Seuraa Sony Finland.

Sonylle menestystä EISA 2020 -palkinnoissa – Muun muassa ensimmäinen voitto vuoden vlogikamera -kategoriassa

Lehdistötiedote   •   Elo 15, 2020 02:00 EEST

  • Edistynyt täyden kuvakoon kamera 2020-2021: Alpha 7R IV
  • Vlogikamera 2020-2021: ZV-1
  • Supertelezoom-objektiivi 2020-2021: FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS
  • Laajakulmaobjektiivi 2020-2021: FE 20mm F1.8 G
  • Multimediaälypuhelin 2020-2021: Xperia 1 II

Sony on valittu parhaaksi viidessä kategoriassa Expert Imaging and Sound Associationin (EISA) vuosittaisessa palkintotilaisuudessa. EISA on kansainvälisesti tunnustettu kuluttajatuotteiden asiantuntijaorganisaatio ja Sony on ylpeä saadessaan tänä vuonna tunnustusta neljälle digitaalisen kuvauksen huipputuotteelleen (kahdelle objektiiville ja kahdelle rungolle) sekä puhelinkategoriassa lippulaivamallilleen Xperia 1:lle.

EISA Edistynyt täyden kuvakoon kamera 2020-2021
Alpha 7R IV

Sony Alpha 7R IV on ensimmäinen täyden kuvakoon kamera, jossa on uskomaton 61 MP resoluutio. Siinä on myös kamerateollisuuden paras tarkennusjärjestelmä, mukaan lukien älykäs reaaliaikainen tarkennuksen seuranta ja silmäntunnistus.

5-akselisen sisäisen kuvanvakaajan ansiosta ei kameran tärähtely vaikuta kuvien terävyyteen.

Terävästi toistavan sähköisen etsimen ja BIONZ X -prosessorin myötä tämä kamera on luotettava ja monipuolinen työväline, jolla hoitaa käytännössä minkä tahansa valokuvaustilanteen, vaativimmalla tasolla.

EISA Vlogikamera 2020-2021

ZV-1

Tämä innovatiivinen kompaktikamera on tarkoitettu sisällöntuottajille ja vloggaajille. Se tarjoaa mahtavat video-ominaisuudet, kuten 4K-tallennuksen ja S-Log -gamman. Sen korkealaatuinen, sisäänrakennettu mikrofoni on varustettu tuulisuojalla ulkokuvausta ajatellen. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää ulkoista mikrofonia, joko audioliitännän kautta tai lisävarustekengällä. ZV-1 on myös erittäin hyvä kamera valokuvaamiseen. Siinä on nopea automaattitarkennus ja monipuolinen, kääntyvä takanäyttö.

Yhdessä lisävaruste-käsikahvan kanssa, jossa on langaton kauko-ohjaus ja joka toimii myös pöytäjalustana, ZV-1 on erinomainen tuotannon työkalu, joka helpottaa vloggaajia sisällön luomisessa ja jakamisessa.

Supertelezoom-objektiivi 2020-2021

Sony FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

Tämä ultra-telezoom on niiden mieleen, jotka pitävät luonto- ja urheilukuvauksesta, mutta eivät halua painavaa objektiivia. Se on omassa luokassaan sekä edullinen että kevyt, mutta tuottaa todella terävää kuvanlaatua jopa suurimmalla aukolla, mikä on hyvin tärkeätä objektiiville jota käytetään useimmiten polttoväleillä 400-600 mm.

Automaattitarkennus on hyvin nopea, ja suurikokoisella zoomausrenkaalla vaihdat polttoväliä miellyttävän pehmeästi 200 millistä 600 milliin, ilman että objektiivin pituus tai painopiste samalla muuttuisi.

Polttovälialuetta voi laajentaa entuudestaan, kun käytetään Sonyn 1,4x- ja 2,0x -telejatkeita, jotka ovat täysin yhteensopivia automaattitarkennuksen kanssa.

EISA Laajakulmaobjektiivi 2020-2021

Sony FE 20mm F1.8 G

Pienikokoinen ja kevyt Sony FE 20mm F1.8 G on poikkeuksellinen objektiivi, joka tuottaa todella teräviä kuvia koko kuva-alalle, jopa aukolla f/1,8. Sen optisessa konstruktiossa on käytetty edistyneitä asfäärisiä ja alhaisen värihajonnan elementtejä, joiden ansiosta kuvanlaatu nurkasta nurkkaan on korkeatasoinen, ja jotka torjuvat kromaattista aberraatiota sekä vaimentavat toistovirheitä. 9-lehtisen himmentimen ansiosta valokuvaaja pystyy luomaan kauniisti pehmeneviä taustoja. Kaksi XD-moottoria varmistavat hyvin nopean, tarkan ja hiljaisen tarkennuksen, ja käsitarkennuksessa sen lyhyintä 18 cm kuvausetäisyyttä voi käyttää vaikuttaviin lähikuviin.

EISA Multimediaälypuhelin 2020-2021

Xperia 1 II

Sonyn Xperia 1 II on kuin räätälöity valokuvaajille, videoita kuvaaville, elokuvantekijöille, musiikki-intoilijoille sekä mobiilipelaajille. Sen kolmen linssin kamera lainaa ominaisuuksia edistyksellisestä Alpha-sarjasta, mukaan lukein 20fps-tason autofocus sekä automaattinen silmäntunnistus sekä kohteen silmään kohdentaminen sekä ihmisille että eläimille[i]. Lisäksi Photography Pro sekä Cinematography Pro ovat tuttuja Sonyn ammattilaislaitteista. Median kuluttamista silmällä pitäen Xperia 1 II sisältää 21:9-suhteisen CinemaWide 6.5” 4K HDR OLED -näytön[ii]sekä Dolby Atmos -äänen ja lisäksi se tukee 360 Reality Audio -musiikkiformaattia[iii]. Pelaajat voivat nauttia konsolinomaisesta kokemuksesta PlayStation®4’s DUALSHOCK®4 Wireless Controllerin[iv] ansiosta. Qualcomm® Snapdragon 865 5G Mobile Platform pitää huolen suorituskyvystä.

Lisätietoja tuotteista:

https://www.sony.fi/electronics/cyber-shot-kompaktikamerat/zv-1

https://www.sony.fi/electronics/jarjestelmakamerat/ilce-7rm4

https://www.sony.fi/electronics/kameran-objektiivit/sel200600g

https://www.sony.fi/electronics/kameran-objektiivit/sel20f18g

https://www.sony.fi/electronics/alypuhelimet/xperia-1m2

[i] Täydellistä tarkennusta ei välttämättä saavuteta tietyillä kohteilla tietyissä tilanteissa eikä kaikkien eläinten kanssa.

[ii]Näyttösuhteet voivat vaihdella sisällön mukaan.

[iii] 360 Reality Audio vaatii tilauksen yhteensopivalle verkkomusiikkipalvelulle, ja kolmansien osapuolten ehdot, ehdot, tilit ja maksut voivat olla voimassa.

[iv] DUALSHOCK®4 sekä XD -jalusta myydään erikseen. Yhteensopivuus pelinimikkeiden kanssa voi vaihdella. 

Tietoja Sony Corporationista

Sony Corporation on luova viihdealan yritys, joka perustaa liiketoimintansa vankkaan teknologiaosaamiseen. Peli- ja verkkopalveluista musiikkiin, valokuvaukseen, elektroniikkaan ja rahoituspalveluihin – Sonyn tarkoituksena on tuoda maailmaan tunnetta luovuuden ja teknologian kautta. Lisätietoja osoitteessa http://www.sony.net/