Seuraa Sony Finland.

Suuri teho merkitsee suurta viihdettä

Lehdistötiedote   •   Tammi 06, 2016 03:00 EET

Sony julkaisee uudet Bluetoothilla, mojovalla bassolla ja hauskoilla valotehosteilla varustetut High Power Home Audio System -äänentoistojärjestelmät.

GTK-XB7 Upea äänenlaatu, suuri teho ja kahden 16 cm kokoisen bassokaiuttimentuottama valtava matalataajuusvaste luovat koti-iltaan hetkessä ensiluokkaisen yökerhotunnelman. Viimeinen silaus tulee dynaamisesta EXTRA BASS -ominaisuudesta ja jännittävistä kolmisuuntaisista monivärivaloista.

MHC-GT4D Äänentoistojärjestelmä onvarustettu tehokkaalla äänellä, monipuolisilla kolmisuuntaisilla kaiutinasetuksilla sekä liikeohjauksella. MEGA BASS -napin painalluksella matalat äänet todella säväyttävät ja musiikin rytmiin reagoiva kaiuttimen valaistus lisää tunnelmaa. Lisäksi S-Force Front Surround -toiminto luo elokuvia katseltaessa monikanavaisen äänentason, joka tempaisee katsojan mukaansa.

MHC-V11 Korkeatehoinen äänentoistojärjestelmä, josta löytyy kaikki yhdessä paketissa: CD-, USB- ja Bluetooth-toistomahdollisuudet sekä MEGA BASS-, DJ- ja Karaoke-ominaisuudet. Suuri 20 cm:n bassokaiutin ja MEGA BASS -ominaisuus takaavat vaikuttavan jykevät bassot. Rytmejä tahdittaa sininen LED-valaistus, joka välkkyy musiikin tahdissa.

Tästä hauskuus alkaa: Sonyn kolme uutta tehokasta High Power Audio System -äänentoistojärjestelmää tahdittavat juhlia jykevällä soundilla, säväyttävällä bassolla ja jännittävillä musiikin tahdissa toimivilla valotehosteilla. Kasassa on kaikki ainekset hyvälle viihteelle, joka käynnistyy nappia painamalla ja on helppo kantaa huoneesta toiseen.

Sonyn ainutlaatuinen EXTRA BASS -tekniikka hyödyntää DSP-teknologiaa, joka käsittelee älykkäästi taajuuksia lähteen mukaan säilyttäen samalla muhkean, matalia taajuuksia toistavan MEGA BASS -äänen. Musiikki kuulostaa ja tuntuu yhä voimakkaammalta syvine bassoineen, mikä on tärkeä elementti nykypäivän elektronisissa tanssikappaleissa.

Upea ääni, ei johtoja: Lempikappaleita ja soittolistoja voi toistaa langattomasti Bluetooth-yhteyden kautta koskettamalla laitetta NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai tabletilla. Lisäksi kuuntelu onnistuu CD-levyltä, USB-muistilta, MP3-soittimelta tai virittämällä radion lempitaajuudelle. Laitteessa on audio-sisääntuloliitäntä, johon voi kytkeä minkä tahansa yhteensopivan musiikkilähteen.

Sonyn SongPal-mobiilisovelluksen avulla äänentoistoon on mahdollista lisätä omia mausteita DJ-tyyppisillä tehosteilla, joten musiikin voi aina muokata tilaisuuteen sopivaksi. Älypuhelimen tai tabletin akun lataaminen onnistuu USB-yhteyden kautta musiikinkuuntelun lomassa.

Sonyn hauskuudella kyllästetty High Power Audio System -äänentoistojärjestelmämallisto tulee myyntiin Suomessa huhtikuussa 2016. Malliston suositushinnat ovat seuraavat:

MHC-V11: n. 300 euroa

MHC-GT4D: n. 800 euroa

GTK-XB7: n. 365 euroa

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote on liitteenä kokonaisuudessaan.

Lisätietoja:

Mika Ilves, Product Manager, Headphones

mika.ilves@eu.sony.com / +358 40 548 1680

Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordiclene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):

Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifestosony@manifesto.fi / 050 371 5364

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on music-, pictures-, computer entertainment- ja online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritykseksi. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2015 päättyneenä tilivuonna oli noin 68 miljardia Yhdysvaltain dollaria.
Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto