Seuraa Sony Finland.

Sonyn palkittu BRAVIA® OLED A1 4K HDR TV saatavilla 77-tuumaisena syyskuussa

Lehdistötiedote   •   Elo 31, 2017 14:15 EEST

Sony tuo suosittuun BRAVIA® OLED A1 4K HDR TV -mallistoon 77-tuumaisen television. Uutuuden suositushinta on 24 000 euroa. Aiemmin A1-sarja on ollut saatavilla 55- ja 65-tuumaisena.

Sonyn BRAVIA OLED A1 4K HDR TV -malliston ensiluokkaisesta katselukokemuksesta pääsee nauttimaan nyt myös entistä suuremmassa 77-tuuman koossa. X1 Extreme™ -prosessorin ansiosta televisio kykenee näyttämään äärimmäisen tarkkaa 4K HDR -kuvaa. Kuten aiemmin julkaistuissa 55- ja 65-tuumaisissa malleissa, myös tässä 77-tuumaisessa on käytetty Acoustic Surface™-teknologiaa, jonka ansiosta koko näyttö toimii kaiuttimena.

Vuoden loppuun mennessä tulevan firmware-päivityksen myötä televisio saa HDR 10, Hybrid Log-Gamma ja Dolby Vision™ -tuen, jolloin pääsee nauttimaan entistä paremmin kasvavasta valikoimasta HDR-sisältöä.

Sarjan televisioissa on Android TV™ -käyttöliittymä, minkä ansiosta kotisohvalta pääsee nauttimaan lukuisista sovelluksista, perinteisistä TV-ohjelmista ja elokuvista sekä käyttämään televisiota pelilaitteena. Lisäksi televisioon voi ladata lisää viihdettä. Televisiolla on helppo nauttia sisällöistä Yle Areenasta, Katsomosta, Ruudusta, Google Play Movies & TV:stä, Netflixistä, Amazon Videosta, Youtubesta ynnä muista.

Sonyn 77-tuumainen BRAVIA® OLED A1 4K HDR TV on saatavilla Suomessa syyskuusta alkaen. Television suositushinta on 24 000 euroa.

Lisätietoja mallistosta:

http://www.sony.fi/electronics/ifa-2017-uutiset-ja-live-suoratoisto

http://lehdistohuone.sony.fi/pressreleases/sony-laajentaa-4k-hdr-televisiovalikoimaansa-uusilla-x-ja-a-sarjoilla-ilmaisee-todellisuutta-vertaansa-vailla-olevalla-kontrastilla-1722677

https://www.sony.fi/electronics/televisiot/a1-series

Lisätietoja:

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordiclene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifestosony@manifesto.fi/ +358 50 371 5364

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, valokuvaus-, peli- ja viestintä-, key device- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on Music-, Pictures-, Computer Entertainment- ja Online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritys. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2017 päättyneenä tilivuonna oli noin 76 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja, Sony Global -verkkosivut: www.sony.net