Seuraa Sony Finland.

Sonyn Imaging Pro Support -tukipalvelu ammattikuvaajille laajenee Suomeen tammikuussa 2018

Lehdistötiedote   •   Marras 08, 2017 16:00 EET

Sony ilmoitti tänään ammattikuvaajille tarkoitetun Imaging Pro Support Program -tukipalvelun laajentumisesta Suomeen tammikuussa 2018.

Imaging Pro Support Programme -tukipalvelu tarjoaa ammattikuvaajille tukea ja neuvoja Sonyn kuvauskalustoa koskien. Palveluun kuuluu muun muassa erityinen puhelintuki, joka auttaa ja neuvoo kuvaajia α-sarjan kuvauskaluston käytössä. Lisäksi palvelun kuuluvat ilmaiset lainalaitteet oman kuvauskaluston ollessa huollossa. Ohjelman jäsenille tarjotaan myös ilmainen kennon puhdistus sekä kameran laiteohjelmiston tarkastus kahdesti vuodessa.

Imaging Pro Support Program -tukipalvelu on ilmainen palvelun kriteerit* täyttäville ammattivalokuvaajille. Palvelu on saatavilla ammattivalokuvaajille, joilla on vähintään kaksi Sonyn α-sarjan kameran runkoa sekä kolme α-sarjan objektiivia valittujen tuotteiden listalta, joka on nähtävissä täältä.

*Tukipalvelu on tarkoitettu ainoastaan ammattivalokuvaajille. Jäsenyyttä hakevia pyydetään todistamaan saavansa tuloja valokuvauksesta. Sony pidättää oikeudet päätöksistä yksittäisten tapausten suhteen.

Lisätietoja:

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordic: lene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):

Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifesto: sony@manifesto.fi / +358 50 371 5364

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, valokuvaus-, peli- ja viestintä-, key device- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on Music-, Pictures-, Computer Entertainment- ja Online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritys. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2017 päättyneenä tilivuonna oli noin 76 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja, Sony Global -verkkosivut: www.sony.net