Seuraa Sony Finland.

Sonyn kevään 2015 mielenkiintoisimmat lifestyle-tuoteuutuudet

Lehdistötiedote   •   Tammi 08, 2015 08:30 EET

Vuonna 2015 ensiluokkainen audiovisuaalinen kokemus luodaan 4K Ultra High-Definition -televisioiden ja High Resolution Audio -äänentoistolaitteiden avulla.

Sony julkisti Suomen aikaa loppiaisena 6.1.2015 uuden tuotemallistonsa vuodelle 2015 Yhdysvaltain Las Vegasissa 2015 International Consumer Electronics Show (CES) -tapahtumassa. Uutuustuotteiden keskiössä ovat Sonyn 4K Ultra High-Definition -teräväpiirtotekniikka ja High-Resolution Audio eli korkean erottelun äänentoisto sekä SmartWear-älylaitteet.

Alla olemme koonneet median käyttöön listan Sonyn mielenkiintoisimmista Suomessa myytävistä tuoteuutuuksista.

Uudet ensiluokkaiset Sony BRAVIA™ 4K ja HD -televisiot

Vuoden 2015 Sony BRAVIA™ -televisiomallisto tuo markkinoille huippuälykkäät televisiot, joissa äly yhdistyy ensiluokkaiseen kuvanlaatuun ja huippuohueen muotoiluun. Mallisto koostuu yhteensä 12 uudesta 4K BRAVIA Ultra-HD LCD -televisiosta.

Vuoden 2015 suurin uutuus on Sonyn 4K-televisioihin tuleva odotettu Sony Android TV™ -toiminnallisuus, joka antaa suoran pääsy elokuvien, musiikin, valokuvien, pelien, tiedonhaun ja sovellusten jännittävään maailmaan sekä moniin muihin ominaisuuksiin.

Teknologiapuolella uusi X1-4K-kuvaprosessori tuottaa kaikkien aikojen parhaan 4K-kuvanlaadun kirkkauden, värien ja kontrastin suhteen. Myös äänimaailmaa on parannettu korkean resoluution tekniikalla (Hi-Res Audio), joten kaikki äänet kuuluvat sellaisina kuin ne on alun perin tarkoitettu.

Uutuusmallisto edustaa yhä ohuempaa muotoilua ja mallistossa onkin maailman ohuin LCD-television, joka on vain noin 4,9 mm paksu ohuimmasta kohdasta.

Televisioiden suositushinnat ovat vielä vahvistamatta. Televisiot saapuvat myyntiin helmikuussa 2015.

Alkuperäinen tiedote | Painokelpoisia tuotekuvia

Uusi Blu-ray Disc™ -mallisto tarjoaa paremman viihdekokemuksen

Sonyn uudet Blu-ray Disc™ -soittimet tarjoavat entistä paremman viihdekokemuksen Uusilla soittimilla on mahdollista nauttia laajasta valikoimasta online-videopalveluita, ja sisällön ja palveluiden löytäminen on helppoa uuden muokattavan käyttöliittymän ansiosta. Suoratoistopalvelut ja muu verkon viihdetarjonta on helposti kaukosäätimen napsauksen ulottuvilla. Soitin käynnistyy ennätysnopeasti, ja suoratoisto on vakaata ja häiriötöntä edistyneen super-WiFin avulla. Älypuhelimen näytön heijastus televisioon onnistuu helposti Screen Mirroring -toiminnolla. Uusi muotoilu on minimalistinen ja sopii kotiin kuin kotiin.

Blu-ray Disc™ -soittimien suositushinnat ovat vielä vahvistamatta. Soittimet tulevat myyntiin Suomessa helmikuussa.

Alkuperäinen tiedote | Painokelpoisia tuotekuvia

Musiikkia kaikkialla kotona helposti ja monipuolisesti

Sony esittelee CES 2015 -messuilla valikoiman uudenlaista innovatiivista elektroniikkaa, joka avaa kokonaan uuden oven musiikinkuuntelun maailmaan – mahdollistaen laadukkaan ja vaikuttavan musiikkielämyksen kaikkialla kotona.

SongPal–sovellus yhdessä Wi-Fi -yhteyden kanssa mahdollistaa musiikin kuuntelun useissa huoneissa samanaikaisesti eri laitteista. Korkean erottelun Hi-Res Audio -tuotteet takaavat puhtaan äänen ja verkon musiikkipalveluista löytyy kuunneltavaa jokaisen makuun. Uuden LDAC™-koodekin ansiosta huippulaadusta ei tarvitse tinkiä edes langattoman yhteyden kautta kuunnellessa.

Sony on tehnyt tiivistä yhteistyötä Googlen kanssa ja julkaissut Google Cast äänentoistojärjestelmille, joka virallisesti lanseerattiin CES-messuilla. Google Cast äänentoistojärjestelmille on uusi ja vaivaton tapa nauttia suoratoistopalveluista, kuten Google Play Musicista, Deezerista ja monista muista suoraan omista kotikaiuttimista. Yhdistäminen onnistuu vaivattomasti koskettamalla Cast-nappia audio-sovelluksessa Anroid- tai iOS-mobiililaitteessa sekä valitsemalla sopivan kaiuttimen tai kaiutinryhmät, joihin lukeutuvat myös Sonyn kaiutinpalkit, langattomat kaiuttimet ja AV-kotiteatterivahvistimet.

Nyt on vihdoin aika jättää hyvästit yhteysongelmille ja katkoksille. Kehittynyt kaksitaajuuksinen Wi-Fi-yhteys (2,4 GHz/5 GHZ) tarkoittaa entistä vakaampaa yhteyttä ja vähemmän katkoksia mahdollistaen häiriöttömän Spotifynja muiden Google Cast Audion tukemien suoratoistopalveluiden kuuntelemisen. Kaikista näistä palveluista on mahdollista nauttia parhaalla mahdollisella äänenlaadulla, joka on skaalattu lähelle Hi-Res Audio -tasoa rikkaamman ja puhtaamman äänen takaamiseksi Sonyn ainutlaatuisella DSEE-HX™-ominaisuudella.

Alkuperäinen tiedote | Painokelpoisia tuotekuvia

4K-tarkkuudella kuvaava Sony Action Cam FDR-X1000V

Sonyn kaksi uutta vedenkestävää Action Cam -videokameraa taltioivat ensiluokkaista ja entistä vakaampaa kuvamateriaalia. Action Cam FDR-X1000V kuvaa 4K-tarkkudeella ja Action Cam HDR-AS200V Full-HD-laatua.

Uudistettu SteadyShot™-toiminto takaa sujuvamman ja tärinättömämmän videomateriaalin. Ammattimaiset ominaisuudet käsittävät muun muassa korkealla 100 Mbps bittinopeudella tallentamisen (FDR-X1000V). Upeaa hidastettua videota voi kuvata korkean kuvataajuuden tallennuksella, joka pystyy ottamaan Full-HD-tarkkuudella 120 kuvaa sekunnissa ja HD-tarkkuudella 240 kuvaa sekunnissa. Wind Noise Reduction -toiminnolla stereoääni on entistä selkeämpi, ja Highlight Movie Maker -ohjelma kokoaa automaattisesti kohokohdista kuvasarjan, joka on heti jaettava sosiaalisen medioiden kanaviin.

Sonyn myös julkaisema uusi Handycam-videokamera FDR-AX33 kuvaa 4K-tarkkuudella ja on edeltäjämallia 30 prosenttia pienempi ja 20 prosenttia kevyempi.

Sonyn uudet Action Camit ja Handycam-videokamerat tulevat myyntiin huhtikuussa ja niiden suositushinnat ovat 310–620 euroa mallista riippuen.

Alkuperäinen tiedote | Painokelpoisia tuotekuvia

Liitteenä löytyy tiedotteen PDF-versio.

Lisätietoja sekä tuotenäytepyynnöt:

Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifesto

sony@manifesto.fi / p. 050 371 5364

Sony on yksi maailman johtavista sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden innovoijista. Sony on tunnettu sen audiovisuaalisista tuotteista kuten 4K Ultra HD ja Full HD LED BRAVIA™ -televisioista, Cyber-shot™-digitaalikameroista, Handycam®-videokameroista, “α”-mallin (lausutaan Alpha) digitaalisista SLR-kameroista, Sony-tableteista ja Walkman®-MP3-soittimista sekä VAIO™-tietokoneista ja ammattilaisten broadcast-tuotantolaitteista.

Lisätietoja Sony Europesta osoitteessa: www.sony-europe.com. Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Sony, WALKMAN, VAIO, Cyber-shot, Handycam, α, Exmor, BRAVIA and XDCAM ovat Sony Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat niiden yritysten omistamia joille kyseiset tavaramerkit ovat rekisteröity.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto