Seuraa Sony Finland.

Sonyn uusi BRAVIA Z-sarja tarjoaa ylivertaisen 4K HDR -katselukokemuksen

Lehdistötiedote   •   Heinä 20, 2016 21:00 EEST

ZD9

Seuraavan sukupolven TV-teknologia, joka toistaa kuvan juuri sellaisena kuin sisällöntuottajat sen ovat tarkoittaneet.

Sonyn julkistama ZD9 BRAVIA 4K HDR Android -televisio edustaa seuraavaa sukupolvea televisioiden näyttöteknologiassa, sillä se kykenee toistamaan entistä syvempää mustaa, kirkkaampia valoja ja aitoja värejä. Uusi ZD9 ottaa paikan Sonyn jo ennestään vaikuttavan 4K HDR -premiumvalikoiman lippulaivana. Valikoimaan kuuluvat lisäksi testivoittoja ja Netflix-suosituksia saavuttaneet XD85-, SD85-, XD93- ja XD94-mallit.

Z-lisänimi kuvastaa ylivertaisuutta ja merkittävää harppausta eteenpäin näyttöteknologiassa. Jatkuvan tuotekehityksen myötä Sony on onnistunut nostamaan 4K HDR -kuvanlaadun täysin uudelle tasolle. Huikean ultrakontrastin sekä entistäkin todentuntuisemman ja tarkan värintoiston avulla sisältö toistetaan aina juuri sellaisena kuin sisällöntuottajat ovat tarkoittaneet – kuvanlähteestä riippumatta.

Uudessa ZD9 BRAVIA 4K HDR Android -televisiossa on huippuunsa kehitetty 4K HDR X1™ Extreme -kuvaprosessori, jonka ylivertainen suorituskyky perustuu kolmeen teknologiaan; objektipohjaiseen HDR-remasterointiin, kaksoistietokantaprosessointiin sekä Super Bit Mapping™ -teknologiaan. Edeltäjäänsä verrattuna se kykenee jopa 40 prosenttia tehokkaampaan reaaliaikaiseen kuvaprosessointiin. Toinen käänteentekijä on Sonyn ainutlaatuinen taustavaloteknologia, Backlight Master Drive™, joka mahdollistaa poikkeuksellisen kontrastin sekä äärimmäisen tarkan ja laajan väriskaalan. Kuvan syvyyden, tekstuurin ja todentuntuisuuden vuoksi ZD9 tarjoaa katsojalle vaikuttavamman visuaalisen elämyksen kuin koskaan aikaisemmin on ollut mahdollista tarjota.

ZD9 tulee myyntiin Euroopassa vuoden 2016 aikana. 65-tuumaisen version suositushinta Suomessa tulee olemaan noin 5 200 euroa. 75-tuumaisen mallin suositushinta on noin 8 500 euroa.

Tiedote löytyy kokonaisuudessaan liitteenä englanniksi.


Lisätietoja:

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordic
lene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):
Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifesto
sony@manifesto.fi / +358 50 371 5364 

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, valokuvaus-, peli- ja viestintä-, key device- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on Music-, Pictures-, Computer Entertainment- ja Online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritys. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2015 päättyneenä tilivuonna oli noin 68 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja, Sony Global -verkkosivut: www.sony.net

Liitetiedostot

PDF-tiedosto