Seuraa Sony Finland.

Sonyn sähäkät jouluvinkit tarjoavat ratkaisun lahjapulmaan

Lehdistötiedote   •   Loka 05, 2017 08:34 EEST

SRS-XB10-kaiutin sopii hyvin mukaan otettavaksi. Loistava lahja nuorelle!

Enää ei tarvitse miettiä joululahjoja! Tässä ovat Sonyn joululahjavinkit, jotka tarjoavat varmasti mieleisen vaihtoehdon jokaiselle – jopa niille, joilla on jo kaikkea.

EXTRA BASS -sarjan langattomat kaiuttimet perheen meneville

Sonyn XB-sarjan langattomat kaiuttimet toimivat kotona ja retkellä. Sarjan XB10, XB20, XB30 ja XB40 -mallit sopivat hyvin äänensä puolesta kotiin äänentoistolaitteiksi ja kokonsa puolesta ne ovat helppoja ottaa mukaan. Kaiuttimet myös kestävät vettä, joten pikku sateesta ei tarvitse huolestua. Kaikista kaiuttimista on saatavilla monta värivaihtoehtoa. Todellista bilehilettä puhuttelee varmasti EXTRA BASS -sarjan suurempi GTK-XB60-kaiutin, jossa on potkua tahdittamaan suurempiakin juhlia. Tunnelmaa parantavat äänen lisäksi kaiuttimien valotehosteet*. Wireless Party Chain -ominaisuudella voi yhdistää jopa kymmenen kaiutinta yhteen.

Kaiuttimien suositushinnat: SRS-XB10: 65 euroa, SRS-XB20: 130 euroa, SRS-XB30: 190 euroa, SRS-XB40: 260 euroa ja GTK-XB60: 380 euroa.

* SRS-XB20, SRS-XB30, SRS-XB40 ja GTK-XB60.

Kuuntelurauhaa, muotivärejä ja hyvää äänenlaatua – kuulokkeita moneen tarpeeseen

1000X-sarjan huipputason vastamelukuulokkeet

Sonyn vastamelukuulokkeiden parhaimmistoa edustaa 1000X-sarja, joka käsittää kolme eri mallia: sangallinen WH-1000XM2, niskan takaa kulkeva WI-1000X ja kokonaan langaton WF-1000X. Jokainen edellä mainittu Bluetooth®-kuulokemalli on varustettu alan johtavalla** vastamelutoiminnolla. Kuulokkeissa on Adaptive Sound Control -toiminto, joka tunnistaa kuulokkeiden käyttäjän aktiviteetit ja kytkee vastamelutoiminnon päälle tai pois päältä tarpeen mukaan. Kaikissa kolmessa mallissa on kätevät säätötoiminnot, joten kuulokkeita ei tarvitse riisua yhtenään päästä. Nämä kuulokkeet ovat ehdoton lahja paljon matkustavalle, avotoimistossa työskentelevälle tai muuten omaa rauhaa kaipaavalle.

Kuulokkeiden suositushinnat: WF-1000X: noin 265 euroa, WH-1000XM2: noin 400 euroa, WI-1000X: noin 330 euroa.

**Tilanne 31.8.2017 perustuen Sony Corporationin selvitykseen, jossa mittauksissa on käytetty JEITA-yhteensopivia ohjeita. Koskee sangallisten, niskan takaa kulkevien ja täysin langattomien vastamelukuulokkeiden markkinoita.

h.ear-sarja tarjoaa erinomaisen äänenlaadun trendiväreissä

h.ear-sarjan kuulokkeet ovat ehdoton valinta musiikkia arvostavalle tyyliniekalle. Sonyn uusilla h.ear-kuulokkeilla hyvän äänenlaadun voi sovittaa sointumaan omaan tyyliin saumattomasti. Kuulokkeiden viisi tyylikästä värisävyä (vihreä, punainen, musta, kultainen ja sininen) on nimetty seuraavasti: Horizon Green, Twilight Red, Grayish Black, Pale Gold and Moonlit Blue. Värit sointuvat täydellisesti myös uusien Xperia™-älypuhelimien ja Walkman®-mallien kanssa. Sarjan lippulaivamalli on sangallinen WH-H900N, jossa on digitaalinen vastameluominaisuus, näppärät säätimet kosketustunnistimilla ja koko malliston tapaan Hi-Res-yhteensopiva äänenlaatu. Muut sarjan mallit ovat kätevä niskan taakse kiinnittyvä nappikuuloke WI-H700 ja kompakti sankamalli WH-H800.

h.ear-malliston suositushinnat ovat: WH-H900N: noin 345 euroa, WH-H800: noin 245 euroa, WI-H700: noin 200 euroa.

Huippukuvaa taskukokoisena

Ainutlaatuinen kamera luovalle kuvaajalle

Niille, joilla on jo kaikkea, tarjoaa Sonyn DSC-RX0-kompaktikamera, jotain ennen kokematonta. Luovalle kuvaajalle sopiva erittäin pienikokoinen kamera kestää kovempaakin käsittelyä, sillä se on vedenpitävä jopa 10 metriin asti, se kestää pudotuksen maahan jopa kahdesta metristä ja puristusta jopa 2000 newtonin verran. Kameralla voi kuvata 40-kertaisella hidastuksella ja nopea, jatkuva kuvaus mahdollistaa 16 kuvaa sekunnissa. Toki myös 4K-videon kuvaaminen onnistuu. Erinomaisesta kuvanlaadusta vastaavat muun muassa 1.0-tyypin pinorakenteinen 15.3 megapikselin Exmor RSCMOS -kuvakenno ja ZEISS® TessarT* 24mm F4 kiinteä laajakulmaobjektiivi sekä BIONZ X® -kuvaprosessori.

DSC-RX0-kameran suositushinta on noin 850 euroa.

Luontokuvaajan unelma

Kokonaisen safarimatkan kuvat voi hoitaa yhdellä kameralla ilman, että tarvitsee kantaa mukana laajaa objektiivivalikoimaa. Sonyn DSC-RX10 IV on huippunopealla 0,03 sekunnin automaattitarkennuksella ja laaja-alaisella ZEISS® Vario-Sonnar T* 24–600 mm F2.4–F4 -objektiivilla varustettu kamera. Kamera kuvaa jatkuvaa kuvaa jopa 24 kuvan sekuntinopeudella AF/AE-seurannalla.

DSC-RX10 IV -kameran suositushinta on noin 2100 euroa.


Kotiteatteri ja televisio koko perheelle yhteislahjaksi

Sonyn 4K OLED BRAVIA A1 -televisiomallisto tekee koko perheellisen viihteen ystäviä onnelliseksi. X1 Extreme™ -prosessorin ansiosta A1-sarjan televisiot kykenevät näyttämään äärimmäisen tarkkaa 4K HDR -kuvaa. Lisäksi televisiot on varustettu Acoustic Surface™ -tekniikalla, joka toistaa äänet suoraan television ruudun kautta väräyttelemällä koko näyttöä. Televisioissa on Android TV™ -käyttöliittymä ja televisiolla on helppo nauttia sisällöistä muun muassa Yle Areenasta, Katsomosta, Ruudusta, YouTubesta ja Netflixistä.

Malliston suositushinnat alkavat 3000 eurosta.

Televisiokokemusta täydentää UBP-X800 4K Ultra HD -Blu-ray-soitin. Soittimen kanssa ei tarvitse tyytyä pelkästään Blu-Ray-levyihin, vaan sillä voi katsella, kuunnella ja suoratoistaa lähes mitä tahansa, kuten teräväpiirtovideoita, korkean resoluution äänentoistomuotoja tai hyödyntää suoratoistopalvelujen runsasta tarjontaa.

UBP-X800 4K Ultra HD -Blu-ray-soittimen suositushinta on 450 euroa.

Television ääntä voi vahvistaa Sonyn HT-MT300 Soundbarilla, joka on tyylikäs ja istuu hyvin sisustukseen. Langaton Soundbar tarjoaa korkean resoluution äänenlaatua ja toimii myös langattomana kaiuttimena. Soundbar on saatavilla sekä hiilenmustana että kermanvalkoisena.

HT-MT300 Soundbarin suositushinta on 320 euroa.

Lisätietoja:

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordic lene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):

Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifesto sony@manifesto.fi / +358 50 371 5364

Sony lyhyesti:

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, valokuvaus-, peli- ja viestintä-, key device- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on Music-, Pictures-, Computer Entertainment- ja Online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritys. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2017 päättyneenä tilivuonna oli noin 76 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja, Sony Global -verkkosivut: www.sony.net

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, valokuvaus-, peli- ja viestintä-, key device- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on Music-, Pictures-, Computer Entertainment- ja Online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritys. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2017 päättyneenä tilivuonna oli noin 76 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja, Sony Global -verkkosivut: www.sony.net

Liitetiedostot

PDF-tiedosto