemmän sävyjä ja syvyyttä kuin tavallisissa projektorijärjestelmissä.
  • Upea kuvanlaatu koko kuva-alueella: VPL-VW890ES käyttää ARC-F-objektiivia, joka takaa ylivertaisen kuvanlaadun koko kuva-alueella. Suuriaukkoisessa objektiivissa on 18 lasielementtiä, mukaan lukien kuusi ELD (extra low dispersion) -elementtiä. Tämän ansiosta päävärit – punainen, vihreä ja sininen – toistuvat optimaalisesti myös näytön reunoissa, ja kuva on kauttaaltaan selkeä ja eloisa.

VPL-VW890ES – keskeinen ominaisuus

Uudet VPL-VW890ES- ja VPL-VW290ES-mallit korvaavat VPL-VW870ES- ja VPL-VW270ES-mallit. Edeltävien mallien tavoin uusissa projektoreissa on myös syöttöviivettä vähentävä tila, joka parantaa merkittävästi näytön reaktionopeutta. Sen ansiosta pelaajat voivat nauttia parhaasta mahdollisesta pelikokemuksesta sekä odotukset täyttävästä ylivertaisen yksityiskohtaisesta kuvanlaadusta.

Hinnat ja saatavuus

  • VPL-VW890ES-malli on tulossa myyntiin kevään aikana. Tuotetietoja on saatavilla täältä
  • VPL-VW290ES-malli on tulossa myyntiin kevään aikana sekä mustana että valkoisena. Tuotetietoja on saatavilla täältä

*Koskee vain VPL-VW890ES-lasermallia


Tietoja Sony Professional Displays & Solutionsista

Sony Professional Displays & Solutions on osa Sony Corporationia, ja sen pyrkimyksenä on vapauttaa kuvien voima ja auttaa sitä kautta asiakkaita toteuttamaan visionsa. Sony perustaa toimintansa innovatiiviseen tekniikkaan ja pitkäaikaiseen asiantuntemukseen sekä tuottaa mullistavia asiakasratkaisuja tekemällä yhteistyötä erikokoisten yritysten ja oppilaitosten kanssa. Yli 40 vuoden kokemus ja luotettavien teknologiakumppaneiden tuki takanaan Sony tarjoaa asiantuntemusta, tuotteita ja palveluita, jotka tuottavat todellista arvoa yrityksille sekä valistavat ja innostavat asiakkaita.

Lisätietoja on osoitteessa http://pro.sony.eu

Sony Corporation is responsible for the Electronics Products & Solutions (EP&S) business in the Sony Group. With the vision of "continuing to deliver Kando and Anshin to people and society across the world through the pursuit of technology and new challenges," Sony will create products and services in areas such as home entertainment & sound, imaging, and mobile communications. For more information, visit: http://www.sony.net/