Seuraa Sony Finland.

Sonyn uudet Xperia 1 III ja Xperia 5 III tuovat markkinoille maailman ensimmäisen älypuhelimiin suunnitellun säädettävän telekuvalinssin yhdistettynä Dual-PD-sensoriin[i] ja 4K HDR OLED 120Hz -virkistystaajuusnäyttöön[ii]

Lehdistötiedote   •   Huhti 14, 2021 10:40 EEST

Sony ilmoittaa kahdesta uudesta lisäyksestä Xperia 1 ja 5 -lippulaivamallistoihinsa mallien Xperia 1 III ja Xperia 5 III muodossa. Molemmat mallit tarjoavat suuren valikoiman sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka yhdistävät Xperia-yhteisön intohimoihinsa. Olet sitten valokuvaaja, hifisti, elokuvafani, pelaaja tai elokuvantekijä, seuraavan sukupolven Xperia 1 ja 5 -lippulaivamallistot rikastavat käyttäjäkokemusta ylenpalttisella määrällä uusia ominaisuuksia. Tämä Xperian uusi taso menee nopeuden tuolle puolen.

 • Maailman ensimmäinen älypuhelin, jossa on säädettävä telekuvalinssi yhdistettynä kaksoiskuvadiodikennoon
 • Reaaliaikainen Eye AF -sovellus pysyy ihmisten ja eläinten liikkeessä mukana. Paranneltu Real-time Tracking[i] ja nopea, täsmällinen ja jatkuva automaattitarkennus kaikissa linsseissä.
 • 20fps Burst-sarjakuvaustila, jossa BIONZ X™:n tehostama hämäräkohinan poisto
 • Upouusi tekoälyavusteinen superresoluutiozoom-teknologia
 • Päivitetty Photography Pro -ominaisuus – nyt mukana myös ‘Basic Mode’
 • Maailman ensimmäinen älypuhelin, jossa 4K HDR 120Hz - virkistystaajuusnäyttö[ii], jota suojaa Gorilla®Glass Victus™[iii]
 • Kehittyneet Full-stage-stereokaiuttimet – nyt 40 % lisää ääntä edelliseen malliin verrattuna[iv]
 • Uudet ja parannellut Game Enhancer -ominaisuudet – ml. uusi taajuuskorjain, optimoitu V.C.-mikrofoni ja korkean kuvataajuuden tallennus
 • Maailman ensimmäinen älypuhelin, joka toistaa 360 Reality Audiota kaiuttimissa, kuten artisti sen tarkoitti kuultavaksi[v]
 • Lisättynä täysin uusi 360 Spatial Sound – kohota stereomusiikki immersiiviseksi äänielämykseksi
 • Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G Mobile Platform -prosessori
 • Pidennetty akunkesto (4500mAh)ja mahdollisuus ladata jopa puolilleen vain 30 minuutissa mukana tulevalla 30W laturilla – akkuikää pidennetty jopa kolmeen vuoteen[vi]

AlphaTM -kameroiden ammattilaisteknologiaa

Xperia 1 III ja Xperia 5 III on kehitetty yhdessä Sonyn Alpha-kamerasarjan luoneiden insinöörien kanssa. Sarjan kamerat ovat kuuluja johtavasta automaattitarkennustekniikastaan. Molemmissa malleissa on nopea ja täsmällinen jatkuva AF-seuranta kaikissa linsseissä ja reaaliaikainen Eye AF -toiminto. Xperia 5 III:ssa on myös kohteenseurantateknologiaa, jolla kuvaaja voi ottaa teräviä kuvia liikkuvista kohteista monenlaisissa eri tilanteissa vain näyttöä koskettamalla.

Xperia 1 III esittelee kehittyneemmän ominaisuusvalikoiman täydellisyyteen pyrkivälle valokuvaajalle. Kohteiden seurantaa täydentää nyt Real-time Tracking, joka mahdollistaa haastavimpienkin liikkuvien kohteiden tarkan kuvaamisen. Tekoälyperustaisen algoritmin ja etäisyyttä mittaavan 3D iToF -sensorin avulla Real-time Tracking havaitsee ja tarkentaa täsmällisesti kohteeseen ja jatkaa seurantaa, vaikka kohde välillä poistuisi näkyvistä[vii].

Lisäksi molemmissa malleissa on jatkuva AF-seurantaominaisuus, joka tekee AF/AE-tarkennuslaskelmia 60 kertaa sekunnissa. Kuvaaja voi tallentaa 20 kuvaa (20fps) suurella tarkkuudella, täsmällisellä tarkennuksella ja optimoidulla valotuksella[viii]. Tämän tason suorituskykyä voi verrata Alpha 9 -sarjan ammattilaistason urheilukameroihin. BIONZ X™ -prosessori mahdollistaa ensi kertaa Burst-tilan sarjakuvaamisen hämärässä tuottaen kohinanpoistolla tuloksia, jotka eivät ole olleet mahdollisia edeltävissä malleissa.

Ylitä odotukset säädettävällä telekuvalinssillä

Ratkaiseva ominaisuus molemmissa malleissa on maailman ensimmäinen älypuhelimessa oleva säädettävä telekuvalinssi yhdistettynä kaksoiskuvadiodikennoon, jolla saavutetaan jopa 105 millin polttoväli – sekä nopea automaattitarkennus Dual PDAF -sensorin ansiosta. Vaihdettaessa 70 millin ja 105 millin välillä tarkennus säätyy hetkessä vangiten yksityiskohtien kauneuden.

Valokuvaaja voi lisäksi laajentaa luovia mahdollisuuksiaan 16 millin, 24 millin, 70 millin ja 105 millin polttoväleillä[ix] ja luoda upeita sommitelmia – olivat ne sitten maisemia, muotokuvia[x] tai eläimiä. Molemmissa malleissa on yhä ZEISSTM-optiikka, joka on kalibroitu erityisesti Xperia-älypuhelimia varten. ZEISSTM T* -pinnoite lisää erinomaista renderointia ja kontrastia vähentämällä heijastuksia.

Runsaasti tilaisuuksia luovuuteen

Seuraavassa Xperia-sukupolvessa on mukana uusi tekoälyavusteinen superresoluutiozoom. Tämä teknologia hyödyntää Sonyn tekoälyprosessointia tallentaessaan kuvien yksityiskohdat ja terävyyden, varmistaen ettei tarkkuus vaarannu.

Kuten vanhemmissa sisaruksissaan, Xperia 1 III:ssa ja Xperia 5 III:ssa on Photography Pro -toiminto. Yhdessä ammattivalokuvaajien kanssa kehitetyssä toiminnossa on paljon samoja manuaalisäätöjä kuin Alpha-sarjan kameroissa, kuten ISO, sulkijanopeus, valotusmittari, raakamuotoisten kuvien hallinnointi sekä erityinen sulkijanäppäin (kohokuvioidulla viimeistelyllä Xperia 1 III:ssa). Uutta tämän vuoden älypuhelimissa on Photography Pron ‘Basic Mode’ -ominaisuus, joka antaa nopean pääsyn moniin helppokäyttöisiin valokuvausominaisuuksiin, kuten kosketusnäppäin sulkimelle, muotokuvatila, taiteellinen bokeh-tehoste, panoraama ja paljon muuta.

Xperia 1 III:ssa ja Xperia 5 III:ssa on myös uusin Optical SteadyShot™ ja FlawlessEye™[xi], joka yhdistää kuvausanturin kasvatetun lukunopeuden alkuperäiseen Sonyn optiseen kuvanvakautusalgoritmiin. Tuloksena on ylivertaisen selkeää ja tärähtelemätöntä videokuvaa.

Elokuvafanit pääsevät valkokankaan äärelle

Olit sitten liikkeellä tai kodin mukavuudessa, uudet Xperia-mallit ovat aidon elokuvafanin unelma. Xperia 1 III:ssa on elämää suurempi 6,5 tuuman 21:9 CinemaWideTM 4K HDR OLED -näyttö, jossa on 120Hz virkistystaajuus iv ja Xperia 5 III:ssa 6,1 tuuman 21:9 CinemaWide™ HDR OLED -näyttö 120Hz virkistystaajuudella. Molemmat mallit vievät käyttäjät ainutlaatuisen immersiiviseen katselukokemukseen saaden uppoutumaan suosikkielokuvaan tai TV-sarjaan.

Käyttäjä voi nyt nauttia suosikkiviihteestään tuottajien tarkoittamalla tavalla. Creator Mode “Powered by CineAlta”:ssa on mukana tehtaassa kalibroitu OLED-näyttö, jossa on erittäin tarkka valkopiste. Valkopiste jäljittelee värierottelua Sonyn ammattimaisissa värimonitoreissa, joita käytetään suurissa Hollywoodin studiotuotannoissa. Lisäksi molemmissa malleissa on samanlaiset 10-bitin näytöt (8-bittiä ja 2-bitin tasoitus), jotka toistavat lukemattomia värejä ilman kuvan juovittumista ja tukevat BT.2020-väritilaa.

Xperia 1 III ja Xperia 5 III vangitsevat aistit ja tarjoavat audiovisuaalisen elämyksen vailla vertaa. Edeltäjiensä lailla ne hyötyvät X1™-mobiiliprosessorista, joka tuo BRAVIA HDR -remasterointiteknologian kaikkeen katseluun tarjoten kauniin ilmaisuvoimaista sisältöä. Striimatussa kuvassa on enemmän kontrastia, värejä ja kirkkautta, ja se on enemmän elämän kaltaista kuin koskaan. Ja koska mukana on myös Dolby Atmos® -ääni, joka on viritetty yhteistyössä Sony Pictures Entertainmentin kanssa, käyttäjä kokee täydellisen immersiivisen, moniulotteisen esityksen kuulokkeilla tai älypuhelimen sisäänrakennetuilla Full-stage-stereokaiuttimilla.

Pelaa voittaaksesi

Pelaajat saavat etulyöntiaseman Xperia 1 III:n ja Xperia 5 III:n ylivertaisilla päivityksillä. Tuttu 21:9-näyttö vie pelaajat toiminnan keskipisteeseen[xii]ja 1 ja 5 -sarjoihin nyt sisäänrakennetun uuden ja parannellun 120Hz virkistystaajuusnäytön[xiii]ansiosta nopeasti liikkuvat kohteet näkyvät selkeästi tehden pelaamisesta todella sulavaa. 240Hz liikkeenhämärtymisestotekniikka[xiv]tarkoittaa myös, että näyttö päivittyy uskomattomat 240 kertaa sekunnissa antaen häiriöttömän, kristallinkirkkaan suorituskyvyn. 240Hz kosketusskannaustaajuus varmistaa myös, että kaikki tapahtuu juuri niin kuin oli tarkoitus, ja antaa ratkaisevan yliotteen pelissä.

Yksi uusi ominaisuus molemmissa malleissa on mahdollisuus säätää valkotasapainoa – tämä vähentää silmien rasitusta mahdollistaen pidempikestoisen mobiilipelaamisen. Uusi L-y raiser (alagammasäädin) helpottaa myös vastustajien näkemistä pimeässä sopeuttaessaan yksityiskohtia tummilla alueilla ja valaistessaan viholliset ylivalottamatta näytön valoisia kohtia.

Visuaalisen loistokkuuden yhdistäminen immersiiviseen äänimaailmaan on olennaista sekä Xperia 1 III:ssa että Xperia 5 III:ssa. Pelaaja voi yhdistää lempikuulokkeensa 3,5 millin johdolla ja kokea uuden mallin ominaisuuksien korvinkuultavat hyödyt minimaalisella viiveellä. Uusi Audio equaliser antaa käyttäjän hallita, korostaa ja häivyttää eri ääniä kuten askelia ja laukauksia, jolloin pelaaja kuulee vastustajan lähestyvän ja voi reagoida ennalta[xv]. Ja tiimipelaajien apuna on uusi optimoitu V.C.-mikrofoni, joka mahdollistaa selkeän kommunikaation vähentämällä taustamelua, riippuen käyttäjän valitsemasta kuulokkeista[xvi].

Innokkaat pelaajat voivat nyt kokea voitonhetket uudelleen kaikessa loistossaan, minkä mahdollistaa suuren ruutunopeuden tallennus jopa 120fps:n nopeudella[xvii]. Mitä ikinä pelaatkin, R.T. -tallennus (Rewind time record) esitallentaa automaattisesti 30 sekuntia pelistä. Näin pelaaja voi helposti kelata taaksepäin ja katsoa huippuhetket, kuten voittoon johtaneet liikkeet, ja jakaa ne netissä ystävien ja kilpakumppanien kesken.

Sisäänrakennetun kuumenemista estävän virranhallinnan (H. S. power control) ansiosta pelisuoritus pysyy vakaana. Se antaa virtaa suoraan puhelimen järjestelmiin akun lataamisen sijaan, ja näin pelinäppäimien lämpökuormitus vähenee ja ylikuumenemiselta vältytään.

Luo elokuvia ammattilaisen tavoin

Cinematography Pro “powered by CineAlta” antaa lisää valinnanvaraa luoda mukaansa tempaavaa tarinankerrontaa dramaattisilla hidastuksilla, jotka onnistuvat 4K HDR 120fps -slow-motion movie recording-ominaisuudella.[xviii]Se vangitsee ja toistaa jopa 5x hidastuksen asetuksella 24fps. Se myös tallentaa 21:9-kuvasuhteella 24/25/30/60fps-nopeuksilla parantaen elokuvallista ilmausta. Kahdeksan esiasetusta Look-värinhallinnassa antavat sinun muuttaa kohtaustesi tunnelmia täysin hyödyntäen erilaisia elokuvallisia tyylejä, mikä on hyvässä tarinankerronnassa tärkeää. Sonyn ainutlaatuinen älykäs tuulensuodatusteknologia hyödyntää palkittua äänenerotteluteknologiaa vähentääkseen tuulen aiheuttamaa häiriötä ja antaakseen selkeämmän äänen.

Uusia ominaisuuksia molemmissa malleissa ovat myös joukko UI-parannuksia, jotka on suunniteltu erityisesti elokuvantekijöitä ajatellen. Käyttäjä voi esimerkiksi hallita työskentelyään katsomalla helposti, paljonko vapaata muistitilaa ja tallennusaikaa on jäljellä. Käyttäjä voi myös helposti tarkistaa, mitä parametrejä käytti tietyssä klipissä voidakseen liittää sen muihin projekteihin. Jokaisen klipin tiedoista näkyy nyt yksityiskohdat kuten resoluutio, FPS, ilme, linssi, vakauttaja, WB, ISO, sulkijan aukko/nopeus, tarkennus ja äänitaso. Tätä täydentää lisäksi kyky katsella ja järjestellä kuvamateriaalia toistotilassa, jolloin käyttäjä voi katsella klippejä helpolla näytön pyyhkäisyllä.

Äänentoisto artistin tarkoittamalla tavalla

Paljolti samoin kuin elokuvafanien immersiivisessä kokemuksessa, uudet Xperia-mallit hyödyntävät äänen viritystä yhteistyössä Sony Music Entertainmentin kanssa. Ainulaatuisen laitteiston dekoodauksen lisäksi äskettäin kehitetty kaiutinvirtualisoija tekee Xperia 1 III:sta ja Xperia 5 III:sta maailman ensimmäiset älypuhelimet, jotka toistavat 360 Reality Audiota kaiuttimissa. vii Kuuntelijat voivat uppoutua niin autenttiseen ääneen, että tunnelma on kuin livekeikalla tai studiossa artistin kanssa. Ja tämä nautittuna Full-stage-stereokaiuttimien tai langallisten tai langattomien kuulokkeitten kautta. Kaiken lisäksi uudet TIDAL-tilaajat saavat ilmaiseksi kolme kuukautta TIDAL Hi-Fiä ostaessaan jommankumman mallin. Tähän kuuluu myös 360 Reality Audio -kokemus.

Jos kuunneltavan musiikin lähde on 2-kanavainen stereo, uusi 360 Spatial Sound astuu kuvaan. Sen avulla Xperia 1 III ja Xperia 5 III miksaavat stereoraidat immersiiviseksi äänielämykseksi reaaliajassa. Teknologia toimii paikallisesti ladattujen ja striimattujen äänitiedostojen kanssa parantaen kuuntelukokemusta entisestään.

Korkealaatuisesta musiikista saa enemmän irti Full-stage-stereokaiuttimien kautta tai kuunnellessa kuulokkeilla joko langattomasti tai 3,5 millin johdon kautta langallisesti. Full-stage stereokaiuttimet on sijoitettu puhelimen etupuolelle tuottamaan tehokkaasti äänikenttää. Eksklusiivisen päivityksen ansiosta Xperia 1 III:n kaiuttimet ovat nyt 40 % voimakkaammat[xix]kuin edeltävässä mallissa[xx]. Tämä johtuu uudesta kaiutinrakenteesta, joka on luotu sekä parantamaan äänenpainetta että poistamaan värinää. Äänivolyymia audiolähtöliitännässä (3,5 millin johdolla) on myös parannettu noin 40 %, ja äänenlaatu on parantunut säröilyn vähennyttyä lähellä kovinta äänentasoa.

Sekä Xperia 1 III että Xperia 5 III tarjoavat High-Resolution ja High-Resolution Wireless Audion lisäksi myös jatkossa DSEE Ultimate[xxi]-toiminnon, joka parantaa digitaalisen musiikin laatua hyödyntäen Sonyn tekoälyteknologiaa, myös striimatuissa audio- ja videopalveluissa. Se korjaa automaattisesti äänitaajuutta ja dynaamista aluetta reaaliajassa vieden raidat lähelle korkearesoluutioista audiota.

Kaikki tarvitsemasi nopeus

Yhdistämällä 5G- ja Wi-Fi-yhdistettävyyden uusimpaan Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G Mobile Platform -prosessoriin seuraava Xperia-sukupolvi nostaa rimaa älypuhelinten suorituskyvyssä. Tämä siksi, että Qualcomm® Kryo™ 680 CPU tuo 25 % tehokkaamman suorituksen ja Qualcomm® Adreno™ 660 GPU tuottaa 35 % nopeamman graafisen hahmontamisen kuin aiempi sukupolvi.

Älykäs yhdistettävyys käyttää Xperian syväoppimisteknologiaa, joka hyödyntää Sonyn neuroverkkoja ja analysoi Wi-Fi-signaaleja ennustaakseen tulevia yhdistämisvaikeuksia. Xperia 1 III ja Xperia 5 III arvioivat saatavilla olevien Wi-Fi-yhteyksien laadun ennen yhdistämistä, eivätkä tartu huonoon yhteyteen. Jos ennustettavissa on Wi-Fi-yhteyden takkuamista, ne käyttävät sen sijaan mobiilidataa.[xxii]

4,500mAh akulla varustetut mallit antavat käyttäjälle virtaa koko päiväksi, ja erilaiset latausominaisuudet auttavat maksimoimaan huolettomuuden ja pidentämään akun kestoa. Kun akku tarvitsee piristystä, sen voi ladata jopa 50 prosenttiin vain 30 minuutissa mukana tulevalla XZQ-UC1-laturilla. Lisäksi Xperian mukautuva lataus pidentää akun ikää jopa kolmeen vuoteen (verrattuna aiempien mallien kahteen) molemmissa malleissa. Xperian mukautuva lataus toimii tarkkailemalla puhelinta latauksen aikana varmistaen, ettei akku joudu liialle rasitukselle.

Lopuksi: Xperia 1 III tarjoaa langattoman latauksen ja akun jakamistoiminnon. Näin laite voi olla yhteydessä langattomaan laturiin, ja akku täyttyy sujuvasti. Akun jakotoiminnon ansiosta se voi myös toimia latauspisteenä muille laitteille.

Tyylikäs design käytännöllisyyttä ajatellen

Sekä Xperia 1 III että Xperia 5 III on tehty kestämään. Xperia 1 III:ssa laadukkaat materiaalit kohtaavat rohkean ja erottuvan muotoilun. Se on vastustamaton sekoitus muotoa ja toimivuutta takaosan huurrelasista hiekkapuhallettuun metallikuoreen. Näyttöä suojaa Corning® Gorilla® Glass Victus™, tähän mennessä kestävin Gorilla®Glass, joka kestää entistä paremmin pudottamiset ja naarmuuntumisen. Kompaktissa serkussa Xperia 5 III:ssa taas on Corning® Gorilla® Glass 6™ takana. Näytön viimeistelee tyylikäs peililasi ja vankka metallikehikko. Lisää mielenrauhaa tuo molempien mallien vedenkestävyys ja pölynsuojaus IP-luokituksella IP65/68[xxiii].

Monisuorittajalle molemmat mallit tarjoavat päivityksen moni-ikkunatoimintoon. Pop-up-ikkunaominaisuuden avulla on helppo hoitaa uusi tehtävä ja palata heti sen jälkeen käsillä olleeseen asiaan.

Lopuksi, kun laite on yhdistetty Sonyn kuulokkeisiin[xxiv], käyttäjä pääsee helposti käsiksi Sony | Headphones Connect -sovellukseen käyttäen uutta Side Sense -valikkoa, jonka avulla yhdistäminen on nopeaa.

Lisävarusteet

Molempiin malleihin on saatavilla uusi ja paranneltu antibakteerinen Style Cover -suojakuori. Kestäväksi suunnitellussa kuoressa on jalka, jonka avulla laite pysyy vaakatasossa ja antaa miellyttävän katselukokemuksen. Kuori on myös päällystetty antibakteerisella materiaalilla, jonka suojaus on jopa 99,9 %[xxv]- se estää bakteerien kasvua ja pitää yllä puhtautta.

Saatavilla on myös 30W laturi, jossa on USB-C-lataus. Se on suunniteltu suojaamaan ylikuumentumiselta ja uusi laturi on myös sertifioitu PPS-tuella (Programmable Power Supply) kuumuuden vaikutuksien vähentämiseksi.

Saatavuus

Xperia 1 III on saatavilla väreissä Frosted Black ja Frosted Purple kesällä 2021. Myynnin aloittamisen tarkka ajankohta sekä hinnoittelu ilmoitetaan myöhemmin.

Xperia 5 III on saatavilla väreissä musta, pinkki ja vihreä kesällä 2021. Myynnin aloittamisen tarkka ajankohta sekä hinnoittelu ilmoitetaan myöhemmin[xxvi]

---

[i] Real-time Tracking on saatavilla vain Xperia 1 III:ssa. Kohde voi jäädä havaitsematta riippuen kuvausympäristöstä.

[ii] Soveltuu vain Xperia 1 III:een. Virkistystaajuus 120Hz toimii, kun liikkeenhämärtämisesto on laitettu päälle. Näytön virkistystaajuus voi vaihdella riippuen sisällöstä ja sovelluksen ominaisuuksista

[iii] Xperia 1 III:ssa on Corning® Gorilla® Glass Victus™ vain näytössä. Takaosassa Corning® Gorilla® Glass 6. Xperia 5 III:ssa on Corning® Gorilla® Glass 6 sekä edessä että takana

[iv] 40 % tehokkaammat kaiuttimet saatavilla vain Xperia 1 III:ssa – verrattuna Xperia 1 II:een

[v] Tämä ominaisuus on tällä hetkellä saatavilla TIDALin kanssa. Kolmannen osapuolen ehtoja, laskuja ja maksuja saatetaan soveltaa. Palvelun saatavuus voi vaihdella markkina-alueittain. Strategy Analyticsin SpecTRAX-palvelun vahvistama tieto vertailtaessa yli 18 500 älypuhelinkameran julkaistuihin teknisiin ominaisuuksiin. Tiedot pitävät paikkansa 14.4. 2021.

[vi] Tulos Sony Corporationin testaama – perustuu käyttäjäprofiiliin samantyyppisellä akulla ja USB-latauksella. Akun elinkaari vaihtelee käyttötilanteen mukaan.

[vii] Tarkkuus voi vaihdella ympäristön olosuhteiden mukaan. Joitakin suoritusrajoitteita saattaa ilmetä.

[viii] Laskelmien maksimimäärä riippuu kuvausympäristöstä. Jopa x60 laskelmaa sekunnissa AF/AE on saatavilla 24 millin, 16 millin 70 millin linsseissä ja 105 millin linssi voi laskea jopa 30fps AF/AE

[ix] 35 mm vastaava formaatti

[x] Molemmissa malleissa neljä monikäyttöistä linssivaihtoehtoa - 16, 24, 70, 105 mm

[xi] Optical SteadyShot™ on käytettävissä Photography Prossa 24 mm, 70 mm ja 105 mm polttoväleille. FlawlessEye™ on käytettävissä Photography Prossa 24 mm linssillä.

[xii] Riippuen pelin ominaisuuksista ei ehkä näy 21:9-kuvasuhteessa

[xiii] Toiminto voi vaihdella sisällön, pelin saatavuuden ja yhteensopivuuden mukaan. Tämä toiminto voidaan asettaa "Game Enhancerissa". 120Hz:n virkistystaajuudessa on mustien reunojen lisäämistoiminto

[xiv] Toiminto voi vaihdella sisällön, pelin saatavuuden ja yhteensopivuuden mukaan. Tämä toiminto voidaan asettaa "Game Enhancerissa".

[xv] Toiminto voi vaihdella sisällön, pelin saatavuuden ja yhteensopivuuden mukaan.

[xvi] Vaikuttaa vain, kun yhdistetty 3,5 millin johdolla

[xvii] Vaikuttaa, kun Game Enhancerin virkistystaajuudeksi on asetettu yli 120Hz, tai asetus on "Performance First". HRF-tallennus jopa 120fps-nopeudella on mahdollista 720p-resoluutiolla.

[xviii] Toimii ainoastaan laajakulmalinssillä

[xix] Ominaisuuden teho voi vaihdella riippuen ympäristöstä ja sisällöistä. Joitakin suoritusrajoitteita voi ilmetä

[xx] Verrattuna Xperia 1 II:een

[xxi] Tarvitaan korkeaan resoluutioon yhteensopivat kuulokkeet (myydään erikseen), jotta voi kuunnella korkearesoluutioista äänenlaatua lähteistä, jotka tarjoavat korkearesoluutioista ääntä.

[xxii] Smart-yhdistettävyyden saatavuus voi vaihdella maan, kantoaaltojen ja käyttöympäristön mukaan.

[xxiii] Tämä laite on vedenkestävä ja suojattu pölyltä. Kaikkien porttien ja liitettyjen kuorien on oltava kunnolla kiinni. Älä laita laitetta kokonaan veden alle tai altista sitä merivedelle, suolavedelle, klooratulle vedelle tai esimerkiksi juomien tapaisille nesteille. Väärinkäyttö tai laitteen sopimaton käyttö mitätöi takuun. Laitteelle on testattu IP-luokitus IP65/68. Vedenkestävyystesteissä olleet Sonyn laitteet on laskettu hanavedellä täytettyyn säiliöön varovasti aina 1,5 metrin syvyyteen. Oltuaan säiliössä 30 minuuttia ne nostetaan varovasti pois, ja niiden toiminta ja ominaisuudet testataan. Huomioi, että tässä laitteessa on suojukseton USB-portti yhdistämistä ja latausta varten. USB-portin on oltava täysin kuiva ennen lataamista.

[xxiv] Kuulokkeiden on oltava yhteensopivat "Sony | Headphones Connect" -älypuhelinsovelluksen kanssa.

[xxv] Suojaustaso voi vaihdella pitkässä käytössä

[xxvi] Tekniset tiedot, julkaisun ajankohta, hinta, värivalikoimat jne. vaihtelevat maasta/alueesta riippuen.

Sony Corporation is responsible for the Electronics Products & Solutions (EP&S) business in the Sony Group. With the vision of "continuing to deliver Kando and Anshin to people and society across the world through the pursuit of technology and new challenges," Sony will create products and services in areas such as home entertainment & sound, imaging, and mobile communications. For more information, visit: http://www.sony.net/