Seuraa Sony Finland.

Sonyn uusi Xperia L4 nyt kaupoissa

Lehdistötiedote   •   Touko 04, 2020 17:00 EEST

  • Virtaviivainen 21:9 Wide 6.2” -näyttö parantaa selattavuutta, toimintojen samanaikaista käytettävyyttä ja tekee viihteen kuluttamisesta mukavampaa.
  • Uutuus on ensimmäinen L-sarjan malli, jossa on kolmen objektiivin kamera, joka tuottaa kauniita boke-sumennustehosteita.
  • Virtaa riittää koko päiväksi 3580mAh-akun ja pikalatauksen ansiosta.

Uusi Xperia L4 on erinomainen älypuhelin kevyeen käyttöön. Tyylikäs muotoilu sopii pieneenkin käteen, mikä lisää käyttömukavuutta.

Aiemmin 21:9 Wide 6.2” -näyttö on ollut saatavilla ainoastaan Sonyn premium-malleissa, mutta nyt myös L4:ssä. Sonyn monen ikkunan samanaikaista käyttöä tukeva käyttöliittymä pyörittää kahta applikaatiota yhtä aikaa ja Side Sense -toiminnolla voi vaihtaa suosikkiapplikaatiosta toiseen vaivatta. 3580mAh-akku takaa, että virtaa riittää koko päiväksi.

Kuvaajille uusi puhelin tarjoaa kolmen objektiivin kameran; päälinssi on 13MP ja lisäksi kamerassa on 5MP ultraleveä linssi sekä 2MP syvyyslinssi kauniin boke-sumennustehosteen kera. Kuvia ja videoita voi myös ottaa dramaattisessa 21:9-suhteessa.

Xperia L4 on saatavilla sinisenä ja mustana suositushintaan 199,00 euroa.

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät Sonyn verkkosivuilta

Tietoja Sony Corporationista

Sony Corporation on luova viihdealan yritys, joka perustaa liiketoimintansa vankkaan teknologiaosaamiseen. Peli- ja verkkopalveluista musiikkiin, valokuvaukseen, elektroniikkaan ja rahoituspalveluihin – Sonyn tarkoituksena on tuoda maailmaan tunnetta luovuuden ja teknologian kautta. Lisätietoja osoitteessa http://www.sony.net/