Seuraa Sony Finland.

Sonyn uusien EXTRA BASS™ -kaiuttimien avulla voi nauttia musiikista laadukkaasti missä ja milloin tahansa

Lehdistötiedote   •   Kesä 24, 2020 10:00 EEST

  • Paranneltu äänenlaatu äskettäin kehitetyllä X-Balanced -ominaisuudella SRS-XB43-, SRS-XB33- ja SRS-XB23 -malleihin
  • Nauti musiikista vesitiiviillä sekä pölyn- ja iskunkestävillä[1]malleilla
  • Uudessa mallistossa on raikas muotoilu, kuten SRS-XB23:n uusi kompakti, kevyt ja helppokantoinen malli

Sony päivittää langattomien EXTRA BASSTM -kaiuttimiensa valikoimaa SRS-XB43-, SRS-XB33- ja SRS-XB23 -malleilla. Huipputason äänenlaadun ja käytettävyyden ansiosta musiikista voi nauttia voi nauttia missä ja milloin tahansa.

Jakamisen arvoinen ääni

EXTRA BASSTM -ääni

Sonyn suositun EXTRA BASSTM -kaiutinsarjan langattomilla uutuuksilla saa kuulumaan syvätkin bassot kunnolla missä tahansa. EXTRA BASSTM -ääni saavutetaan Sonyn tunnetun äänitekniikan avulla.

X-Balance Speaker UnitSonyn hiljattain kehitetty X-Balanced Speaker Unit -ominaisuus saavuttaa korkealaatuisen äänen ja tehokkaan äänenpaineen rikkaammalle, syvemmälle ja palkitsevammalle kuuntelukokemukselle. Laitteen omaperäinen muotoilu maksimoi kaiutinkalvon pinta-alan ja lisää äänenpainetta bassoa varten. Se myös vähentää kaiuttimen heilumista ja pitää samalla äänenpaineen yllä.

Toisin kuin perinteisen pyöreän kaiuttimen sijaan XB43:ssa on melkein suorakulmainen kaiutinkalvo. Sen kaksisuuntainen kaiutinjärjestelmä yhdistää bassokaiuttimen matalille ja keskitaajuuksille. Tuloksena on voimakas ääni, syvä puhdas basso ja poikkeuksellisen selkeä ääni.

XB33:n ja XB23:n X-Balanced -kaiuttimissa on äskettäin kehitelty ei-pyöreä kalvo ja epäkeskitetty muotoilu. Uutuuksissa on maksimoitu kaiutinkalvon koko ja äänenpainetta, mutta silti pidetty kaiuttimet kooltaan pieninä.

Mica Reinforced Cellular -kaiutinelementti ja pölykorkki

Jäykkä ja kevyt MRC-elementti ja pölykorkki parantavat äänen laatua.

Passiivii´nen kaiutin

Passiivisten kaiuttimien sijainti on optimoitu sivuille kaikissa kolmessa mallissa selkeän bassoäänen toistamiseksi.

LIVE SOUND -tila[2]

LIVE SOUND -tila herättää juhlat eloon kolmiulotteisella äänikokemuksella ikään kuin livekeikalla.

Tee enemmän, stressaa vähemmän

Vesitiivis, pöly- ja ruostesuojattu

Uusilla malleilla on IP67-luokitus, joten kaiuttimen voi ottaa mukaan rannalle, metsään, autiomaahan tai minne vain – se jatkaa äänentoistoa riippumatta siitä, kuinka pölyinen pinta on. Kaiuttimet kestävät jopa suolaista vettä, joten musiikkia voi kuunnella rantavedessä huoletta.

Iskunkestävä[3]

Kaiuttimet[4]ovat käyneet läpi laajan iskunkestävyystestin ja viimeisimmän iskunkestävän rakenteen ansiosta ne kestävät väistämättömät kolhut ja naarmut, joita tulee jokapäiväisestä käytöstä. Nyt jopa epäonnisimmat sattumukset eivät ole enää ongelma, sillä vaikka kaiuttimet[5]putoaisivat ne toimivat edelleen[6].

Esteetön hauskanpito ja uusi muotoilu

Valot[7]

Lisää musiikkifestivaalien tunnelmaa kaiuttimien uudella suunnittelulla, jossa on nyt monivärinen linja, kaiutin[8]ja kaiutinvalaistus.

Fiestable[9]ja Sony | Music Centre -sovellukset

Maksuttoman Fiestable-sovelluksen[10]avulla voi luoda eloisan klubitunnelman suoraan älypuhelimesta. Valojen voi antaa vilkkua musiikin tahdissa tai vaihtaa väriä.

Kaiutinta voi ohjata suoraan tanssilattialta maksuttomalla Sony | Music Centre -sovelluksella[11]. Sen avulla voi valita suosikkisoittolistan, laittaa jonoon seuraavan kappaleen tai vaihtaa valaistuksen mielialan mukaiseksi.

Party Connect -ominaisuus

Lisäksi uuden Party Connect -ominaisuuden avulla voi kytkeä jopa 100 yhteensopivaa langatonta kaiutinta[12] BLUETOOTH® -teknologialla synkronoidaksesi musiikin ja valot niin, että kaikki tanssivat samaan tahtiin.

Uusi muotoilu

Uudella kaiutinmallistolla on laaja värivalikoima ja päivitetty muotoilu, jotka täydentävät täydellisesti mitä tilaa tahansa. XB23-malli sopii täydellisesti retkeilytuolin mukikoteloon tai repun taskuun kompaktin ja kevyen muotoilun ansiosta. Siinä on myös kätevä hihna, jonka avulla sen voi ripustaa helposti.

USB-Type-C®

Kaiuttimet voi ladata äskettäin hyväksytyn USB-Type-C® kautta.

Akun kesto ja liitettävyys

Pitkän, jopa 24 tuntia[13]kestävän akun ansiosta juhlat voivat jatkua yömyöhään. Lisäksi älypuhelimen akun lataamista varten voi käyttää USB Type-A[14]-kytkentää. Kuuntele suosikkimusiikkiasi liikkeellä ollessa kytkemällä vain puhelimesi kaiuttimiin Bluetooth® -teknologian ja NFC™[15] avulla.

Hinnat ja saatavuus

SRS-XB43 -mallin hinta on noin 240 euroa ja on saatavilla elokuusta 2020 alkaen mustana ja sinisenä.

SRS-XB33 -mallin hinta on noin 150 euroa ja se on saatavilla elokuusta 2020 alkaen mustana, sinisenä, punaisena ja beigenä.

SRS-XB23 -malli on noin 120 euroa ja se on saatavilla elokuusta 2020 mustana, sinisenä, punaisena, beigenä ja vihreänä.

[1]Saatavana vain malleille XB33 ja XB23

[2]LIVE SOUND -tila on saatavilla vain malleissa XB43 ja XB33

[3]XB33- ja XB23 -mallit ovat käyneet läpi laajan iskunkestävyystestin

[4]XB33- ja XB23 -mallit ovat käyneet läpi laajan iskunkestävyystestin

[5]Vain XB33- ja XB23 -malleissa

[6] Muutokset tai vauriot kaiuttimien pudottamisen tai mekaanisen iskun vaikutuksesta voivat heikentää vedenpitävää ja pölytiivistä suorituskykyä.

[7]Vain XB43- ja XB33 -malleissa

[8]Kaiutin valaistus vain XB43-mallissa

[9]Fiestable on saatavilla vain XB43- ja XB33 -malleissa

[10]Saatavana Google Playssa ja App Storessa

[11]Saatavana Google Playssa ja App Storessa

[12]Yhteensopiva vain SRS-XB43-, SRS-XB33- ja, SRS-XB23 -mallien kanssa

[13]Jopa 24 tunnin akunkesto (STAMINA tila/valaistus pois päältä) vain XB43/XB33 -malleissa, XB23 on akunkesto jopa 12 tuntia (STAMINA tila). Todellinen suorituskyky voi vaihdella ilmoitetusta ajasta äänenvoimakkuuden, soitettujen kappaleiden, ympäröivän lämpötilan ja käyttöolosuhteiden vuoksi.

[14]Saatavilla vain XB43- ja XB33 -malleissa

[15]NFC saatavilla vain XB43- ja XB33 -malleissa

Tietoja Sony Corporationista

Sony Corporation on luova viihdealan yritys, joka perustaa liiketoimintansa vankkaan teknologiaosaamiseen. Peli- ja verkkopalveluista musiikkiin, valokuvaukseen, elektroniikkaan ja rahoituspalveluihin – Sonyn tarkoituksena on tuoda maailmaan tunnetta luovuuden ja teknologian kautta. Lisätietoja osoitteessa http://www.sony.net/