Seuraa Sony Finland.

Sonylta vinkit joulun kovien pakettien suosikkilahjoiksi

Lehdistötiedote   •   Loka 14, 2015 09:32 EEST

Parhaat joululahjat kestävät aikaa ja tuottavat iloa koko vuodeksi. Sonylta löytyy laadukkaita joululahjoja kaikille perheenjäsenille iästä, mieltymyksistä ja harrastuksista riippumatta! Poimi parhaimmat lahjavinkit alta.

Sonyn h.ear–mallisto on täynnä trendikkäitä värejä

Perheen nuorisolle varma lahjavinkki on tyylikkäät h.ear-malliston kuulokkeet, joista löytyy varmasti jokaisen oma lempiväri.

”H.ear on” -pantakuulokkeissa yhdistyvät tyylikäs ulkomuoto ja vaikuttava äänenlaatu. Niiden pelkistetty muotoilu yhdessä täyteläisen värin kanssa takaavat viimeisen silauksen jokaiseen tyyliin. Hi-Res Audio yhteensopivuus ja täyteläinen basso täydentyvät 40 mm:n HD-kaiutinelementillä, joka toistaa äänen aina 60 kHz:n asti. H.ear on -pantakuulokkeiden (MDR-100A) hinta on 190 euroa.

”H.ear in” -nappikuulokkeissa on akkuvirralla toimiva huippuluokan kaksoismeluanturitekniikka.Ne poissuodattavat 16 tunnin ajan kaikki epätoivotut äänet ja takaavat mukavan kuuntelukokemuksen myös meluisis sa paikoissa. H.ear in -nappikuulokkeiden (MDR-X750) hinta on 180 euroa.

Uusi Walkman on varustettu korkean resoluution äänentoistolla ja raikkailla väreilläSonyn uusi Walkman on varma valinta perheen musiikkidiggarille. Hi-Res Audio -tason NW-A25HN-Walkman yhdessä vastameluominaisuudella varustettujen nappikuulokkeiden kanssa tempaa kuulijan mukaansa nauttimaan korkean resoluution äänestä ilman ulkoisia häiriöitä. Se on siis mainio matkakumppani esimerkiksi pitkällä lennolla. Soittimen hinta on noin 280 euroa.

Huomaamaton huippupokkari tulevan vuoden reissuille

Vähemmän kannettavaa ja enemmän kuvattavaa: Sonyn matkustajaystävällinen kompaktikamera DSC-HX90V takaa, että kamera on käytettävissä tilanteessa kuin tilanteessa ja kaikki lomakuvat ovat huippulaadukkaita. Omassa luokassaan1 maailman kompaktein kamera on kuvanlaadultaan erinomainen ja siitä löytyy lisäksi monia ammattimaisia toimintoja. Kompaktiin kameran runkoon on rakennettu suurella 30-kertaisella optisella zoomilla varustettu ZEISS Vario-Sonnar T* -objektiivi. DSC-HX90V-kameran hinta on 490 euroa.

Videointoilijalle laatupokkari RX100 IV –kompaktikamerasta

löytyy huippuluokan video-ominaisuuksia kätevässä pokkarikoossa. Se on 1.0-tyypin CMOS-kennolla varustettu komp aktikamera, josta löytyy esimerkiksi DRAM-muistisiru, 40-kertainen Super Slow Motion Capture hidastetun liikkeen kuvaustoiminto, 4K-videokuvaus ja huippunopea vääristymiä estävä suljin. Video-ominaisuuksien lisäksi kamera on huippulaadukas, mitä perinteiseen valokuvaukseen tulee. Valovoima on huippuluokkaa ja kuvanlaatu ei aiheuta vaativallekaan kuvaajalle pettymystä.

Huoleton kaiutin arjen jokaiseen hetkeen

Langattomassa SRS-X55-kaiuttimessa yhdistyy kompakti muoto ja laadukas äänentoisto. Minimalistisen muotoilun ansiosta se näyttää tyylikkäältä kodin kaikissa huoneissa – antamalla potkua illanviettoihin, rauhoittamassa ennen nukkumaan menoa tai inspiroimalla illallisen valmistusta. Yhden kosketuksen One-touch-kuuntelulla NFC-yhteyden kautta oman musiikkivalikoiman toistaminen onnistuu helposti vain koskettamalla kaiutinta lyhyesti puhelimella tai tabletilla. SRS-X55 -kaiuttimen suositushinta on noin 209 euroa.

Elokuvien ystävälle 4K-tarkkuuttaSonyn älykäs BDP-S6500 Blu-ray Disc™ -soitin antaa kaikelle katsotulle sisällölle ylimääräistä puhtia – puhutaan sitten elokuvakokoelman helmistä tai verkkoviihteen tarjonnasta. Jos soitin on yhdistetty yhteensopivaan 4K-televisioon, muuntaa soittimen tehokas 4K Ultra HD -skaalau s standardivideosignaalit mahdollisimman lähelle 4K-tarkkuutta (3840 x 2160), joka on neljä kertaa tarkempi kuin Full HD -kuva. BDP-S6500 tukee myös 3D-kuvaa. BDP-S6500 -soittimen suositushinta on noin 190 euroa.

Unohtumattomia televisiohetkiä koko vuodeksiSonyn Bravia X90C yllättää varmasti koko perheen. Se takaa uudentasoisia elämyksiä elokuvien ja urheilun parissa ja viimeistellyn tyylikkyyden ansiosta istuu jokaiseen sisustukseen.BRAVIA-televisiot eivät ole vain entistä älykkäämpiä – koko mallisto on myös paljon ohuempi. Upea X90C edustaa henkeäsalpaavan ohuena uutta, ”Floating Style” -tyyliä vain 4,9 mm paksuudellaan2, ja näyttää seinälle ripustettuna kuin taideteokselta. Television uusi X1 4K-kuvaprosessori parantaa kuvanlaatua kaikista 4K-lähteistä sekä parantaa värejä, kirkkautta ja dynaamista kuvantamista. X90C-televisioiden hinnat ovat alka en 2 599 euroa.

Aktiiviliikkujan paras ystävä

Perheen lumilautailijat, kiipeilijät tai pyöräilijät osaavat varmasti arvostaa Sonyn huippulaadukasta Action Camia. FDR-X1000V Action Cam mahdollistaa parhaiden toimintahetkien taltioinnin 4K-tarkkuudella. Kameran voi kiinnittää kypärään tai muuhun kätevään paikkaan ja alkaa kuvata eläväistä ja erittäin terävää kuvamateriaalia. Riippumatta onko riippuliitämässä tai laskettelemassa alas rinnettä, Action Camin avulla on mahdollista elää hetket uudelleen ja jakaa ne hermoja kutkuttavalla tarkkuudella.

1 Kompaktikameroissa, joissa on sisäänrakennettu etisin ja vähintään 30-kertainen optinen zoomobjektiivi julkaisupäivänä.

2 Ohuimmasta kohdasta

Lisätietoja:

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordic

lene.aagaard@eu.sony.com/ +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):

Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifesto

sony@manifesto.fi/ 050 371 5364

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on music-, pictures-, computer entertainment- ja online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritykseksi. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2015 päättyneenä tilivuonna oli noin 68 miljardia Yhdysvaltain dollaria.
Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto