Seuraa Sony Finland.

Sonyltä uudet langattomat WF-XB700 -nappikuulokkeet

Lehdistötiedote   •   Huhti 06, 2020 09:15 EEST

WF-XB700 EXTRA BASS™ -kuulokkeissa jykevät bassosoundit pääsevät oikeuksiinsa.

Sonyn uudet WF-XB700 -kuulokkeet on ryyditetty tutulla ja suositulla EXTRA BASS -ominaisuudella. Kuuntelukokemus on selkeä, rikas ja monipuolinen.

Bluetooth®-yhteyden ansiosta kuuntelu onnistuu missä tahansa. Ääni välittyy vasempaan ja oikeaan korvaan samanaikaisesti, ja optimoitu antennin muotoilu varmistaa vakaan yhteyden ja erinomaisen kuuntelukokemuksen. Pienen latenssin ansiosta myös videoiden katsominen on miellyttävää.

Ergonominen Tri-hold-rakenne tuo erityistä istuvuutta, sillä kuulokkeet tukeutuvat korvassa kolmeen pisteeseen.

Kätevän latauskotelon1 ansiosta musiikkia voi kuunnella jopa 18 tunnin ajan. Kiireessä vain 10 minuutin pikalatauksella sa jopa 60 minuuttia musiikin toistoaikaa.

Lisäksi IPX4-luokitus2 tarkoittaa suojaa roiskeilta ja hieltä, joten kuulokkeita voi käyttää huoletta esimerkiksi sadesäällä tai vaikkapa kuntosalilla.

Hinta ja saatavuus:

WF-XB700 ovat kaupoissa toukokuussa 2020 suositushintaan 150,00 euroa.

Tietoja Sony Corporationista

Sony Corporation on luova viihdealan yritys, joka perustaa liiketoimintansa vankkaan teknologiaosaamiseen. Peli- ja verkkopalveluista musiikkiin, valokuvaukseen, elektroniikkaan ja rahoituspalveluihin – Sonyn tarkoituksena on tuoda maailmaan tunnetta luovuuden ja teknologian kautta. Lisätietoja osoitteessa http://www.sony.net/