Seuraa Sony Finland.

Sonyn uutuudet rytmittävät kesän juhlahetkiä

Lehdistötiedote   •   Touko 22, 2019 08:00 EEST

Kesä erilaisine kokoontumisineen ja juhlineen on pian täällä. Sonyn uutuuksilla kesästä ja musiikista on helppo nauttia niin kotona, mökillä kuin lomamatkalla.

Näppärät kannettavat kaiuttimetSRS-XB32, XB22 ja XB12

Nauti fantastisesta musiikista ja tanssi SRS-XB12, SRS-XB22 ja SRS-XB32-kaiuttimien sisäänrakennettujen valojen tahtiin. Kompaktin kokonsa ansiosta ne kulkevat helposti mukanasi. LIVE SOUND -toiminnallisuutensa ansiosta luot helposti kolmiulotteisen musiikkielämyksen.

XB32-kaiuttimessa on 24 h kestävä akku ja voit ladata sen helposti matkapuhelimellasi. XB22-kaiutin toistaa musiikki 12 tuntia ja XB12-kaiuttimella jammaat 16 tuntia putkeen. Kaikki nämä uutuuskaiuttimet ovat vesi- ja pölynkestäviä. Lisäksi XB22- ja XB32-kaiuttimet ovat iskunkestäviä, joten ne kestävät villeimmätkin juhlasi.

SRS-XB12 on kaupoissa toukokuussa ja sen suositeltu jälleenmyyntihinta on n. 60 euroa.

SRS-XB22 on kaupoissa toukokuussa ja sen suositeltu jälleenmyyntihinta on n. 120 euroa(saatavissa punaisena, sinisenä, vihreänä, mustana ja harmaana).

SRS-XB32on kaupoissa toukokuussa ja sen suositeltu jälleenmyyntihinta on 170 euroa (saatavissa punaisena, sinisenä, vihreänä, mustana ja harmaana).

Kaiutin kaikkien aikojen kesä- ja opiskelijajuhliin – GTK-XB72

GTK-XB72-kaiuttimen syvä, voimakas basso ja sykkivät valot nostavat juhliesi tason täysin uudelle tasolle. Kahvojensa ansiosta sen ottaa helposti mukaansa. Saat juhliisi uudenlaista eloa uutuuden valojen ja ääniefektien sekä hauskan liiketunnistimen ja Fiestable-sovelluksen mahdollistamien muiden interaktiivisten toiminnallisuuksien ansiosta.

Yhdistä kaiuttimeen älypuhelimesi tai suosikki USB-laitteesi ja anna suosikkisoittolistasi virrata ilmoille. Käytä Sony Music Center -sovellusta äänen kontrolloimiseksi.

GTK-XB72 on saatavilla kaupoista, sen suositusjälleenmyyntihinta on 400 euroa.

Palkitut matkakuulokkeet - WH-1000XM3

WH-1000XM3-vastamelukuulokkeita on ylistetty niiden suodattaessa tehokkaasti ylimääräistä hälyä ja siksi ne ovatkin täydellinen matkakumppani niin lyhyille kuin pitkillekin matkoille. Matkustitpa, kävelitpä tai olitpa vain paikallasi, WH-1000XM3-kuulokkeet mukautuvat kulloisenkin ympäristösi äänimaailmaan. Sisäänrakennetun Atmospheric Optimizing -toiminnallisuutensa ansiosta kuulokkeet säätävät ääntä sen mukaan, millä korkeudella lennät.
WH-1000XM3-kuulokkeissa on oikealla kosketuspaneeli, jonka avulla voit siirtyä sujuvasti kappaleiden välillä ja jopa vastata puheluihisi. WH-1000XM3-kuulokkeiden akunkesto on 30 tuntia (melunesto- ja Bluetooth-toiminnot molemmat aktivoituna). Niissä on myös entistä parempi Quick Charge -pikalataustoiminto, jonka myötä 10 minuutin latauksella voit kuunnella musiikkia langattomasti 5 tuntia.

WH-1000XM3-kuulokkeet ovat nyt kaupoissa ja niiden suositusjälleenmyyntihinta on 380 euroa.

Uusi valaisimen ja kaiuttimen yhdistävä LSPX-S2-monitoimikaiutin
Uusi valaisimen ja kaiuttimen yhdistävä, tyylikäs LSPX-S2-monitoimikaiutin tuo kristallinkirkkaan äänimaailman olohuoneeseesi. Wi-Fi- ja BLUETOOTH® -yhteensopiva kaiutin toimii yhdellä latauksella 8 tuntia. Valaisimessa on 32-portainen kirkkauden säätömahdollisuus, himmeimmillään sen luoma valo muistuttaa romanttisesti lepattavaa kynttilää. Spotify-musiikkilistaa voi striimata suoraan kaiuttimen kautta ja Push & Play-toiminnallisuuden avulla voit yhdellä painalluksella jatkaa viimeksi soittamasi soittolistan kuuntelemista.

LSPX-S2 on kaupoissa ja sen suositusjälleenmyyntihinta on 600 euroa

Langaton kaiutin kesäfestivaaleille - GTK-PG10
Roisketiiviillä yläpaneelilla ja mukinpidikkeillä varustettu GTK-PG10 soveltuu piknikin, puutarhajuhlien, festareiden sekä muiden erilaisten ulkojuhlien bilekaiuttimeksi.GTK-PG10-kaiuttimen äänentoisto on huikea ja sen sisäänrakennetun, ladattavan akun ansiosta voit bailata 13 tuntia putkeen huolehtimatta tänä aikana jatkojohdoista ja pistokkeista.

GTK-PG10 on kaupoissa ja sen suositusjälleenmyyntihinta on 320 euroa.

Uuden teknologian boostama levysoitin palaa uudelleen viihdyttämään- PS-LX310BT-levysoitin Bluetooth®-yhteydellä

Nauti vinyylin autenttisesta musiikkielämyksestä sekä helppoudesta yhdistää soittimesi perinteiseen vahvistimeen mutta myös huoneessa oleviin langattomiin laitteisiin. Heti kun painat Play, musiikki alkaa soimaan automaattisesti siinä laitteessa, mihin se on yhdistetty viimeksi.Levysoittimen tyyli on minimalistisen elegantti. Laadukas toteutus mahdollistaa tasapainoisen äänielämyksen. Alumiininen levylautanen pysyy vakaana pyöriessään ja toistaa musiikin entistä selkeämmin. Uudelleenmuotoiltu äänivarsi tuottaa entistä vakaamman, täyteläisemmän ja selkeämmän äänen sekä vaikuttavamman basson.

PS-LX310BT on nyt kaupoissa ja sen suositusjälleenmyyntihinta on 250 euroa.

Elokuvateatterimainen äänielämys - HT-X8500 Dolby Atmos® -soundbar sisäänrakennetulla bassokaiuttimella
Muotoilultaan eleettömän elegantti HT-X8500 on 2.1-kanavainen soundbar sisäänrakennetulla bassokaiuttimella. Sounbar on yhdistettävissä esimerkiksi televisioon Bluetooth®in avulla, joten voit unohtaa turhauttavan ja ruman johtoviidakon. HT-X8500 tuottaa Dolby Atmos®- ja DTS:X®-tasoisen kuuntelukokemuksen. DSP-tekniikan ansiosta pelkästään kaksi etukaiutinta tuottavat missä tahansa huoneessa täyteläisen elokuvatasoisen äänen, joka kuuluu kaikkialta ympäriltäsi – myös yläpuolelta.

oHT-X8500 on nyt kaupoissa ja sen suositusjälleenmyyntihinta on 450 euroa.


Kuvia median käyttöön: https://bit.ly/2JmCaxA

Lisätiedot:

Markus Hilden

Viestintätoimisto Manifesto

sony@manifesto.fi

p. 044 363 9961

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, valokuvaus-, peli- ja viestintä-, key device- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on music-, pictures-, interactive entertainment- ja online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritys. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2018 päättyneenä tilivuonna oli noin 77 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja, Sony Global -verkkosivut: www.sony.net