Seuraa Sony Finland.

Sonylta uusia tuotteita: WH-H910N h.ear -kuulokkeet sekä NW-A105 Walkman®

Lehdistötiedote   •   Syys 05, 2019 14:15 EEST

  • Jännitystä elämään rikkaan äänimaailman uusilla Sonyn h.ear-kuulokkeilla sekä suoratoistopalveluiden kanssa yhteensopivilla Walkman®-soittimilla
  • WH-H910N -kuulokkeissa sekä NW-A105 Walkman® -soittimessa on molemmissa viisi värivaihtoehtoa sekä uusi linjakas muotoilu
  • Entistä parempi akunkesto ja älykkäät ominaisuudet tekevät WH-H910N -kuulokkeilla kuuntelemisesta miellyttävää
  • Nauti korkealaatuisesta ääniteknologiasta monilähteisillä musiikkivaihtoehdoilla, jotka voit suoratoistaa ja ladata suoraan NW-A105 Walkman® - laitteeseesi

Sony esittelee uudet h.ear WH-H910N sankakuulokkeet ja niihin yhteensopivan NW-A105 Walkman® -soittimen. Uutuuksissa yhdistyvät tyyli ja muodikkuus sekä erinomainen äänenlaatu viiden eri värivaihtoehdon myötä.

Erinomainen äänenlaatu toiveiden mukaan

WH-H910N -kuulokkeet häivyttävät taustahälyä tehokkaasti Dual Noise Sensor -teknologian avulla, joten kuuntelussa huomio on täysin musiikissa. Adaptive Sound Control muokkaa ääniasetuksia automaattisesti ympäristön taustaäänten mukaan. Quick Attention -toiminto puolestaan helpottaa äänenvoimakkuuden säätelemistä: riittää, että kättä pitää hetken aikaa kuulokkeen päällä, niin äänenvoimakkuus madaltuu. Yhdessä NW-A105 Walkman® -soittimen kanssa kuulokkeet muodostavat mainion ja värikkään parin, jossa yhdistyät taustamelun vaimennus sekä korkeatason äänenlaatu.

NW-A105 Walkman® tarjoaa korkealaatuisen äänen: DSD (11,2MHz/ PCM conversion) ja PCM (384kHz/32bit)[1]S-Master HX™ -tuettuna. DSEE HX™ päivittää olemassaolevat musiikkitiedostot hyvin lähelle korkearesoluutioista äänenlaatua ja toimii myös suoratoistopalveluista kuunnellessa[2]. Lisäksi NW-A105 Walkman® -tukee LDAC™-tekniikkaa.

Laitteen runko on tarkkaan suunniteltu äänentoistoon: siinä on jämäkkä alumiinikehys ja samat äänenlaatua parantavat ominaisuudet kuin ZX- ja NW-WM1Z-sarjan soittimissa. NW-A105 Walkmanissa® ne on koottu kompaktiin runkoon, joten käyttäjän ei tarvitse valita äänenlaadun ja tyylikkyyden väliltä.

Android™[3]- ja Wi-Fi-tuettu NW-A105 Walkmanilla® voi kuunnella musiikkia ja vaikka podcasteja myös suoratoistopalveluista. Lisäksi laitteen voi yhdistää latauspalveluihin ja se tallentaa suosikkikappaleet laitteeseen kuunneltavaksi, jos Wi-Fi-yhteyttä ei ole saatavilla.

Ulkonäkö

WH-H910N -kuulokkeet ovat kevyet ja kompaktit. Sangan ja pään väliin jää hyvin vähän tilaa, minkä ansiosta kuulokkeiden käyttö näyttää linjakkaalta. Kuulokekuppi on suunniteltu maksimoimaan kontaktialueen ihon kanssa mukavuuden ja vakauden parantamiseksi.

Muotitietoisuuden funktionalisuutta

Quick Attention -toiminnon lisäksi WH-H910N-kuulokkeita voi helposti ohjailla ilman niiden ottamista pois päästä. Kuulokkeiden sivussa on erinäisiä toimintoja, joiden avulla säätäminen käy nopeasti. Sony | Headphones Connect -sovelluksen ansiosta kuuntelukokemusta voi myös säätää omien mieltymysten mukaiseksi.

NW-A105 Walkman® -soittimessa on 3,6-tuuman HD-näyttö ja USB-Type-C™-paikka.

WH-H910N -kuulokkeiden akunkesto on jopa 35 tuntia kuuntelutilassa. Quick Charge -toiminnon ansiosta jopa kymmenen minuutin lataaminen antaa 2,5 tuntia lisää kuunteluaikaa. NW-A105 Walkmanin® akku kestää normaalikuuntelussa 26 tuntia[4].

WH-H910N tulee kauppoihin joulukuussa 2019 ja sen suositushinta on 300 euroa.

NW-A105 (16GB) tulee kauppoihin marraskuussa 2019 ja sen suositushinta on 350 euroa.

Lisätietoja Sonyn tuotteista: http://presscentre.sony.eu/

[1]Yli 352,8 kHz taajuuden äänissä konvertointi tapahtuu alaspäin

[2]Vaatii langallisen yhteyden

[3] Android on Google LLC:n tuotemerkki

[4]Käyttämällä Sonyn alkuperäistä musiikinsoittosovellusta ja MP3 (128kbps) -ääntä langallisella yhteydellä.

Tietoja Sony Corporationista

Sony Corporation on luova viihdealan yritys, joka perustaa liiketoimintansa vankkaan teknologiaosaamiseen. Peli- ja verkkopalveluista musiikkiin, valokuvaukseen, elektroniikkaan ja rahoituspalveluihin – Sonyn tarkoituksena on tuoda maailmaan tunnetta luovuuden ja teknologian kautta. Lisätietoja osoitteessa http://www.sony.net/