Seuraa Sony Finland.

Sonyn neljä uutta Bluetooth®-kuulokemallia soivat kepeän laadukkaasti

Lehdistötiedote   •   Helmi 23, 2015 09:00 EET

Langattomuuden tuomavapaus on saatavilla nyt myös ensiluokkaisella äänellä ja digitaalisella hälynpoisto-ominaisuudella

  • MDR-1ABT: Korkealaatuista langatonta kuuntelua
  • MDR-ZX770BN: Digitaalinen hälynpoisto-ominaisuus sekä Bluetoothin® mahdollistama vapaus
  • MDR-ZX330BT: Bluetoothin® tuomaamukavuuttajokapäiväiseenkäyttöön
  • MDR-AS600BT: Roiskesuojattulangatonkuulokeaktiivisilleliikkujille

Sonyn kuulokevalikoimaan tuoreimmat tulokkaattuovat menoon mukaan raikkaan tuulahduksen vaikuttavaa äänenlaatua ja tyylikästä muotoilua – ilman liikettä hidastavia johtosotkuja.

Kevään kuulokeuutuudet toimivat Bluetooth-teknologialla tuoden käyttäjälle langattomuuden suoman vapauden ja kuuntelumukavuuden. NFC-liitäntämahdollistaa langattoman yhteyden muodostamisen yhdellä kosketuksella kuulokkeiden ja Walkman-soittimen, yhteensopivan MP3-soittimen tai mobiililaitteen välillä. Sen jälkeen ei tarvitse kuin keskittyä nauttimaan musiikista, joka kuulostaa juuri siltä kuin musiikin tulisi aina kuulostaa: bassoäänet ovat täyteläisen hallittuja ja korkeat äänet kirkkaan yksityiskohtaisia.

MDR-1ABT

Hyviä arvioita niittänyt MDR-1A-kuuloke saa seurakseen langattoman version, MDR-1ABT, jonka äänenlaatu on samaa, langallisen version korkeaa tasoa. Kyseessä on Sonyn ensimmäinen huippukuuloke varustettuna yhtiön uudella LDAC™-audioteknologialla, jolla langattomasta Bluetooth-kuuntelusta saadaan laadultaan ensiluokkaista.Uusi tehokas koodekki kykenee lähettämään kolminkertaisen määrän tietoa tavalliseen Buetooth-yhteyteen verrattuna. Näin ollen kuulokkeilla voi nauttia langattomasti puhtaasta ja korkealaatuisesta äänestä katkottomasti kuunnellessa musiikkia yhteensopivista korkean resoluution laitteista, kuten laadukkasta NWZ-A15 Walkman-soittimesta.

40 mm HD-kaiutinelenmentit antavat kuulijan nauttia laajennetusta täyden taajuusalueen äänestä, aina syvän matalista bassoista värittymättömiin keskiääniin ja huikeisiin korkeisiin ääniin. Alumiinipäällysteisen nestekidepolymeerikalvojen (LCP) ansiosta musiikin kaikki nyanssit toistuvat tarkasti.Viimeistellyssä äänentoistossa ei ole kuitenkaan tingitty mukavuudesta ja siitä huolehtivat ergonomisesti muotoillut korvatyynyt, jotka asettuvat mukavasti korvan ympärille.

Jopa kuunneltaessa MP3-tiedostoja, Sonyn DSEE-teknologiatuottaa luonnollisemman palauttaen korkeataajusiaääniä ja herkkiä loppukaikuja, jotka helposti katoavat tiukasti pakatuissa äänitiedostoissa.

Kiinnostava lisäys on myös kuulokkeiden reunasta löytyvä kosketussensori. Kappaleen vaihtaminen, puheluun vastaaminen tai äänenvoimakkuuden säätäminen onnistuu vaivattomalla hipaisulla. Tämä tekee kuuntelusta entistä sujuvampaa.

MDR-ZX770BN

Sonyn uusimmat hälynpoisto-ominaisuudella varustetut Bluetooth®-kuulokkeet takaavat tyylikkään matkustamisen - hiljaisuudessa. Erityisen miellyttävä korvan ympäröivä pehmuste on suunniteltu erityisesti pidempiä matkoja varten. MDR-ZX770BN -kuulokkeet häivyttävät taustaäänet hyödyntäen Sonyn tehokasta DNC-ohjelmistotekniikkaa.

Kuulokkeet yhdistyvät vaivattomasti yhdellä kosketuksella puhelimen tai Bluetooth-yhteydellä® varustetun MP3-soittimen kanssa. Sen jälkeen voi uppoutua puhtaaseen äänimaailmaan vaikka pidemmänkin matkan aikana tai keskittymistä vaativana päivänä avokonttorissa. Kätevän, taittuvan muotoilun saansiosta MDR-ZX770BN on helppo pakata matkaan ja se kulkee vaivattomasti laukussa tai repussa. Ruhtinaallinen 13 tunnin akunkesto (NC-yhteydellä) mahdollistaa katkeamattoman musiikinkuuntelun myös pidemmällä lennolla tai junamatkalla.

MDR-ZX330BT

MDR-ZX330BT-Bluetooth-kuulokkeilla päivittäinen langaton kuuntelu on tehty uskomattoman helpoksi ja vaivattomaksi. Kevyet sankakuulokkeet on helppo laittaa päähän ja yhdistää langattomasti One touch -tekniikan ansiosta. 30 mm:n kaiutinelementin ansiosta voimakas ja tasapainoinen ääni on taattua eikä 30 tunnin akunkeston ansiosta langaton kuuntelu katkea päivän tai edes yönylireissun aikana.

MDR-AS600BT

MDR-AS600BT-Bluetooth-kuulokkeet tuovat miellyttävän ja langattoman kuuntelun osaksi kaikenlaista liikuntaa, joko tahdittamaan rankinta kuntosalitreeniä tai viihdyttämään rentoa iltakävelyä.

Soittimen roiskesuojattu muotoilu suojaa vesi- ja hikipisaroilta treenin aikana. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta on helppo vastata puhelimeen vaikka kesken juoksulenkin yhdellä napinpainalluksella.

Uudet Sonyn MDR-AS600BT-kuulokkeet tulevat Suomessa myyntiin huhtikuussa 2015 ja MDR-1ABT-, MDR-ZX770BN-, MDR-ZX330BT -kuulokkeet tulevat Suomessa myyntiin toukokuussa 2015.

Malliston suositushinnat ovat seuraavat:

MDR-1ABT: n. 350 euroa

MDR-ZX770BN: n. 170 euroa

MDR-ZX330BT: n. 90 euroa

MDR-AS600BT: n. 80 euroa

Malliston tekniset tiedot (englanniksi):

Model NameKuvaMDR-1ABTKuvaKuvaKuvaMDR-ZX770BNKuvaKuvaKuvaMDR-ZX330BTKuvaKuvaMDR-AS600BTKuvaKuva
TypeClosed, DynamicClosed, DynamicClosed, DynamicClosed, Dynamic
Wearing styleHeadband(Circum-auraltype)Headband (Circum-auraltype)Headband (Supra-auraltype)In-ear
Driver UnitΦ40 mm, Dome type (HD units)Φ40 mm, Dome typeΦ30 mm, Dome typeΦ9 mm, Dome type
Sensitivity98dB/mW(Passive operation)NC ON: 98 dB/mW (Wired)NC OFF: 100 dB/mW (Wired)--
Frequency characteristics4Hz – 100KHz (Passive operation) 20Hz – 40KHz (A2DP Sampling frequency LDAC 96 kHz, 990 kbps)20Hz – 20KHz (A2DP Sampling frequency 44.1 kHz)8 Hz - 22,000 Hz (Passive operation)20Hz - 20,000 Hz(A2DP: 44.1kHz Sampling)20Hz - 20,000 Hz(A2DP: 44.1kHz Sampling)20Hz - 20,000 Hz(A2DP: 44.1kHz Sampling)
Impedance24 Ω (1 kHz) (Passive operation)23 Ω (1 kHz) (NC ON / Wired )50Ω(1kHz) (NC OFF/ Wired)--
Maximum input100 mW(Passive operation)100 mW(Passive operation)--
Passive operationYes ( supplied headphonecable)Yes ( supplied headphonecable)NoNo
Supplied AccessoriesMicro-USB cable (approx. 50 cm) (1)Headphone cable (approx. 1.2 m) (1)Carrying pouch (1)Micro-USB cable (approx. 50 cm) (1)Headphone cable (approx. 1.2 m) (1)

Carrying pouch (1)

Micro-USB cable (approx. 50 cm) (1)Micro-USB cable (approx. 50 cm) (1)Long Hybrid silicone rubber earbuds (SS/S/M/L 2 each)Arc supporters (S/M/L 2 each)

Sony on yksi maailman johtavista sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden innovoijista. Sony on tunnettu sen audiovisuaalisista tuotteista kuten 4K Ultra HD ja Full HD LED BRAVIA™ -televisioista, Cyber-shot™-digitaalikameroista, Handycam®-videokameroista, “α”-mallin (lausutaan Alpha) digitaalisista SLR-kameroista, Sony-tableteista ja Walkman®-MP3-soittimista sekä VAIO™-tietokoneista ja ammattilaisten broadcast-tuotantolaitteista.

Lisätietoja Sony Europesta osoitteessa: www.sony-europe.com. Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Sony, WALKMAN, VAIO, Cyber-shot, Handycam, α, Exmor, BRAVIA and XDCAM ovat Sony Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat niiden yritysten omistamia joille kyseiset tavaramerkit ovat rekisteröity.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto