Seuraa Sony Finland.

Sonyn 4K-televisiot avaavat oven viihteen maailmaan julkistamalla Android TV™:n

Lehdistötiedote   •   Tammi 06, 2015 03:00 EET

Vuoden 2015 BRAVIA™-mallisto tuo markkinoille huippuälykkäät televisiot, joissa äly yhdistyy ensiluokkaiseen kuvanlaatuun ja huippuohueen muotoiluun.

  • Uusi X1-4K-kuvaprosessori tuottaa kaikkien aikojen parhaan 4K-kuvanlaadun kirkkauden, värien ja kontrastin suhteen
  • Tutustu elokuvien, musiikin, valokuvien, pelien, tiedonhaun ja sovellusten jännittävään maailmaan sekä moniin muihin ominaisuuksiin Sony Android TV™-ominaisuudella
  • Mallisto edustaa yhä ohuempaa muotoilua ja pitää sisällään maailman ohuimmani 4K-television.
  • Äänimaailmaa on parannettu korkean resoluution tekniikalla, joten kaikki äänet kuuluvat sellaisina kuin ne on alun perin tarkoitettu

Sony vie TV-elämyksen seuraavalle tasolle vuonna 2015 uuden upean BRAVIA™-mallistonsa myötä, joka käsittää 12 uutta 4K Ultra HD –televisiota. Malliston hienouksia ovat muun muassa ilmiömäinen 4K-kuvanlaatu sekä älytelevisio, joka yhdistää Android TV™:n ominaisuudet Sonyn One-Flick Entertainment – ohjaimen kanssa. Malliston muotoilu on huippuluokkaa ja korkean resoluution äänen toisto luo ainutlaatuisen yksityiskohtainen äänenlaadun.

X1-4K-kuvaprosessori luo ensiluokkaisen 4K-kuvan

Sonyn tänä vuonna lanseeraama tehokas X1-4K-kuvaprosessori tuo uskomattoman kirkkaan kuvan kaikkeen, mitä ikinä katsookin – 4K-, HD- tai SD-sisältöön ja jopa matalan resoluution internet-videoihin. Tehokas X1-siru on avaintekijä ilmiömäiseen 4K-kuvaan tuottamalla selkeämpää kuvaa, räiskyvät värit ja vahvat kontrastit kaikessa katsottavassa sisällössä mistä tahansa lähteestä. Laite analysoi älykkäästi jokaisen kuvalähteen upean 4K-tasoisen yksityiskohtaisuuden takaamiseksi. Sekä SD- että HD-sisältö ylösskaalataan tarkasti vastaamaan lähes 4K-kuvanlaatua. Näin ollen kaikesta katsomastaan voi nauttia kylläisissä väreissä ja tarkasti erottuvilla piirteillä. Kuvan rakeisuutta on vähennetty ja kontrastia on mukautuvasti parannettu räiskyvän kirkkaiden kohokohtien ja syvien mustien näyttämiseksi.

Tutustu uuteen Android TV -maailmaan

Tämän vuoden huippu-uutuus, Android TV, tuo TV-kokemukseen enemmän älyä kuin koskaan aiemmin älytelevisioissa. Kaikki kuviteltavissa oleva, mitä yleensä on totuttu tekemään älypuhelimella tai tabletilla, on nyt mahdollista tehdä isolla näytöllä. Sonyn Android TV herättää koko viihteen henkiin omassa olohuoneessa mahdollistaen tutkimusmatkan elokuvien, musiikin, valokuvien, pelien, tiedonhaun sekä sovellusten maailmaan ja paljon muuhun – kaikki höystettynä mahtavalla Sonyn kuvan- ja äänenlaadulla.

Television hallinta, vastausten etsiminen ja sisällönhaku onnistuu ääniohjauksella sisäänrakennetulla mikrofonilla varustetun kosketuslevyllisen kaukosäätimen avulla. Lisäksi valmiina löytyvän Google™ Cast™ -ominaisuuden avulla voi helposti lähettää sisältöä älypuhelimesta tai tabletista televisioon. Nopeaa, hauskaa ja yksinkertaista.

BRAVIA-television parhaiden ominaisuuksien hyödyntäminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa tai rentoa kuin nopealla ja sujuvalla uudella käyttöliittymällä, joka tuo sisällön, sovellukset ja kaiken muun aivan sormien ulottuville. Tarttumalla kätevään kosketuslevylliseen kaukosäätimeen, One-Flick Entertainment -ominaisuus mahdollistaa mukavan TV-kanavien, internet-videoiden, valokuvien sekä muun sisällön selaamisen ja hallinnan.

Maailman ohuimman 4K-television uusi huippusolakka olemus

Tämän vuoden BRAVIA-televisiot eivät ole vain entistä älykkäämpiä – koko mallisto on myös paljon ohuempi. Upea X90C edustaa henkeäsalpaavan ohuena uutta, ”Floating Style” -tyyliä vain 4,9 mm paksuudellaan2. Vakiona television mukana tulevan innovatiivisen seinäkiinnikkeen ansiosta X90C-televisio on seinällä todella kuin taideteos.

Kaikki äänet skaalattuna korkeaan resoluutioon

Korkean resoluution äänentoisto tekee vuonna 2015 televisiomaailman ensiesiintymisensä X94C- ja X93C-televisioissa. Korkean resoluution ääni, eli Hi-Res Audio, tarkoittaa kaikkea CD-laatua parempaa ääntä. Televisioissa tämä tarkoittaa, että puhe ja musiikki on automaattisesti ylösskaalattu korkean resoluution laatuisiksi syvemmän ja elävämmän kuuntelukokemuksen saavuttamiseksi.

Uudet Sonyn BRAVIA 4K- ja Full HD -televisiot tulevat myyntiin Suomessa Helmikuussa 2015. Malliston hintatiedot täsmentyvät myöhemmin.

Sonyn 4K-malliston kohokohdat

X94C/X93C -sarja: Parhaalla kuvalla ja äänenlaadulla varustettu all-in-one- 4K-televisio, jossa on ohut wedge-muotoilu

  1. Maailman ensimmäinen Hi-Res Audio –yhteensopiva televisio (eteenpäin suunnattu Hi-Res-diskanttikaiutin, DSEE HX –ominaisuus, joka ylösskaalaa pakatut äänitiedostot, kuten MP3, vastaamaan lähes korkean erottelun laatua)
  2. Uusi X1 4K-kuvaprosessori, joka parantaa kuvanlaatua kaikista 4K-lähteistä ja parantaa värejä, kirkkautta sekä dynaamista kuvantamista.
  3. Sisältää sekä One-Flick-Entertainment että Sony Adroid TV -ominaisuudet

X90C-sarja: 4K-televisio, jossa on uusi huippuohut suunnittelukonsepti ”Floating Style”.

  1. Maailman ohuin LCD-TV – noin 4.9 mm paksu ohuimmasta kohdasta
  2. Uusi X1 4K-kuvaprosessori, joka parantaa kuvanlaatua kaikista 4K-lähteistä ja parantaa värejä, kirkkautta sekä dynaamista kuvantamista.

Sisältää sekä One-Flick-Entertainment että Sony Adroid TV -ominaisuudet

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät liitteenä olevasta tiedotteen PDF-versiosta.

1) Koskien 22-tuumaisia ja siitä suurempia LCD-televisioita. Tilanne julkaisuhetkellä.

2) Ohuimmasta kohdasta

Painokelpoisia kuvia tuotteista on saatavilla osoitteesta https://www.sonynordicimages.net/bravia-x-series-4k-tv

Lisätietoja:

Ulrik Petersen, Senior Marketing Manager, Home Entertainment

ulrik.petersen@eu.sony.com / +45 43 55 70 11

Tai

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordic
lene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):

Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifesto
sony@manifesto.fi / 050 371 5364


Sony on yksi maailman johtavista sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden innovoijista. Sony on tunnettu sen audiovisuaalisista tuotteista kuten 4K Ultra HD ja Full HD LED BRAVIA™ -televisioista, Cyber-shot™-digitaalikameroista, Handycam®-videokameroista, “α”-mallin (lausutaan Alpha) digitaalisista SLR-kameroista, Sony-tableteista ja Walkman®-MP3-soittimista sekä VAIO™-tietokoneista ja ammattilaisten broadcast-tuotantolaitteista.

Lisätietoja Sony Europesta osoitteessa: www.sony-europe.com. Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Sony, WALKMAN, VAIO, Cyber-shot, Handycam, α, Exmor, BRAVIA and XDCAM ovat Sony Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat niiden yritysten omistamia joille kyseiset tavaramerkit ovat rekisteröity.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto