Seuraa Sony Finland.

Sonyn lahjavinkit isänpäiväksi

Lehdistötiedote   •   Syys 21, 2015 11:18 EEST

Sonylta löytyvät tämän vuoden ilahduttavimmat isänpäivälahjat. Uutuustuotteiden joukosta on helppo poimia lempituote jokaisen isän tyyliin sopivaksi – musiikin ystävälle, huippuluokan 4K-televisiokuvanlaatua arvostavalle ja intohimoisille valokuvaajalle.

Laadukkaat kuulokkeet trenditietoiselle musiikkidiggarille

Sonyn murrettuja värejä täynnä olevan h.ear-malliston ”h.ear on” ja ”h.ear in” -kuulokkeet takaavat säväyttävän yksityiskohdan jokaiseen tyyliin.

”H.ear on” -pantakuulokkeissa yhdistyvät sulavasti tyylikäs ulkomuoto ja vaikuttava äänenlaatu. Hi-Res Audio yhteensopivuus ja täyteläinen basso täydentyvät 40 mm:n HD-kaiutinelementillä, joka toistaa äänen aina 60 kHz:n asti. MDR-100A -pantakuulokkeiden (h.ear on) hinta on 190 euroa ja ne ovat saatavissa kautta maan lokakuusta alkaen.

”H.ear in” -nappikuulokkeissa on akkuvirralla toimiva huippuluokan kaksoismeluanturitekniikka.Ne poissuodattavat 16 tunnin ajan kaikki epätoivotut äänet, kuten matkustavan isän lentomatkan äänet ja takaavat mukavan kuuntelukokemuksen myös meluisissa paikoissa. MDR-X750 -nappikuulokkeiden (h.ear in) hinta on 180 euroa ja ne ovat saatavissa kautta maan lokakuusta alkaen.

Hi-Res Audio -tason NW-A25HN-Walkman yhdessä näiden vastameluominaisuudella varustettujen nappikuulokkeiden kanssa sulkee kuulijan nauttimaan korkean resoluution äänestä ilman ulkoisia häiriöitä. Myös Walkman NW-A25HN on saatavilla lokakuusta 2015 alkaen. Soittimen hinta on noin 280 euroa.

Huippuluokan kännykkäkuvia arvostavalle

Kukapa ei ilahtuisi uudesta huippuluokan älypuhelimesta? Sonyn Xperia Z5 -sarjan puhelimissa on aivan uusi kamera, jonka tekniikka on peräisin Sonyn ammattilaistason α-järjestelmäkameroista. Kamerassa on suuri 1/2,3 tuuman ja 23 megapikselin Exmor RS -kuvakenno. Automaattitarkennus on markkinoilla olevien älypuhelimien nopein, sillä kamera tarkentaa kohteeseen vain 0,03 sekunnissa. Xperia Z5 tuodaan markkinoille lokakuussa, ja sen suositeltu vähittäishinta on 729 euroa.

Laatukuvia aktiiviliikkujalle ja reissaajalle

Vähemmän kannettavaa ja enemmän kuvattavaa: Sonyn matkustusystävällinen kompaktikamera DSC-HX90V takaa, että huippulaadukkaat kuvat ovat aina saatavilla. Omassa luokassaan1 maailman kompaktein kamera on kuvanlaadultaan erinomainen ja siitä löytyy lisäksi monia ammattimaisia toimintoja. Kompaktiin kameran runkoon on rakennettu suurella 30-kertaisella optisella zoomilla varustettu ZEISS Vario-Sonnar T* -objektiivi. DSC-HX90V-kameran hinta on 490 euroa.

Vapaasta musiikin kuuntelusta nauttivalle

Langattomassa SRS-X88 -kaiuttimessa yhdistyy kompakti muoto ja laadukas äänentoisto. Kaiuttimessa on sub-woofer, keskiäänikaiutin ja kaksi superdiskanttikaiutinta, jotka takaavat tinkimättömän korkean resoluution kuuntelukokemuksen. Yhden kosketuksen One-touch-kuuntelulla NFC-yhteyden kautta oman musiikkivalikoiman toistaminen onnistuu helposti vain koskettamalla kaiutinta lyhyesti puhelimella tai tabletilla. SRS-X88 -kaiuttimen suositushinta on noin 475 euroa.

Elokuvaintoilijalle huippuluokan äänentoistoa vaivattomasti

Sound Bar HT-NT3 takaa uudentasoisia elokuvailtoja sekä isälle että koko perheelle yhdessä TV:n ääressä. Kaiutinpalkki tuo monikanavaisen äänen TV-katsomoon vähemmällä johtosotkulla olohuoneessa. NFC-yhteyden ja One-touch yhden kosketuksen tekniikan avulla myös musiikin suoratoisto suoraan älypuhelimesta on helppoa. HT-NT3 on korkean resoluution äänen kanssa yhteensopiva ja tukee LDAC™-koodekkia, joka takaa audioharrastajamaisen äänenlaadun toistettaessa Bluetooth®-yhteydellä musiikkia. HT-NT3 –kaiutinpalkin suositushinta on noin 799 euroa.

Blu-Ray -soitin 4K-sisältöä haluavalle 

Sonyn älykäs BDP-S6500 Blu-ray Disc™ -soitin antaa kaikelle katsotulle sisällölle ylimääräistä potkua – puhutaan sitten vanhan elokuvakokoelman helmistä tai verkkoviihteen tarjonnasta. Jos soitin on yhdistetty yhteensopivaan 4K-televisioon, muuntaa soittimen tehokas 4K Ultra HD -skaalaus standardivideosignaalit mahdollisimman lähelle 4K-tarkkuutta (3840 x 2160), joka on neljä kertaa tarkempi kuin Full HD -kuva. BDP-S6500 tukee myös 3D-kuvaa. BDP-S6500 -soittimen suositushinta on noin 190 euroa.

Mahtipontisten televisioiden ystävälle

Sonyn Bravia X90C vastaa varmasti jokaisen isän unelmiin television suhteen. BRAVIA-televisiot eivät ole vain entistä älykkäämpiä – koko mallisto on myös paljon ohuempi. Upea X90C edustaa henkeäsalpaavan ohuena uutta, ”Floating Style” -tyyliä vain 4,9 mm paksuudellaan2, ja näyttää seinälle ripustettuna kuin taideteokselta. Television uusi X1 4K-kuvaprosessori parantaa kuvanlaatua kaikista 4K-lähteistä sekä parantaa värejä, kirkkautta ja dynaamista kuvantamista. X90C-televisioiden hinnat ovat alkaen 2 599 euroa.

1 Kompaktikameroissa, joissa on sisäänrakennettu etisin ja vähintään 30-kertainen optinen zoomobjektiivi julkaisupäivänä.

2 Ohuimmasta kohdasta

Painokelpoisia kuvia tuotteista on saatavilla osoitteesta https://www.sonynordicimages.net

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on music-, pictures-, computer entertainment- ja online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritykseksi. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2015 päättyneenä tilivuonna oli noin 68 miljardia Yhdysvaltain dollaria.
Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto