Seuraa Sony Finland.

Sonyn 360 Reality Audio -sisällöt suoratoistoon Amazon Music HD:n kautta

Lehdistötiedote   •   Syys 25, 2019 22:00 EEST

Uusi immersiivinen musiikkikokemus uudella Amazon Echo Studiolla

Sony Corporation ilmoitti tänään, että 360 Reality Audio -sisältö tulee saataville Amazon Echo Studio -sovelluksessa Amazon Music HD:n kautta Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Saksassa ja Japanissa. 360 Reality Audio tarjoaa kuuntelijoille uuden kiehtovan musiikkikokemuksen.

Ensimmäisen kerran CES 2019 -tapahtumassa tammikuussa julkistettu 360 Reality Audio on musiikkikokemus, jossa hyödynnetään Sonyn objektipohjaista tilaäänitekniikkaa. Tämän tekniikan avulla muusikot voivat luoda musiikkikokemuksen kartoittamalla äänilähteet (esimerkiksi laulu ja soittimet) tarkoituksenmukaisiksi ja mahdollisimman realistisiksi. Syntyvä ääni luo kuuntelijalle kokonaisvaltaisen ympäristön, ikään kuin hän olisi suosikkiartistinsa edessä. Parhaillaan kehitetään erilaisia laitetukia, kuten kuulokkeita ja kaiutinjärjestelmiä, mukaan lukien täysin uusi Echo Studio.

Sony työskentelee levy-yhtiöiden, jakelupalvelujen ja alan johtajien kanssa luodakseen uuden musiikillisen ekosysteemin 360 Reality Audio -järjestelmän ympärille sisältäen musiikin tekemisen, soittamisen ja jakelun.

“On ollut mahtavaa nähdä innostus Amazon Music HD:tä kohtaan,” sanoo Amazon Musicin varajohtaja Steve Boom. ”Jatkamme alan edelläkävijänä tukemalla Sonyn 360 Reality Audio -ohjelmaa Echo Studion lanseerauksen avulla. Olemme innoissamme, että huippulaatuinen musiikin suoratoisto on kuuntelijoille helpommin saatavilla kuin koskaan ennen. "

“Käyttäjät rakastavat mahdollisuutta helposti kysyä Alexalta suosikkimusiikkiaan,” sanoo Alexan ja Echo Devicesin varajohtaja Miriam Daniel. ”Echo Studiolla, joka tukee Sonyn 360 Reality Audiota, saa aivan uudenlaisen kuuntelukokemuksen ja kuuntelijat voivat upottautua musiikin maailmaan ja kuulla jokaisen kappaleen tavalla, jolla sen tekijät halusivat sen kuulevan.”

”Olemme ylpeitä voidessamme tarjota tämän uuden ja kiehtovan musiikkikokemuksen Amazon Music HD:n ja täysin uuden Echo Studio -sovelluksen kautta. Toivomme edistävämme markkinoita laajentamalla kuuntelijoiden mahdollisuuksia nauttia musiikista”, sanoo Sony Home Entertainment and Sound Products Inc.:n johtaja Yoshinori Matsumoto. “Jatkossa Sony aikoo laajentaa yhteensopivien suoratoistopalvelujen ja -laitteiden määrää rakentaakseen ekosysteemin, joka tavoittaa mahdollisimman monta kuuntelijaa”.

Lisätietoa 360 Reality Audiosta: https://www.sony.net/360RA/

* Kaikki tässä luetellut tuotenimet ovat Sony Corporationin tai niiden omistajien tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

* Amazon, Echo, Alexa ja kaikki niihin liittyvät logot ovat Amazon.com, Inc: n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä.

Tietoja Sony Corporationista

Sony Corporation on luova viihdealan yritys, joka perustaa liiketoimintansa vankkaan teknologiaosaamiseen. Peli- ja verkkopalveluista musiikkiin, valokuvaukseen, elektroniikkaan ja rahoituspalveluihin – Sonyn tarkoituksena on tuoda maailmaan tunnetta luovuuden ja teknologian kautta. Lisätietoja osoitteessa http://www.sony.net/