Seuraa Sony Finland.

Sonylta uudet niskasangalliset WI-1000XM2 -vastamelunappikuulokkeet

Lehdistötiedote   •   Syys 05, 2019 14:15 EEST

  • Markkinoiden johtava vastameluteknologia1
  • Uusi HD-tason QX1-vastameluprosessori
  • Uuden sukupolven niskasanka tuottaa erinomaisen äänenlaadun ja tekee kuulokkeista mukavat pitkään käytettäessä.
  • Älykkäät kuunteluominaisuudet mahdollistavat kuuntelukokemuksen räätälöinnin sinulle sopivaksi.

Sonyn uudet WI-1000XM2 -vastamelukuulokkeet häivyttävät tehokkaasti taustamelun. Tukevasti istuva rakenne ja sopivassa kulmassa olevat kuulokkeet estävät osaltaan taustahälyn pääsyä korvaan. Lisäksi kaksinkertainen Dual Noise Sensor -anturiteknologia tavoittaa kaiken tyyppiset äänet. Tämän jälkeen Sonyn HD-vastameluprosessori QN1:n ansiosta taustahälyn häivytys on erittäin tehokasta. Lentokoneen matkustamon hurina poistuu kuulokkeilla tehokkaasti Athmospheric Pressure Optimising -ilmanpaineenoptimointitoiminnon avulla.

Ensiluokkainen äänenlaatu

WI-1000XM2-kuulokkeiden äänenlaatuun on panostettu. Huolimatta kuulokkeiden kompaktista koosta, niskapantaan liitetyissä tulpissa on HD-hybridikuuloke-elementtijärjestelmä, joka sisältää 9 mm dynaamisen kuuloke-elementin sekä balansoidun magneettiytimisen elementin. Tämä tuottaa laajan taajuusalueen, joten äänentoisto on kirkasta kattaen äänialueen matalista bassoista korkeisiin ääniin. Sisäänrakennettu QN1-vastameluprosessori muuttaa äänisignaalin 32-bittiseksi ja digitaalisen signaalin analogiseksi korkealaatuisesti. Lisäksi siinä on kuulokevahvistin. Tämän ansiosta signaalin muuntosuhde ääneksi on erinomainen ja äänen vääristyminen on minimaalista. Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) -skaalaa pakattuja digitaalisia musiikkitiedostoja, MP3-muodot mukaan lukien, tuoden korkearesoluutioisen äänenlaadun lähemmäs sinua.

Mukava ja mullistava kuuntelukokemus

WI-1000XM2-kuulokkeiden mukavasti istuva silikoninen niskasanka on myös kevyt. Kuulokenapit asettuvat tukevasti korvaan kulmallisen muotoilunsa ansiosta.

WI-1000XM2-kuulokkeiden akku kestää jopa 10 tuntia2, joten virtaa riittää koko päiväksi. Kymmenen minuutin pikalatauksella saa 80 minuuttia kuunteluaikaa.

WI-1000XM2-kuulokkeiden käyttöliittymä on intuitiivinen. Kuulokkeissa on helppokäyttöinen hallintayksikkö. Handsfree-puhelut sujuvat hyvin hallintayksikössä olevan sisäänrakennetun mikrofonin kautta. Kuulokkeiden korvanapeissa on magneetit, joilla kuulokkeet menevät kätevästi kasaan kuljetuksen ajaksi etteihäiritseviä sotkuja syntyisi. Kuulokkeiden mukana tulee kätevä kangaspäällysteinen säilytyskotelo, jonka sisään mahtuvat myös kuulokepiuha, USB-kaapeli ja lentokoneeseen sopiva liitin.

Kuulokkeissa on myös Adaptive Sound Control -toiminto, joka muuttaa kuulokkeiden asetuksia automaattisesti käyttäjän toiminnan mukaisesti. Kuulokkeet ovat myös yhteensopivat Sony | Headphones Connect -sovelluksen kanssa, jolla voi mukauttaa musiikinkuuntelua yhtä helposti kuin omaa tyyliä.

WI-1000XM2-vastamelunappikuulokkeiden hinta on 330 euroa ja kuulokkeet tulevat kauppoihin tammikuussa 2020.

Lisätietoa Sonyn tuotteista: http://presscentre.sony.eu

Tietoja Sony Corporationista

Sony Corporation on luova viihdealan yritys, joka perustaa liiketoimintansa vankkaan teknologiaosaamiseen. Peli- ja verkkopalveluista musiikkiin, valokuvaukseen, elektroniikkaan ja rahoituspalveluihin – Sonyn tarkoituksena on tuoda maailmaan tunnetta luovuuden ja teknologian kautta. Lisätietoja osoitteessa http://www.sony.net/